פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אני עדיין לא הייתי בבית ספר, אבל הצלחתי להשיג את המערכת. תסתכלו על זה, ביום חמישי אני גומר רבע לשבע!! וואי אחי, עצוב לי :'( כפיצוי אני מוכן לקנות לך גלידה . עריכה: כשאני חושב על זה, עצוב לי שוב.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים רק אני מופתע שיש לי 32 שעות שבועיות? ואני בכיתה י' - לא קצת מדי (לא שרע לי עם זה כרגע )
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים עמית לכיתה שלי חבר טוב לומד כמוני רק פחות מיקצוע 5 יחידות מוגבר והוא עושה 31 שעות איך זה . כוס עמ*
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים 30 שעות שבועיות - כיתה י"א 8)אין כמו אקסטרני רק חבל שאין לי יותר מידי במה להרחיב
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים לי יש 29 שעות שבועיות!!(טוב אני עובד יומיים בשבוע)ומי שלא יודע אני כתה י"ב!!
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים גבר גבר... מישהו דיבר פה על הנסיעה? לא... רק אמרתי שאני צריך לחכות הרבה זמן לאוטובוסים.. בנסיעה עצמה אני ממש לא יודע מי יהיה איתי, לרוב זה ערבים..מעצבן שאני משלם מספיק (מכל בחינה אפשרית) כדי ללמוד בבצפר הזה, אז לא יכלו לדאוג להסעה, או להפסקות נורמליות?קיצצר, לא משנהה... אני עדיין לא מבין את ה"<רחמים על Install>"אל תתרגז, בחייאת! :}רק שתדע שהשעות שלך ממוצעת לשכבה.וזהו! שנת לימודים פוריה ומהנה (מהנה? O_o )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.