פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים אני בעד לדים....אבל אין לי שום ידע בנגדים וכו... כלום!!זה מסובך? אם לא... מישהו יכול להסביר לי, או לתת לי לינק?אם תברר מה צריכת הזרם שלהם, תוכל לחשב איזה נגד אתה צריך בעזרת התוכנה שלי.
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים מחבר או קי, נגיד גיליתי מה עוצמת הזרם שלהם (איך????) ויבררתי בעזרת התוכנה שלכה איך מה לעשות בנגד...איך אני מלחים/לא יודע כל השטויות שעושים עד שהנורה עצמה דולקת?????
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים או קי, נגיד גיליתי מה עוצמת הזרם שלהם (איך????) ויבררתי בעזרת התוכנה שלכה איך מה לעשות בנגד...איך אני מלחים/לא יודע כל השטויות שעושים עד שהנורה עצמה דולקת?????הרגל הארוכה של הנורה היא הפלוס. זה צריך להראות בערך ככה: נגד __ 12V+ ____ ______ |------------|____|----------------| / | | לד | |------------------------------------ | \ | 12V- --------- |---לגבי צריכת הזרם, תשאל את המוכר!
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים מחבר :'(אני כמעט ולא מבין בכלל...עוד שאלה!איך אני מתכנן בנגד כמה הוא יוריד?
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים רעיונות (אני פשוט זורק אז אם אני חוזר על מה שאחרים אמרו כל הזכויות שמורות להם : ובכן: front USB panel Front USB/MIC/LINE IN/joystick panel החלפת לדים (Ultra Bright Led עולה 8 ש"ח) לא מסובך. לד כרטיס רשת מקדימה keyboard light led זה לד שבעצם עובד כמו פנס טיפה יותר גבוה מהלוח רוצה להשתגע? תושבת + מטען ודיבורית לסלולרי במארז תושבת + חיבור למחשב של הפאלם זהו בינתיים. איפה קונים את כל הלדים הכחולים והאולטרה ברייט ? (אם אתה מכיר מקום באיזור חיפה זה יעזור עוד יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.