עבור לתוכן

מחר - אסטוניה

Featured Replies

פורסם

אוואט השוער הכי טוב בהיסטוריה כמו שאבא שלי זה מארדונה....המחוררת הזאת דפק למכבי חיפה אליפות...זה שוער זה????

יש לו אך ורק מזל!!

• תגובות 65
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה גם מה שאני אומר

פורסם

אוואט שוער טוב, המזל שלו זה שהוא הצליח להגיע לאירופה ושם עשה את ההתקדמות הגדולה שלו

פורסם

אוואט השוער הכי טוב בהיסטוריה כמו שאבא שלי זה מארדונה....המחוררת הזאת דפק למכבי חיפה אליפות...זה שוער זה????

יש לו אך ורק מזל!!

מה, בגלל שהוא הרים את הרגל והכדור של חרזי ברח לו מתחת לרגל?

אתה יודע כמה פאשלות היו בחיים לקאן? ואפילו את שמייכל ראיתי לפעמים עושה שטויות, אבל בסה"כ גם בחיפה הוא היה טוב, אם הוא היה מחוררת הוא לא היה השוער הראשון של הנבחרת ולא היה עובר שנה אחרי זה לספרד.

וד"א, קשטן בחר הרכב טוב מאוד. מקווה שזיו יציג את אותה היכולת משנה שעברה, כי בבית"ר עכשיו הוא בקושי משחק :-X

פורסם

דנמרק 5-0

אוסטריה גול מתחת ליד אין פלייאוף.

אירלנד 2 גולים באשמתו

מכבי חיפה דפק אליפות עם 42 גולים שהוא קיבל באותה עונה.

סנטנדר לפני שנתיים הוא קיבל 53 שערים.

מכבי חיפה-לברקוזן האור סינוור אותי.

לעומתו דווידוביץ.

25 גולים בלבד ב3 שנים האחרונות בחיפה

פנדל מול כפריסין ו0-0 ענק מול צרפת...

עובדתית הוא הרבה יותר טוב מאוואט.

זה שוער זה?? מחוררת!!

פורסם

דנמרק רוב הגולים אם לא כולם היו באשמת ההגנה אם אתה לא זוכר, ושוער יכול לתפוס יום חלש.

אוסטריה - גול בין הרגלים של אבי נמני! איך הוא יכל לראות את הכדור שהוא עובר דרך החומה?

מכבי חיפה - שוב - כנראה שההגנה שלכם הייתה חלשה, כי אוואט שמר על מקומו בנבחרת ישראל והתחילו להעניין בו בחו"ל (סנטנדר ועוד קבוצה, שכחתי), וסנטנדר קנתה אותה למורות ה-42 גולים. סימן שההגנה שלכם הייתה חלשה.

סנטנדר - שוב - למורות ה-53 הוא נבחר שנתיים רצוף לשחקן המצטיין בקבוצה. מה זה אומר לך? שההגנה הייתה מאוד חלשה, לאוואט הייתה המון עבודה והוא עשה הרבה הצלות מדהימות ובלעדיו סנטנדר הייתה חוטפת 70 גולים. ד"א, אם זה לא היה נכון מה שאמרתי, הוא לא היה נבחר לשחקן המצטיין של הקבוצה מן הסתם לאחר 53 ספיגות.

דבידוביץ' לעומתו - לא התקבל אפילו לסנדרלנד, שספגה שנה שעברה עד פגרת החורף כמעט 2 גולים למשחק, הייתה מקום אחרון עם מעט מאוד נקודות ולמורות זאת לא רצתה את ניר. מול צרפת משום מה אני דווקא זוכר משחק מדהים של קלמי סבן על הנרי. ו-25 הגולים (ממוצע לעונה אתה מתכוון), היו בזכות ההגנה שלכם - הגנת נבחרת, ביחד עם קשרים אחורים כמו באדיר או דירסאו. וזה לא ממוצע מדהים - 0.75 גולים ספיגה למשחק זה טוב מאוד.

עובדתית - שוב - אוואט שווה פי 3-4 ממנו (מבחינת המחיר), באירופה אוהד הכדורגל הממוצע שמע עליו ולא על דבידוביץ', בספרד שנה שעברה הוא היה השוער השני הכי טוב - שזה אומר התמודדות מול אטו, רונלדינו,לארסון,רונאלדו,רובינו,זידאן,וייה,חואקין,טורס וכו' בהצלחה (עצר פנדל של רונאלדינו, לא של שחקן קפריסאי). עובדתית - אם דבידוביץ' היה כ"כ טוב - הוא היה היום באירופה בליגה בכירה. הוא לא. אוואט פותח עונה רביעית בספרד, ועכשיו הוא עובר לאחת הקבוצות הטובות בספרד - לה קורוניה (אליפות ספרד ב-2000, חצי גמר ליגת האלופות 2004 למשל), והחליף את מולינה.

אי אפשר להשוות בינהם, וזה מאוד נחמד שאתה אוהד את מכבי חיפה ומפרגן לדבידוביץ', אבל אוואט זה ליגה אחרת.

פורסם

דנמרק רוב הגולים אם לא כולם היו באשמת ההגנה אם אתה לא זוכר, ושוער יכול לתפוס יום חלש.

אוסטריה - גול בין הרגלים של אבי נמני! איך הוא יכל לראות את הכדור שהוא עובר דרך החומה?

מכבי חיפה - שוב - כנראה שההגנה שלכם הייתה חלשה, כי אוואט שמר על מקומו בנבחרת ישראל והתחילו להעניין בו בחו"ל (סנטנדר ועוד קבוצה, שכחתי), וסנטנדר קנתה אותה למורות ה-42 גולים. סימן שההגנה שלכם הייתה חלשה.

סנטנדר - שוב - למורות ה-53 הוא נבחר שנתיים רצוף לשחקן המצטיין בקבוצה. מה זה אומר לך? שההגנה הייתה מאוד חלשה, לאוואט הייתה המון עבודה והוא עשה הרבה הצלות מדהימות ובלעדיו סנטנדר הייתה חוטפת 70 גולים. ד"א, אם זה לא היה נכון מה שאמרתי, הוא לא היה נבחר לשחקן המצטיין של הקבוצה מן הסתם לאחר 53 ספיגות.

דבידוביץ' לעומתו - לא התקבל אפילו לסנדרלנד, שספגה שנה שעברה עד פגרת החורף כמעט 2 גולים למשחק, הייתה מקום אחרון עם מעט מאוד נקודות ולמורות זאת לא רצתה את ניר. מול צרפת משום מה אני דווקא זוכר משחק מדהים של קלמי סבן על הנרי. ו-25 הגולים (ממוצע לעונה אתה מתכוון), היו בזכות ההגנה שלכם - הגנת נבחרת, ביחד עם קשרים אחורים כמו באדיר או דירסאו. וזה לא ממוצע מדהים - 0.75 גולים ספיגה למשחק זה טוב מאוד.

עובדתית - שוב - אוואט שווה פי 3-4 ממנו (מבחינת המחיר), באירופה אוהד הכדורגל הממוצע שמע עליו ולא על דבידוביץ', בספרד שנה שעברה הוא היה השוער השני הכי טוב - שזה אומר התמודדות מול אטו, רונלדינו,לארסון,רונאלדו,רובינו,זידאן,וייה,חואקין,טורס וכו' בהצלחה (עצר פנדל של רונאלדינו, לא של שחקן קפריסאי). עובדתית - אם דבידוביץ' היה כ"כ טוב - הוא היה היום באירופה בליגה בכירה. הוא לא. אוואט פותח עונה רביעית בספרד, ועכשיו הוא עובר לאחת הקבוצות הטובות בספרד - לה קורוניה (אליפות ספרד ב-2000, חצי גמר ליגת האלופות 2004 למשל), והחליף את מולינה.

אי אפשר להשוות בינהם, וזה מאוד נחמד שאתה אוהד את מכבי חיפה ומפרגן לדבידוביץ', אבל אוואט זה ליגה אחרת.

מזה בין הרגליים של נמני?? הוא שוער או תייר??

ואל תחזור על סיפור סנדרלנד יש הרבה דברים שאתה לא יודע עליהם...ניר לא הלך בגלל לחץ חיפאי עליו וכמובן בגלל שהקבוצה הייתה בדרך לליגה השנייה...

ניר היה חתום בסנטאנדר ורק פציעה גרמה לו להישאר בישראל...ובכלל אם לא הפציעות הוא מזמן לא היה בישראל....

ואל תעשו מספרד כאילו כל כדור שמגיע אליך הוא פי 3 יותר חזק מישראל....

אוואט קיבל לפני שנתיים 54 גולים וגם מול אטו רוני וזידאן הוא לא צריך לקבל סכומים מטורפים כאלה...

ניר לא באירופה מסיבה אחת והיא הפציעות=3 שנים הוא ישב בחוץ....

אוואט בזמנו אם לא הפציעה של ניר היה אמור לשחק בהפועל חיפה בליגה שנייה עם הסיפור של החברת דגים וכו'...

