פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אם אתה מדבר אלי, אז אין לי יום שישי.... אבל אני מדבר על שעת לימוד, שזה בעצם "רק" 45 דקות, כמובן לא כולל הספקות (גם לא את הגדולה!).זה עדיין לא מעט. השנה לדוגמא יש לי 45 שעות ואני במגמת מחשבים(מה שתוקע אותי בביה"ס עד שש בערב -.-).עריכה: יא' ftw!
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ניזכרתי שרציתי להגיד משהו חשוב....לכל תלמידי פיסיקה (אלו שעולים ל-י"א):בהתחלה החומר מאוד קל, אבל כאשר מגיעים לתנוע מעגלית הכל מסתבך.... זה לא נורא, אף אחד לא מבין מצוין את החומר, רק תוודאו שאתם יודעים להשתמש בנוסחאות והכל יהיה בסדר.לא יודע מה איתך, אבל אני הבנתי את החומר טוב מאד... דווקא לא הכי קשה שיש (ואני לא היחיד בכיתה שהבנתי אותו מעולה).
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אני מכיר מישהו שעולה לכיתה ח', ולומד 66 שעות בשבוע נחמד מאוד קבל ח"ח(חסר חיים)
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים יש כאלו שגמרו תלימודים יש כאלו שעומדים לסיים ורק אני עליתי ל ח' 1 אוף :'( :'( :'( ולא רק זה אני הכי קטן בכיתה בן 12 וחצי :'( :'(
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים חחחחחחח עכשיו הכל ברור תושב"ע -20 יחידות תורה - 12 יחידות קטנוניות ותלונות - 5 יח"ל זמרות - 30 יח"ל וכו' וכו'
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים יש כאלו שגמרו תלימודים יש כאלו שעומדים לסיים ורק אני עליתי ל ח' 1 אוף :'( :'( :'( ולא רק זה אני הכי קטן בכיתה בן 12 וחצי :'( :'(אני כל כך מרחם עליך.....אבל אתה יכול להתנחם בזה שאין לך בגרויות\מבחנים חשובים, אתה איפלו לא צריך להגיע לכל השיעורים (אני מציע רק ללכת למתמטיקה, כל השאר פשוט להבריז).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.