פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים oblivion עובד לי מצויין על 1900XT עם כל הסליידרים של ההגדרות עד הסוף וHDRלא שמתי AA כי רואים יותר מדי טובAA צריך לשים שדברים כמו דמויות נראים עקומים, אבל באובליביון על ההגדרות הכי גבוהות בקושי יש משהו כזה
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מה הקשר לדברים עקומים ?לא משנה כמה משחק ניראה טוב מדרגות בקצבות של אוביקטים תמיד יהיו..לא יכול ליקרות מצב שבו ע"י תנועה בשני צירים X,Y תיצור קו אלכסוני מושלם .AA צריך ב90% מהמישחקים ולא משנה איזה הגדרות...אולי עם רזולוציות מטורפות (25X19) לא צריך AA או שאפשר להיסתפק ב2XAA ...
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים לדעתי אתם ממש מגזימיםאני מריץ את המשחק חלק ב-1280x1024 עם HDRגם בחוץ וגם במבוכים
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ^^^^ תודה ומה זה משחקי FPS י?? יש לזה קשר לFPS = פריימים ? FPS = First Person Shooter FPS = Frames Per Second (המס' הצהוב למעלה - מס' הפריימים לשנייה , מוצג באמצעות התוכנה FRAPS .)
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים תשמעו לי רץ על 20 FPS בערך בטקסטורות בינוניות אבל כל ההגדרות על מקסימום ב 1024X768 , HDR על 128MB 6600GT !אז לכרטיס הפסיכי שלכם עם אני לא יודע כמה זכרון, לא יריץ הכל על HIGH???
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אתה עדיין לא יודע שאין לך אפשרות להפעיל בכרטיס HDR ביחד אם פילטרים, הוא לא תומך.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים oblivion עובד לי מצויין על 1900XT עם כל הסליידרים של ההגדרות עד הסוף וHDRלא שמתי AA כי רואים יותר מדי טובAA צריך לשים שדברים כמו דמויות נראים עקומים, אבל באובליביון על ההגדרות הכי גבוהות בקושי יש משהו כזהמה זה סליידרים?זה כל האפשרויות של ON ו- OFF שיש בOPTIONS של המשחק(בלי קשר ל AA ו- AF י)??
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים נו סליידר, סקרול באר, איך שתקרה לזה, שאתה גולל הגדרות בין גבוה לנמוךכי שם זה לפי אחוזים ולא לפי low medium high בחלק מהדבריםכן ההגדרות
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים אבל לשחק בלי AA זה ממש לא כיף, מוציא את כל ה"מציאות" מהמשחק, ובלי HDR אפשר לשחק בכיף
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים ^^^אתה ממש ממש לא צודק, כנראה שהניסיון שלך בזה הוא מאוד קטן.בלי AA ברזולוציה של 1024*1280 ומעלה ה AA כמעט ולא משפיע, לעומת זאת ה HDR נותן הבדל וריאליסטיות עצומה.אני לא יודע איך בכלל אתה משווה אותם.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים אני מעדיף את הHDR על הפילטריםאיך אני?די אפשר לחשוב, שיחקתי fear הפעלתי aaX4 ראיתי "כמה" עגולים הדברים ניהיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.