פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים היום (בעצם עכשיו) חיברתי מסך LCD קטן ונחמד ביותר למחשב שלי! את המסך אתם יכולים לראות בכתובת http://www.seetron.com/bgx128_1.htm המסך הוא מסך גרפי, כלומר אפשר לצייר משהו ואז הוא מציג אותו, הוא לא מוגבל להצגת אותיות. יש לו תאורה אחורית ואפשר לכוון את הבהירות... היה לי קצת בעיות כי בהתחלה השתמשתי בכבל סריאלי לא מוצלב אבל הפכתי אותו למוצלב ועכשיו הכל טוב ויפה! הנה תמונה של המסך (מצטער על האיכות :\)
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מחבר זהו שאם היית מסתכל במחירים באתר היית רואה שאחד כזה בלי כל האביזרים הנלווים(כבל, שנאי, תוכנה ומדריך) עולה 179$... אני לא עד כדי כך מטורף - אל תדאג אבא "השאיל" מהעבודה
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים תגיד לו ש"ישאיל" איזה מסך פלזמה , זה יהיה נחמד לראות וינאמפ בגודל 60 אינטש .
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים תתחדש (למעשה אני ממש ממש מקלל אותך עכשיו, אבל אסור לכתוב כאלה דברים אז באמת)
פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים לכל מי שרוצה, מצאתי את המסך הזה במחיר של 161 ש"ח בחנות ישראלית!כן,אבל צריך לבנות מעגל כדי להתאים אותו לחיבור פארללי.
פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים דווקא לא, רק צקיך להלחים את החיבורים של כבל של פראללי אל הפינים, רוצה מדריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.