פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים פיזיקה 5 + אלקטרוניקה 10 (ככה הבנתי, אני אברר בהמשך) כן, ככה זה הולך באלק'. (5 יחידות לפרוייקט, 2 לחשמל, 2 לתיכנות מעשי ויחידה למיתוג). משעמם לך בנאדם :errrr: כמה קיבלת בבגרות במיתוג? : BTW, עולה ל-י'א.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים יא'. 55 שעות o_O? זה 10 שעות ליום ועוד חמישיה ביום שישי? אתה מתכוון להודעה שלי : אני מכיר מישהו שעולה לכיתה ח', ולומד 66 שעות בשבוע ?אם כן, זה 12 שעות ביום + 6 ביום שישי.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים ניזכרתי שרציתי להגיד משהו חשוב....לכל תלמידי פיסיקה (אלו שעולים ל-י"א):בהתחלה החומר מאוד קל, אבל כאשר מגיעים לתנוע מעגלית הכל מסתבך.... זה לא נורא, אף אחד לא מבין מצוין את החומר, רק תוודאו שאתם יודעים להשתמש בנוסחאות והכל יהיה בסדר.יא'.55 שעות o_O? זה 10 שעות ליום ועוד חמישיה ביום שישי?אם אתה מדבר אלי, אז אין לי יום שישי.... אבל אני מדבר על שעת לימוד, שזה בעצם "רק" 45 דקות, כמובן לא כולל הספקות (גם לא את הגדולה!).
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים חברס יש לי מזל שוייתרתי על מחשבים והנדסת תוכנה אחרת לא היה לי זמן לפורום אני לומד רק 50 שעות לא כולל חלונות (שזה גם כמה שעות)
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים חברס יש לי מזל שוייתרתי על מחשבים והנדסת תוכנה אחרת לא היה לי זמן לפורום אני לומד רק 50 שעות לא כולל חלונות (שזה גם כמה שעות) באיזה כיתה אתה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.