פורסם

אוואט שוער על הפנים, כבר כמעט קיבלנו 2 גולים בגלל טעויות שלו.

ברגע שהוא יעשה את הטעות התורנית שלו שתביא לשער, דוידוביץ' יחזור כמו גדול כי אין מה לעשות דוידוביץ' הוא הטוב מבין שניהם.

סוף סוף יש חלוץ שפיץ אמיתי לנבחרת, והנה כבר כבש שער ראשון במוקדמות, כל הכבוד קולאוטי, אחלה חלוץ!

פורסם

טוב, יאללה, מתחיל לשעמם אותי הוויכוח הזה.

איזה מחצית עלובה של נבחרת ישראל :sleep:, חוץ מבניון וקולאוטי שהייתי נותן להם ציון 5 (רק בגלל הגול), לכל שאר השחקנים הייתי נותן 4. בעצם לזיו, זנדברג,קטן וטל מגיע גם 3.5.

פורסם

ברור לך שלאוהדי מכבי חיפה אי אפשר להתייחס ברצינות, נכון?

אני אוהד בית"ר אבל אני לא אגיד שקורנפיין צריך להיות השוער הראשון. קצת אוביקטיביות.

פורסם

מה הקשר לאוהדי מכבי חיפה, אם כבר לאוהדי בית"ר לא צריך להקשיב.

אוואט היה במכבי חיפה ודוידוביץ היה במכבי חיפה.

כרגע אוואט שוער טוב יותר, אבל אם ניר היה מקבל את המזל של אוואט הוא היה מוצלח יותר.

פורסם

מה הקשר לאוהדי מכבי חיפה, אם כבר לאוהדי בית"ר לא צריך להקשיב.

אז אם אני אומר שקורנפיין לא צריך להיות השוער הראשון של הנבחרת, לא צריך להקשיב לי? :lol:

זה לא מזל, זה יכולת. אם אוואט היה גרוע הוא לא יכול היה להחזיק את הבלוף הזה בליגה הספרדית הרבה זמן. מה שגם בהתחלה הוא היה המחליף של ריקארדו, משם הוא התקדם לשוער הראשון של הקבוצה, לשחקן המצטיין של הקבוצה ולקבוצה בכירה הרבה יותר בדמות לה קורוניה. אם דבידוביץ' היה כ"כ טוב הוא היה לפחות עושה את הצעד הראשון - עובר לקבוצת תחתית בליגה הספרדית/האיטלקית/האנגלית. אפילו מעבר לליגה הצרפתית או הגרמנית היה עדיף על הישארות בארץ.

פורסם

קורנפיין לא קרוב ליהיות השוער השני של הנבחרת אפילו, אז מין הסתם לא תוציא שטות כזאת מהפה.

וזה בהחלט מזל.

דוידוביץ היה באירופה, אני מאמין, לולא הפציעה הגדולה שלו בנבחרת.

שאוואט היה במכבי חיפה הוא לא היה ברמה גבוהה כמו דוידוביץ.

וזה לא קשור לאוהדי מכבי חיפה, אני אוהד מכבי חיפה ואני אומר שאוואט טוב יותר ברגע זה, בגלל ניסיון אירופאי גדול מאוד ויכולת טובה שם.

פורסם

קורנפיין לא השוער השני עכשיו כי הוא בן 35, אי אפשר לבנות עליו.

אבל בנינו הוא עושה הרבה פחות שטויות מניר, והוא הוכיח את עצמו כשהוא השאיר את בית"ר בליגה לבד ב-2003.

ותמשיך להאמין, אני גם מאמין שדבידוביץ' היה השוער הראשון של צ'לסי ללא העובדה שהוא לא מספיק טוב ::)

ובטח שזה קשור - אתה אוהד מכבי חיפה, אתה לא אוביקטיבי.

פורסם

כל אוהדי מכבי חיפה לא אובייקטיבים כמו שכל אוהדי בית"ר הם בהמות אנאלפביתיות.

קורנפיין לא שוער יותר טוב מדוידוביץ וגם לא כל כך קרוב לכך.

הוא שוער יציב מאוד עם יכולת טובה.

לדעתי קורנפיין גם לבית"ר לא מספיק טוב, אבל הוא סמל אז הוא נשאר בהרכב.

אני מאמין שדוידוביץ מתאים לשחק ברמות שאוואט משחק בהם היום כמובן שלא בקבוצה גדולה, אך הוא באמת מתאים לשחק בקבוצה קטנה ואז להתקדם כמו שעשה אוואט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים