פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מעונין לקנות דיגיטלית ע 3000 שקלדרישותלא נעול על מותג כל שהואמצלמה בעיקר לטיולים , משקל פחות חשובזום גדול עם מייצבצילום רצף מהיררצוי יכולת מאקרו סבירהאיכות תמונה נקודה חשובה כולל בזום מקסימליו6 ומעלה מגה פיקסלאפשרות לפלש חיצוניחשבתי בתחילה על רפלקסית דיגיטלית , אבל הבנתי שבמחיר הזה אוכל לרכוש רק משומשת ואני מעונין במצלמה חדשה ולכן אתפשר על דמויהאם מצלמה של 6 מגה תאפשר הגדלה של עד א-3 בלא גרעון ורעש בצילום 100 אסאתודה
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אתה מודע לכך לרכוש מצלמה לבד לא מספיק, עד כמה אתה מוכן למתוח את התקציב? או שזה למצלמה נטו.כי צריך לקנות כרטיס זיכרון גדול וכן מטען+סוללות.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר אתה מודע לכך לרכוש מצלמה לבד לא מספיק, עד כמה אתה מוכן למתוח את התקציב? או שזה למצלמה נטו.כי צריך לקנות כרטיס זיכרון גדול וכן מטען+סוללות.אין לי בעיה למתוח את התקציב, קבעתי גבול בכוונה כדי שלא אסחף, תמיד יהיה משהו יותר טוב ,אם צריך להוסיף בשביל כרטיס מהיר מטען וכד' אין לי בעיה, העיקר שהמצלמה תשרת אותי נאמנה כ שלוש שנים לפחות ( אז אני מחליף לאחרת כמנהגי בקודש)תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.