פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מה רע בזה?יש פה אנשים בני 30+מחשבים זה לא רק לילדים, אם לא הבנת את זה עדיין.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר תהרוג אותי אבל עדיין לא הבנתי למה אתה פאנבוי של נינטנדו? בגלל המשחקים המעפנים או מה? זה שאתה לא מכיר את נינטנדו לא הופך תמישחקים שלה לדפוקים נינטנדו היתה הראשונה לתת תידית אם ה+ בימקום הגויסטיק לקהל הרחב בתקופה שרוב המישחקים היו דו מימדים נינטדו נתנה תZ טריגר \תידית האנלוגית \ותרעידות לקהל הרחב מישחקים כמו מאריו וזלדה הישנים השפיעו המון על התעשיה ויותר מאוחר מישחקים כמו מאריו 64 וזלדה 64השפיעו המון על המישחקי תלת מימד ומי שמכיר את היסטוריה יודע איזה חשיבות עצומה יש לנינטנדו אז נכון לנינטנדו היו 2 דורות קשים ביגלל סוני והיא גם עשתה כמה טעויות כמו לא ליתמוך בCD בזמן להוציא תקוביה בלי נגן DVD ועוד כל מיני דברים אבל המון מעריצי סוני ומיקרוסופט היו רוצים שנינטנדו תפתח למכשירים שלהם לאומת זות אין הרבה מישחקי צד ראשון של סוני ומיקרוסופט שבאמת גדולים לסוני יש את GT בעיקר ולמיקרוסופט את הלו בעיקר לנינטנדו יש את זלדה\מאריו\מאריו RPG\מטרויד\יושי\קירבי\ WARSהדוונס\SRTAR FOX\ ועוד שהרבה היו רוצים ליראות בקונסולה שלהם ובמישחקים המיסחרים יש להם את - פוקימון\מאריו פרטי וספורט\מאמן מוח\נינטנדוכלבים ועוד וביפן הם הגיעו רק אם הDS לשליטה של 80% מהשוק וקבל תמונה של התור לצבעים החדשים של הDSL ביפן בזמן האחרון (או היום או לפני כמה ימים לא כתוב תאריך מדויק) ובטח תגיד לי מאריו מאריו מאריו כל הזמן אותם מישחקים אבל למי שמכיר תחברה השמות נישארים אבל המישחקים מישתנים בצורה משמעותית כל מישחק חדש חוץ מהמישחקים הממוסחרים שמהם מעריצים רצינים יודעים ליתרחק וקבלו את זה- http://www.famitsu.com/game/news/2006/09/02/103,1157165736,59452,0,0.html
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים תגיד לי מה יפה במשחקים האלה :s05: advance wars kirby mario /\OX RPG pokemon metroid star fox yoshi zelda אני לא מבין , מה מושך בהם? הכיף בללחוץ על שתי כפתורים ??? בוא תספר על העלילה של המשחקים האלה ...
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אני אוהב את סוניק הקיפוד הוא שולתת D:ואני שונא את נינטנדו..יש להם את המדיות המעצבנות שלהם,והמשחקים פשוט יקרים מדי.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר צריך לשחק כדי להבין וחלק מהמישחקים שנתתה הם נידים וחלק ישנים מאודוביגלל זה הגרפיקה כזותאבל קבל ציונים-הזלדה שנתתה-http://www.gamespot.com/n64/adventure/legendofzeldaoot/index.html?q=ZELDAכל אחד מהAdvance Wars 3 שיצאו מעל 9http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&qs=advance+wars&x=33&y=13מאריו RPG אין ביקורת אבל תיקרא מה גולשים כתבו בזמנו-http://www.gamespot.com/snes/rpg/supermariorpg/review.htmlמטרוידים תמיד קיבלו מעל 8 וליפעמים מעל 9 -http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&qs=metroid+&x=26&y=9STAR FOX תמיד קיבל ציונים טובים-http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&qs=star+fox&x=39&y=12יושי לא מצאתי ביקורת על המישחק האמיתי שיצא רק לSNES ויתר המישחקים הם ספין אוף שקיבלו ביקורות טובות אבל לא מצדיקות תשם אבל למי שמכיר תתחום יושי נחשב אחד ממישחקי הפלטפורמות הטובים ביותר הי פעם ועדין מאוד כיף לשחק בו ואני ממליץ לך לנסות
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אתם גם צריך להכיר בעובדה שלא כל מה שממוסחר הוא חרא. כמה ש EA ממוסחרת (האמא של המיסחור) יש לה מישחקים טובים.ניטנדו מקורים זאת עובדה הם כל הזמן הולכים עם הראש בכיר לפעמים זה מצליח להם לפעמים לא.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים המשחקים של נינטנדו.......מקוריים אבל.........משעממים דיי מהר (חוץ ממריו-כל המשחקים שלו), או שזה בגלל האופי שיש למשחקים שלהם?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר המשחקים של נינטנדו.......מקוריים אבל.........