עבור לתוכן

יש לי מסך LCD!

Featured Replies

פורסם

אתה בכלל שואל?

תן ;D

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובכן, יש תמונות שמתארות...

הנה

פורסם

חבל שהמדריך הזה מתיחס למסכים שהחיבור שלהם הוא 14 פינים, 7 ביט, והגראפי הוא 12 פינים, ארבע ביט.

פורסם

תתחדש! :D;)

פורסם

בעעעעע,

מסך גרפי הרבה יותר קשה לחיבור ממסך רגיל,

ואין כמעט תוכנות שתומכות בהם.

וזהו.

פורסם
  • מחבר

לא הייתה לי בעיה של חיבור בגלל שהמסך בא כבר עם מתאם לחיבור סריאלי... פשוט לחבר כבל וזהו.

בקשר לתוכנה - באמת יש עם זה בעיה כי התוכנות הנפוצות לא תומכות בו(הסט פקודות בשביל לבצע פעולות במסך שונה)

בגלל זה בניתי לעצמי תוכנה שכן יודעת לתקשר עם המסך וביינתים היא יכולה להציג טמפרטורות, מתחים(בעצם כל דבר שMBM יכול להציג),

מידע לגבי WINAMP וטקסט חופשי...

בעצם לכל מקור(MBM, WINAMP או טקסט אישי) יש 4 שורות שאני יכול להגדיר מה יהיה כתוב ואפשר לקבוע לכל מקור אם הוא יוצג או לא ולמשך כמה זמן הוא יוצג(התוכנה עושה רוטאציה בין המקורות).

הנה תמונת מסך מהתוכנה שבניתי:

lcd-prog.jpg

והנה מה שרואים על המסך עצמו:

lcd2.jpg

פורסם

לא הייתה לי בעיה של חיבור בגלל שהמסך בא כבר עם מתאם לחיבור סריאלי... פשוט לחבר כבל וזהו.

Lame, לקנות מוכן זה לא מודינג!

בגלל זה בניתי לעצמי תוכנה שכן יודעת לתקשר עם המסך וביינתים היא יכולה להציג טמפרטורות, מתחים(בעצם כל דבר שMBM יכול להציג),

מצד שני, בנית תוכנה, נו מיילא...

פורסם
  • מחבר

אם היית קורא את תחילת התרד היית רואה שלא קניתי את המסך אלא קיבלתי אותו...

ולמסך מולחם הכרטיס עם היציאה הסריאלית, אז מה אתה רוצה שאני יעשה? יוציא אותו וילחים מחדש?? :)

בכל אופן, בשביל לחבר את הכרטיס הייתי צריך לעשות כמה הלחמות כי הכבל סריאלי היחיד שהיה לי לא היה מוצלב אז הייתי צריך להצליב אותו :)

אגב - מחר כנראה אני מקבל עוד מסך, כשאני יקבל אותו אני יודיע לכם איזה מסך זה בדיוק...

פורסם

תגיד לי פתחת סוכנות למסכי LCD ?

סתם, שיהיה בכיף, אולי תזרוק איזה עצם פה בפורום ;D

פורסם
  • מחבר

לא פשוט ביקשתי פעם מחבר של אבא שלי ולפני כמה ימים ביקשתי מאבא... את המסך של חבר של אבא קיבלתי רק היום ואת המסך שאבא הביא קיבלתי לפני כמה ימים...

אין מה להשוות בין המסכים, המסך השני הוא מסך טקסט בעל שורה אחת בלי תאורה אחורית.

מה שכן טוב בו הוא שהוא עובד עם הCHIPSET של HITACHI ככה שהוא יעבוד עם רוב התוכנות...

טוב עכשיו אני הולך לבנות לי מקלט IR למחשב ואז אם יהיה לי כח אני יחבר את ה LCD השני וישלח תמונות

WISH ME LUCK! :)

פורסם

המממ....

את התוכנה הזאת אתה לא בנית, היא תוכנה מוכרת (LCD CENTER),

אולי הגדרת לה כמה פונקציות למסך אבל אל תקח קרדיט על משהו שלא עשית...

פורסם

או במילים אחרות

אל תשקר אל תשקר!! ;)

סתם, לא יפה, אם הוא אומר שהוא עשה אז כנראה שהוא עשה, אז מה אם קיימת תוכנה דומה ברשת!

פורסם

יש אנשים שיעשו הכל בשביל קצת כבוד (לא אומר שזה המקרה אבל יש אנשים).

בכל מקרה, יש את התוכנה הזאת ברשת, כבר די הרבה זמן, והיא די נפוצה.

Anyway, כנראה נצטרך לחכות ל R-E-L שיגיב ויבהיר את העניין...

פורסם
  • מחבר

חחח

סתם נתתי את השם הזה כי אהבתי אותו... אני לא צריך איזה שם מיוחד ומקורי כי רק אני ישתמש בתוכנה הזאת...

אם אתה רוצה אני ישנה את הכותרת וישלח תמונה חדשה או ישלח את הקוד מקור.

אין לי בעיה לעשות את הדברים האלה בגלל שזאת באמת תוכנה שאני כתבתי ולא לקחתי קרדיט על שום דבר... אני לא ממש מכיר את התוכנה LCD CENTER אבל אם תוריד אותה אני בטוח שתראה שהממשק דיי שונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים