עבור לתוכן

מחפש בדחיפות אוטו ב100K

Featured Replies

פורסם

קופה? לא...

אלא אם התכוונת לקופה כזאת.

monkey.03.jpg

נסה את המונח האצ'בק.

• תגובות 47
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל הגולפים בארץ משני הדורות האחרונים הם האצ'בק

גם ה-3 דלתות

בוס אם אני לא טועה הרכב הכחול הוא של בחור מ-CarsForum לא?

בכל מקרה אם אפשר לאשר אז אפשר לאשר

רק חבל על הכסף שישפך על צמיגים

פורסם

[ltr]lets see, you want a car but from the last 3 years with less than 40,000km and you want it to be sporty and automatic (automatic != sporty) and you want it to be under 100k nis. oh and you prefer convertible?!

dream on...

you should try closer to 95-00 if you want everything else on the list and even then the only car I can think of is an MX5.

also there is no 206cc 1.6l only 2.0l (134hp) and the car is not sporty it weight over 1.2 tons.[/ltr]

פורסם

הלאון החדשה מכוערת, הישנה חלומית

פורסם

בוס אם אני לא טועה הרכב הכחול הוא של בחור מ-CarsForum לא?

אתה לא טועה.

פורסם
  • מחבר

אם אני זוכר נכון 17 זה הכי הרבה שאפשר לאשר על גולף

כזאת כבר יש בצבע שחור.... [בסוף אבא שלי החליט לעצור את המכירה עד שנקנה אוטו חדש]

פורסם

אתה רוצה להסביר מה רע לך ב CC ידנית עם מנוע 2000 ??? זה הכי קרוב לספורטיבי שתקבל במחיר הזה מפג'ו

ואם אתה מעוניין יש כזאת למכירה שנת 2002 עם 50000 קילומטר והאוטו נוסע כל יום פשוט לא נוסע הרבה .

פורסם

כי 206CC הוא רכב לCC-יות ( :silly:)

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להסביר מה רע לך ב CC ידנית עם מנוע 2000 ??? זה הכי קרוב לספורטיבי שתקבל במחיר הזה מפג'ו

ואם אתה מעוניין יש כזאת למכירה שנת 2002 עם 50000 קילומטר והאוטו נוסע כל יום פשוט לא נוסע הרבה .

כי אני מחפש אוטומט ומעל שנת 2003. תעשה לי טובה, אנחנו עוד מעט ב2007 והאוטו יהיה בן 5 שזה הרבה

פורסם

[ltr]so what if it's gonna be 5 years old?! you sound like a bitch. (-what car do you have? -a new one, blue)

my car is almost 12 years old and still capable of 190km/h (the official top speed)...[/ltr]

פורסם

הוא פשוט בן אדם של פוזה. ואפשר להבין את זה מכל הדיונים שהוא פתח בקשר לבגדים.

פורסם

אתה רוצה שהרכב יראה ספורטיבי - או גם יסע כך?

דלק מפריע לך?

תחזוקה של מכוניות יקרות מפריעות לך?

ביטוח על רכב מהסוגים שנמנו כאן לנהג חדש - הם די יקרים

תגדיר מה אתה מחפש מהרכב

פורסם

יש גם את המזדה שלו בדגם הקטןןןן שזה רכבבב פצצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

הלוואייייי עלייייי חולה על האוטו הזההה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים