עבור לתוכן

11 תמונות מLonghorn הWindows הבא של Microsoft

Featured Replies

פורסם

שלום לכלולם. ;D

בזמן שגלשתי קצת מצאתי לינק לאתר הבא:

http://games.telenet.be/index.php?view=classic&page=2

האתר מפרסם 11 תמונות ממערכת ההפעלה החדשה.

בהחלט שווה לראות, זה נראה מדהים! :o

פורסם

לא מוצא :(

אתה יכול להעלות את התמונות לשרת או משהו ?

אגב מאיפה הבטחון שהתמונות מהימנות ואמיתיות ?

פורסם

אני רוצה להוסיף עוד כמה דברים ברשותך:

1 - לא בטוח שזה נכון

2 - לפי השמועות Microsoft החליטה לוותר (סוף סוף) על השם WINDOWS והשם המלא של מערכת ההפעלה הוא (אם הוא יהיה)

Microsoft Codename Longhorn (מה זה םה Hitman ;D )

פורסם

ה- WIN החדש נראה פצצה

פורסם

כנסו לפורום הזה (כל הזכויות שמורות לטכנו) וקבלו תשובות:

Techno Forums

פורסם

זה נראה לי אישית מפורבק למדי

תראו

Lh5.jpg

למה לעזאזל בABOUT WIN מופיע השם WINDOWS XP ולא Longhorn הבן אדם אולי עשה תמונות יפות בפוטושופ אבל קצת חיפף ברגעים החשובים

דבר נוסף שנראה לי קצת לא הגיוני

Lh3.jpg

זה אולי יראה זניח, אבל במחשב שבו מותקן הוידוס החדש מותקן גם WINRAR, נכון שזה לא ממש חשוב, אבל למה שMICROSOFT ישתמשו בWIN RAR שיש להם את הWIN ZIP שלהם?!

פורסם

זה לחלוטין לא תמונות רשמיות, השאלה היא אם זה איזה בטא שמותקנת פשוט על מחשב אישי של מישהו (וזה מה שזה כנראה)

פורסם

אז למה לעזאזל בחלק מהתמונות מופיע הלוגו של הXP ובחלק של הלונגהורן?!

פורסם

אתם לא רואים שזו עבודה בעיניים?

פורסם

במאפינים מחשב רשום וינדוס XP פרו... מה הקטע פה?

פורסם

אתם לא רואים שזו עבודה בעיניים?

פורסם

שניה אם הם חכמים מספיק בשביל לפברק את כל המראה הזה, אז הם לא חכמים מספיק כדי לתקן הטעויות הברורות שראיתם?, לפי דעתי זה אמיתי...

פורסם

גם לי זה לא נראה מבופרק

באחת הממאפיינים רשום MEDIA CENTER EDITION שזה היה אמור להיות WINDOWS XP MEDIA CENTER לפי מידע של לפני מספר חודשים.

במאפינים מחשב רשום וינדוס XP פרו... מה הקטע פה?

איפה כתוב וינדוס XP פרו? כתוב ארוך-קרן XP פרו...

כנראה שזה שני גרסאות PRO וMEDIA CENTER על בסיס זהה.

פורסם

אתה יודע מה נגיד שזאת המערכת ההפעלה החדשה, PALLADIUM לא הייתה צריכה להיות החדשה?

פורסם

זה נראה לי אישית מפורבק למדי

תראו

Lh5.jpg

למה לעזאזל בABOUT WIN מופיע השם WINDOWS XP ולא Longhorn הבן אדם אולי עשה תמונות יפות בפוטושופ אבל קצת חיפף ברגעים החשובים

דבר נוסף שנראה לי קצת לא הגיוני

Lh3.jpg

זה אולי יראה זניח, אבל במחשב שבו מותקן הוידוס החדש מותקן גם WINRAR, נכון שזה לא ממש חשוב, אבל למה שMICROSOFT ישתמשו בWIN RAR שיש להם את הWIN ZIP שלהם?!

מן הסתם המערכת החדשה בנויה על הקוד של הישנה... הם ישנו אותה כל הזמן, תהיה בטוח בזה. ומה הקשר ל-winrar ו- winzip? שניהם לא מוצרים של מיקרוסופט והבנאדם פשוט התקין מה שבא לו. אלה כמובן לא תמונות רשמיות אלא מגרסת ה-pre-release M3. אפשר לראות תמונות אחרות ב- windowsxp.nu.

ו-imac, מה הקשר לפלאדיום?! זו בסה"כ טכנולוגיה שאמורה להיות מוטמעת בגרסה הבאה של windows, זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים