פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מישהו מכיר אפשרות לבנות מעגל (או להשתמש ברכיב יחיד) שיהיה בצמוד לרמקול ויפחית את הבאס בסאונד?תודה
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר לא הבנתי למה אתה מתכוון אבל אני מעוניין שתהיה לי שליטה יותר טובה על הטרבל והבאס בגלל שבמערכת שאני משתמש יש רק פרופילים (pop,rock) וזה לא מספיק..
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים אז כן, אתה זקוק למנחית תדרים נמוכים.אני יכול לשרטט לך משהו כללי (זה בסה"כ נגד משתנה וקבל)
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר זהו רק נגד משתנה וקבל לכול צד? מצויין חשבתי כבר שזה יותר מסובך, אין צורך בסרטוט רק הסבר קטן איזה קבל? כמה אום נגד משתנה? ובאיזה צורה לחבר את זה? (+,-).. בעצם סרטוט יהיה יותר פשוט.. בבקשה איזה רמקול זה..? רמקולים קטנים אבל חזקים של teac
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אם יש לך תקציב הייתי ממליץ על הפתרון הידאלי .. רסיבר.אם לא אז תאלץ לבנות משהו כזה..
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אם יש לך תקציב הייתי ממליץ על הפתרון הידאלי .. רסיבר.אם לא אז תאלץ לבנות משהו כזה..חחחח למה לא? יש לך 1100 שקל לתרום לי ולו?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר חחח אחי אם היה לי 1000 שקל פנויים ההיתי קונה מערכת שיש בה אפשרות לכיוון ידני נגד משתנה,קבל וסליל... תלוי כמה וואט הרמקולים... הרמקולים הם 25 וואט כול אחד.. בעלי 4 אום התנגדות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.