פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים ברוח הבה"יס ובגלל שמתחילה השנה החדשהרציתי לשאול ולבדוק מה טווח הגילאים פהלאיזה כיתה כל אחד עולה או שכבר סייםזה לא נוח לשאול ולבדוק בדיוק כמה עלו לאיזה כיתה בדיון של בה"יס ה-13 ע"מחח ושכחתי לציין אני עולה לכיתה י'מגמות : מחשבים (מוגבר -9 יחידות ) וגאוגרפיה D:
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים יא מערכת עצבנית אתה עוד לא ראיתה כלום....לי ב-י"א היה 55 שעות במערכת.עכשיו אני עולה ל-י"ב, בטח יהיה לי 60 שעות, ואני בכלל לומד רק 5 ימים בשבוע, תעשו את החשבון מתי אני מגיע כל יום לבית.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר אתה עוד לא ראיתה כלום....לי ב-י"א היה 55 שעות במערכת.עכשיו אני עולה ל-י"ב, בטח יהיה לי 60 שעות, ואני בכלל לומד רק 5 ימים בשבוע, תעשו את החשבון מתי אני מגיע כל יום לבית.55 שעות!?!?!? ב--ט' היו לי 36 שעות (ועוד הייתי בכיתה שמקבלים עוד שעות - במקום 30 כמו בשאר השיכבה )מחר אני יגיד לך כמה שעות יש לי ב-י'אני מעריך בערך 35-40לא יותר
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים חח אני לומד עכשיו משהו כמו 55 ככה אני יראה בידיוק (הכוונה לשנה הזאת)אגב בי"ב יש פחות שעות אם אני לא טועה זה תלוי במיקצוע
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אגב בי"ב יש פחות שעות אם אני לא טועה זה תלוי במיקצוע או לא... אתה טועה בגדול! עם המיקצועות שאני בחרתי, ועם היחידות שאני עושה אין מצב שמורידים לי אפילו לא דקה!(5 פיסיקה, 5 מחשבים, 5 מתמטיקה, 5 אנגלית, 4 מחשבת ישראל, 5 תלמוד, 5 תנ"ך + כל שאר מקצועות החובה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.