עבור לתוכן

מחר - אסטוניה

Featured Replies

פורסם

כל אוהדי מכבי חיפה לא אובייקטיבים כמו שכל אוהדי בית"ר הם בהמות אנאלפביתיות.

הייתי טורח להגיב לך, אבל אין ספק שאתה אידיוט. אז אני אעשה לעצמי טובה ואחסוך לעצמי זמן :hi:

• תגובות 65
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אידיוט.

אני רק נותן לך השוואה.

לא כל אוהדי מכבי חיפה הם מעדיפים את השחקנים שלהם בכל דבר ואני דוגמא לכך, כמו שאמרתי שאני חושב שאוואט טוב מדוידוביץ.

אני לא חושב שכל אוהדי בית"ר הם בהמות אנאלפביתיות, לכל קבוצה יש את האוהדים הטובים יותר ואת אלו שפחות, זה היה לשם ההשוואה בלבד.

פורסם

יאללה מחר אנדורה.

אם הנבחרת לא תבקיע לפחות 3 שערים,זה כישלון.נבחרת אנדורה היא אחת החלשות בעולם,חייבים להבקיע כמה שיותר על מנת לקבל הפרש שערים טוב.

דבר שיהיה מאוד חשוב בבית שיש בו נבחרת כמו אנדורה.

פורסם

היא מקום 132 בעולם.

תוצאות אחרונות:

5-0 הפסד לאנגליה

3-0 הפסד לבלארוס (שקצת פחות טובה מאיתנו)

3-0 הפסד לארמניה (קצת פחות טובה מקפריסין)

4-0 הפסד להולנד

0-0 מול פינלנד (קצת פחות טובה מאיתנו)

2-0 הפסד לרומניה (יותר טובה מאיתנו)

8-1 הפסד לצ'כיה

4-0 הפסד לצ'כיה

אז כמו שאתה רואה היא לא נבחרת טובה, אבל לא כזו שנביס 7-0 כמו סן-מרינו. הולנד ואנגליה הסתפקו ב-4/5-0, רומניה ופינלנד התקשו מולה. בכושר הנוכחי של הנבחרת, בנוסף לזה שהמשחק יערך באווירה רדומה (לא קהל ביתי של אף קבוצה, איצטדיון קטן שיהיה ריק), לדעתי צפוי ניצחון 1/2-0, עם עוד הופעה מביכה שלנו. בטח בניון וקולאוטי יכניסו.

פורסם

מול נבחרת כזאת הנבחרת חייבת לשחק טוב להכנס לכושר,לא יהיו שום תירוצים מחר.

פורסם

ד"א, עכשיו גם קראתי שב-26 באפריל היא ניצחה 2-0 את בלארוס, מקום 70 בעולם בערך (אנחנו 51). היא ברמה של קבוצת תחתית בליגת העל שלנו, משהו כמו הרצליה או הפועל פ"ת של העונה הזאת. אם בודקים את הרמה של הנבחרות יחסית לאוכלוסיה היא מהטובות בעולם.

פורסם

נכון,אמרו שהמדינה שלהם היא קטנה יותר מבת-ים :lol:

אז זה בהחלט הישג אדיר בשבילם.

אבל,שוב אני מדגיש את חובת הבקעת השערים.בבית הזה זה יכול בסופו של דבר להכריע.

פורסם

טוב, נכון, אבל זה לא יהיה קל. לדעתי זאת טעות להחליף את זנדברג באלברמן. צריך לשחק לדעתי 3-5-2: אוואט: גרשון,בן-חיים,קינן(כי בן-יוסף פצוע): באדיר, טועמה,בניון,טל,אפק: קולאוטי,תמוז. וזה בעיקר כי המגינים שלנו גרועים, חוץ מאפק שהוא טוב אבל די התקפי. זנדברג וקטן בחוץ כי מול אסטוניה הם היו מאוד חלשים והם לא ישתפרו משמעותית לדעתי תוך חצי שבוע. אם טועמה יהיה חלש (סביר, אבל אני נותן לו הזדמנות), להחליף אותו במחצית בזנדברג. לקטן לפי הכושר שלו מתחילת העונה מגיעות 20 דקות אולי, במקום אפק נניח. בן-שושן גם יכול להחליף את תמוז, אבל שישחק כחלוץ, ולא כמו שהוא שיחק מול אסטוניה כקשר :bash:.

פורסם

טועמה בהרכב??

השחקן הזה כבר לא מה שהיה,אין לו מקום בכלל בסגל.

גם באדיר לא צריך לשחק,משום מה קשטן מעניק קרדיט ליקיריו מהפועל שנה שעברה.

בחוד צריך לשחק קולאוטי כמובן ואולי אפילו ארבייטמן.

פורסם

אני לא בחרתי את הסגל, אבל ממה שיש לקטן ולזנדברג לא מגיע להיות בהרכב, אז אין עוד הרבה אופציות. אולי שבחון, אבל במכבי הוא חלש מאוד.

ארבטיימן לא צריך לשחק בחוד. האנדורים מכסחים כי זה מה שיש להם לתת, ארבטיימן שחקן עצבני וטיפש, הוא יחזיר להם ויקבל אדום.

פורסם

אני מעדיף את קטן בהרכב גם אם הוא לא בכושר,העיקר לא טועמה הגרוע.

תאמין לי,אני הייתי מזמין את שי הולצמן לנבחרת,אין לנו חלוצים בכלל.

פורסם

הולצמן שחקן טוב, אבל בלי עתיד, בן 32.5. יש לו עוד 2-3 עונות טובות לתת, לא יודע אם שווה להשקיע בו לקראת היורו.

יש את קולאוטי, יש גם את טוטו תמוז (עונה ראשונה מעולה, בגיל 18 כבש 11 בליגת העל. נראה מה השנה), איתי שכטר (שחקן חכם, אבל גם צעיר מדי) וארבייטמן. גם בן-שושן כנראה טוב מאוד אם קשטן מעדיף אותו על תמוז,ארבייטמן ושכטר.

בעצם הולצמן ב-4 שנים האחרונות זכה 3 פעמים ב"מלך השערים" ופעם אחת בסגנות, הוא בכושר טוב, אולי כן כדאי, לא יודע. מעניין למה בתקופת גרנט הוא לא הוזמן.

פורסם

גרנט היה בדיחה,שם כל מיני שחקנים בעמדת החלוץ,כמו נימני :bash:

הולצמן הוזמן מספר פעמים,אבל לא תרם במיוחד.

לדעתי עדיף לצוות לקולאוטי כל פעם חלוץ אחר בסגל,לראות מי משתלב איתו הכי טוב.

לקלואוטי אין תחליף.

פורסם

ממכבי חיפה כבר ראו שקולאטי טוב רק שהוא לבד בחוד, בגלל זה קטן היה "חלוץ שני", למעשה הוא היה קשר התקפי.

פורסם

לא יודע מה קרה לקטן בווסטהאם, איבד שם את הביטחון לגמרי. מאז שהוא חזר אני לא זוכר משחק טוב שלו. גם גרשון מאז שהוא עבר לבית"ר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים