עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחר - אסטוניה

Featured Replies

פורסם

אם כבר בן-יוסף, לא סתם אספניול רוצה אותו (והוא ייצא עוד לאירופה). הוא בלם ענק, כמעט ולא עושה טעויות, רק הבעיה שהוא פיוז קצר והוא עושה שטויות כמו שארבייטמן עושה לפעמים, אבל הוא הבלם השני הכי טוב שלנו, וגרשון קצת מאחריו ברמה. קינן עוד לא הוכיח את עצמו מספיק.

קינן החזיק את כל ההגנה של נתניה עונה שעברה

תהרגו אותי אבל אני לא מבין במה אפק יותר טוב מחרזי..

חרזי עשה את שלו, אני לא מבין למה סבן לא בנבחרת

• תגובות 65
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מכיר אותך, אבל אני מאמין שאתה בטווח הגילאים של 13-18 ובטח שלא ראית את ויסוקר וחודורוב ושחכתי גם את אבי רן שאמרו שהוא היה השוער הטוב בכל הזמנים.

בן חיים בלם מעולה וכנראה הטוב של ישראל בכל הזמנים ובניון הוא גם הגדול ביותר או משלושת הגדולים ביותר.

תהרגו אותי אבל אני לא מבין במה אפק יותר טוב מחרזי..

כאוהד של מכבי חיפה ושל חרזי בפרט, בהתקפה.

אפק גרוע בהגנה שם חרזי טוב, אפק טוב בהתקפה שם חרזי בינוני, אני הייתי מעלה את חרזי, אבל גם הגיל התקדם שלו יכול להוות מכשול.

קינן החזיק את כל ההגנה של נתניה עונה שעברה

חרזי עשה את שלו, אני לא מבין למה סבן לא בנבחרת

ושנה לפני זה את של סכנין.

פורסם

אני לא מכיר אותך, אבל אני מאמין שאתה בטווח הגילאים של 13-18 ובטח שלא ראית את ויסוקר וחודורוב ושחכתי גם את אבי רן שאמרו שהוא היה השוער הטוב בכל הזמנים.

גם אתה בטח בטווח הגילאים האלו. אני עוד חודש בן 20. אם אתה לא מעל 45 גיל גם לא ראית את חודרוב, ואם אתה לא מעל גיל 30 אז גם לא ראית את ויסוקר. ואבי רן אי אפשר לדעת, אולי. אבל גם בשביל להכיר אותו אתה צריך להיות מעל גיל 26 ובמקביל להתעניין בכדורגל מגיל מאוד צעיר

פורסם

ולכן כל ההודעה הקודמת שלך שמדברת על השוער הטוב בכל הזמנים מיותרת.

אתה יכול להגיד שאוואט הוא השוער הכי טוב שראית, אבל בין זה לבין השוער הטוב אי פעם יש הבדל גדול מאוד.

פורסם

גם אתה בטח בטווח הגילאים האלו. אני עוד חודש בן 20. אם אתה לא מעל 45 גיל גם לא ראית את חודרוב, ואם אתה לא מעל גיל 30 אז גם לא ראית את ויסוקר. ואבי רן אי אפשר לדעת, אולי. אבל גם בשביל להכיר אותו אתה צריך להיות מעל גיל 26 ובמקביל להתעניין בכדורגל מגיל מאוד צעיר

על סמך מה אתה קובע שדודו יותר טוב מחודורוב?

פורסם

זה לא רלוונטי, אני לא צריך לראות אותם לייב כדי לקבוע מי הכי טוב. יש מספיק נתונים יבשים והקלטות. גם לא כמעט לא ראיתי את פלה משחק. גם לא את צ'מברליין. אז? גם במלחמת ששת הימים והשחרור לא הייתי, אז אני לא יכול להביע דעה? שוב - יש נתונים יבשים שמספרים הכל, דעות של אנשים ועובדות בשטח. לראות את אוואט גם לא אומר כלום, כי אני ואתה לא ראינו את כל המשחקים שלו, את רובם בעצם כנראה שלא.

בנתונים היבשים אוואט השוער הכי טוב בכל הזמנים. הליגה הספרדית תמיד הייתה הרבה יותר חזקה מהישראלית, ככה שסביר להניח שאם חודרוב או ויסקור היו כאלו גדולים - עדיין - זה היה בליגה הישראלית, והם לא עברו לקבוצות בחו"ל והצליחו בהן כמו אוואט. זה שהוא משחק בליגה הספרדית 4 עונות ונחשב לאחד השוערים הטובים בליגה מוכיח שהוא שוער ענק, וההישג שלו הכי גדול בכל הזמנים מבחינת שוער ישראלי, ולכן גם הוא.

ולזה שמעלי - לפי ההישגים בשטח.

פורסם

חודורוב בזמנו קיבל הצעה מארסנל(וסירב)

זה טיפה יותר גדול מדפו לא? :xyxthumbs:

פורסם

זה לא רלוונטי, אני לא צריך לראות אותם לייב כדי לקבוע מי הכי טוב. יש מספיק נתונים יבשים והקלטות. גם לא כמעט לא ראיתי את פלה משחק. גם לא את צ'מברליין. אז? גם במלחמת ששת הימים והשחרור לא הייתי, אז אני לא יכול להביע דעה? שוב - יש נתונים יבשים שמספרים הכל, דעות של אנשים ועובדות בשטח. לראות את אוואט גם לא אומר כלום, כי אני ואתה לא ראינו את כל המשחקים שלו, את רובם בעצם כנראה שלא.

בנתונים היבשים אוואט השוער הכי טוב בכל הזמנים. הליגה הספרדית תמיד הייתה הרבה יותר חזקה מהישראלית, ככה שסביר להניח שאם חודרוב או ויסקור היו כאלו גדולים - עדיין - זה היה בליגה הישראלית, והם לא עברו לקבוצות בחו"ל והצליחו בהן כמו אוואט. זה שהוא משחק בליגה הספרדית 4 עונות ונחשב לאחד השוערים הטובים בליגה מוכיח שהוא שוער ענק, וההישג שלו הכי גדול בכל הזמנים מבחינת שוער ישראלי, ולכן גם הוא.

ולזה שמעלי - לפי ההישגים בשטח.

אתה יודע שמה שהיה פעם זה לא מה שהיום...

זה כמו שתשווה את בניון לרוזנטל, הוא היה בליברפול ולקח איתה אליפות אז זה אומר שהוא היה יותר טוב.

וכן אתה צריך לראות שוער בשביל לדעת אם הוא יותר טוב משוער אחר או לא.

וההשוואה של מלחמה לשוערים ------> :s07:

פורסם

ואם חודרוב וויסוקר מוערכים מדי? על זה לא חשבת?

וחודורוב סיבר להניח קיבל את ההצעה בשנות החמישים או תחילת שנות השישים (לא שמעתי על זה האמת) - ובזמנים האלו ארסנל הייתה קבוצה חלשה יחסית. כנס לויקיפדיה, יש שם פרטים כללים.

פורסם

יכול להיות שהם מוערכים יתר על המידה וגם יכול להיות שלא ולכן שנינו לא יכולים לשפוט מי יותר טוב בנושא.

פורסם

וגם לא בין דבידוביץ' לאוואט כי למורות שראינו את רוב המשחקים שלהם אנחנו לא מבינים הרבה בשוערות. רק אנשים כמו אוברוב יכולים להחליט ::)

פורסם

גם נכון, יש הרבה מרכיבים וגם החלטה כזאת לא יכולה להיות החלטה מוגמרת, מדעית.

יש מקרים בהם אוואט מעולה ויש מקרים בהם שוערים אחרים מתעלים, מי יחליט מה יותר חשוב ממה, יציאות או הרמות?

פורסם

יש מקרים בהם אוואט מעולה ויש מקרים בהם שוערים אחרים מתעלים, מי יחליט מה יותר חשוב ממה, יציאות או הרמות?

מאמן שוערים יחליט.

וזה יציאות מן הסתם, ליציאה לא טובה יש סיכוי גדול יותר להגמר בשער. מה שגם תמיד הבלם יכול להרים במקום השוער.

פורסם

נכון, אך השוער מתמודד מול יותר הרמות מאשר מצבי 1X1 במשחק.

זה מסובך וזה גם לא מדעי, זה אף פעם לא החלטה מדויקת.

פורסם

בכל מקרה, בגלל שאנחנו לא יכולים להחליט מקצועית אפשר לראות עובדות בשטח.

לא צריך להיות פרופסור לכלכלה כדי לדעת שלפי העובדות בשטח INTEL מוכרת יותר מ-AMD, יש נתונים יבשים. יש גם נתונים יבשים שאומרים שהליגה הספרדית טובה מהישראלית ושהשחקנים מולם מתמודד השוער שם טובים הרבה יותר.

בכלכלה גם משהו שווה את המחיר שהלקוח מוכן לשלם עליו. אם מוכנים לשלם על אוואט פי 3-4 מאשר על דבידוביץ' כנראה שאוואט טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.