פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אני מעונין לקנות רמקולים בתקציב של עד 400 שקל (אפשר חריגות).הדגמים שאני מתלבט בינתיים הם:JBL Creature II 2.1Altec Lansing ATP3Logitech X-230אני יותר בכייון של השניים הראשונים.בכל אופן, אין לי אפשרות לשמוע את הדגמים חוץ מאת הJBL ככה שהייתי רוצה תשובות מאשנים עם ניסיון בעניין.אני עומד לקנות את הרמקולים בימים הקרובים ככה שאני צריך תשובות מהירות.תודה רבה.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר אני הייתי הולך על ATP3 על הלוגיטק אל תילך הם הכי גרועיםבסדר כמו שחשבתי,בערך.אז זה בעצם JBL Creature II 2.1 Vs. Altec Lansing ATP3יש המלצות?וא אפשר להסביר בבקשה מה לבחור אז זה יהיה ממש סבבה.תודה רבה.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר אתה מיתבלבל זה ATP3 VS ATP3 הוא הכי טוב בתקציב תיתחדש שמעת את שניהם?ותודה רבה על התגובות.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים ATP3 יקר משמעותית משניהם אני חושב,ככה שאני לא חושב שיש מקום להשוואה..אלה פשוט רמקולים יותר טובים..
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר ATP3 יקר משמעותית משניהם אני חושב,ככה שאני לא חושב שיש מקום להשוואה..אלה פשוט רמקולים יותר טובים..הATP3 עולים אפילו 350 שקל במקומות מסוימים לעומת הJBL שעולים 400.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים דבין איזה דפיקות יש חנויות שמוכרות JBL 200 שקל ויש בצבע לבן או שחור ב 400 אז תבין לבד מה שווים הרמקולים
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר דבין איזה דפיקות יש חנויות שמוכרות JBL 200 שקל ויש בצבע לבן או שחור ב 400 אז תבין לבד מה שווים הרמקולים זה בגלל שעלות הייצור של הJBL בצבע אחר יקרה יותר.בכל אופן לפי המפרטים הטכניים של הרמקולים הJBL לוקחים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.