משעממים דיי מהר (חוץ ממריו-כל המשחקים שלו), או שזה בגלל האופי שיש למשחקים שלהם? קודם כל יש לנינטנדו גם ממוסחרים מאוד מצליחים אני אישית לא אוהב אותם אבל הם מצליחים ובקשר למישחקים האחרים יש להם גם מישחקים מקורים וגם פחות מקורים אבל ברוב המיקרים הם מספקים שעות של הנאה וביכלל לא משעממים אנשים שמכירים רק את מאריו לא מכירים את נינטנדו חוץ מיזה ברוב המיקרים מישחקי צד ראשון של נינטנדו מקבלים ציונים בין 8-ל10 ופחות מיזה נחשב אכזבה הSTARFOX האחרון שיצא לDS נחשב אכזבה לדוגמה ובסך הכל הוא מישחק טוב לקונסולה שלו אבל לא בסטנדרט שאני מצפה מנינטנדו אתם גם צריך להכיר בעובדה שלא כל מה שממוסחר הוא חרא. כמה ש EA ממוסחרת (האמא של המיסחור) יש לה מישחקים טובים. ניטנדו מקורים זאת עובדה הם כל הזמן הולכים עם הראש בכיר לפעמים זה מצליח להם לפעמים לא. על מה אתה מדבר? NFS- גרפיקה ומוזיקה טובה אבל תוך שעתים הכל חוזר על עצמו מישחקי ספורט - ברוב המיקרים שיפורים קטנים כל שנה וגם שיש שיפורים רצינים זה בדרך כלל שיפורים בגרפיקה וגם אז ביגלל חומרה חדשה הסנדק- רוב מישחקי הסרטים שלהם בינונים ומטה וגם זיכיון ענק כמו שר הטבעות במישחקים הטובים הגיעה לציונים טובים אבל לא מאוד טובים או הסימס שזה המקביל לפוקימון מבחינת מיסחריות יוצאים כל הזמן הרחבות מטומטמות וביכלל אם לEA יש מישחקים טובים כמו בטלפילד הם ישר ממסחרים כל חלק מימנו בהרחבות ספין אופים ולאחרונה רוצים גם לעשות פירסומות בתוך המישחק לנינטנדו יש גם חלקים רעים הם לא הכל טוב אבל מבחינת ליגה נינטנדו בליגה הרבה הרבה יותר גבוה מבחינת מישחקים טובים וEA יכולה לילחם בהם רק בגרפיקה וגם אז ביגלל הפצות לקונסולות ומחשבים אם חומרה הרבה יותר עדיפה אבל המישחקי EA במכשירים של נינטנדו לא מיתקרבים למכירות של המישחקי נינטנדו ויש לזה סיבות מאוד טובות
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים ^ תתאורר עכשיו 2006 , EA שולטת ברוב תחומי מישחקי המחשב המצליחים בשוק.ספורט מרוציםאסטרטגיהניהולפעולהרשתכמה ששונאים אותם ככה הם מצליחים.יש להפ שפוט מדיניות של מונופול היא בולעת מיתחרים כמו כל ענקי האקטרוניקה. מקרוסופוט , סוני , אינטל , קוקה קולה , כולם מונופולים ששולטים בעולם.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים לדעתי כל פאנבוי של כל חברה הוא איש נחות ויש להשמידו מיד. * חברה/ארגון/תאגיד/כת.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר ^ תתאורר עכשיו 2006 , EA שולטת ברוב תחומי מישחקי המחשב המצליחים בשוק.ספורט מרוציםאסטרטגיהניהולפעולהרשתכמה ששונאים אותם ככה הם מצליחים.יש להפ שפוט מדיניות של מונופול היא בולעת מיתחרים כמו כל ענקי האקטרוניקה. מקרוסופוט , סוני , אינטל , קוקה קולה , כולם מונופולים ששולטים בעולם.לא לא בכולם בקונסולות של נינטנדו רוב המישחקים הנימכרים ביותר הם של נינטנדו עצמם וחברות צד שני של נינטנדווזה למרות שEA מפתחת הרבה גם לקונסולות של נינטנדו והיום במצב שהDS שולט על השוק ביפן EA נידחקה לפינה שם ובאזורים אחרים שהDS חדר די טוב יש ירידה במחירות של EA מבחינת אחוזי שוק (אין לי מושג אם EA מוכרת יותר או פחות כמות אבל בטבלות מכירות יש ירידה במישחקים של EA בכל העולם חוץ מיוצאי דופן כמו NFL בארצות הברית לדוגמה אבל על זה הם שילמו המון כסף בילעדיות ככה שאין להם מיתחרים בזה בנוגע לסוני הם בירידה בזמן האחרון וניכנסו לתקופת הבראה מיקרוסופט אינטל וקוקה קולה עדין מאוד מאוד חזקים אבל בשוק הקונסולות מיקרוסופט רק מפסידה ובלי הזרמות כספים ענקיות הXBOX וה360 לא היו מחזיקות מאמד וזה החיסרון של נינטנדו כי זה התחום העיקרי שלהם אז הם חיבים לישאר ריוחים כדי ליתקים ובנתים זה מצליח להם מצוין אבל יום אחד אם הקונסולות שלהם יכשלו הם יפלו על התחת בינתים למזלי אין סימן לנפילה של נינטנדו
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים גולם , בחייאת גולם , לפני שאתה לוחץ על "שלח תגובה" , תעבור על ההודעה שלך , ותבדוק איות !!!FFS , בן 48 וכותב עם טעויות כמו ילד בן 8 !תעשה משהו לגבי זה , אם לא בשבילי , אז בשבילך .
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים גולם , בחייאת גולם , לפני שאתה לוחץ על "שלח תגובה" , תעבור על ההודעה שלך , ותבדוק איות !!!FFS , בן 48 וכותב עם טעויות כמו ילד בן 8 !תעשה משהו לגבי זה , אם לא בשבילי , אז בשבילך .יש תרופה לדיסלקציה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.