פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אני רוצה לעשות עגיל בגבה ורציתי לדעת אם זה כואב מאוד עד כדי בכי? או שזה לא כל כך כואב? ואיך עושים את זה?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים איזה מין טרד דפוק זה?כאב זה דבר אישי...לאחד כואב יותר לאחד פחות..אין שום דרך הגיונית לענות על זה וכל התגובות שיהיו פה זה ספאם...מנהלים--לנעול
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים כמעט ולא מרגישיםאולי תבהל כשתראה תמחטאבל בסוף לא תשים לב וכבר יהיה לך חורמה שבאמת חשוב זה לטפל בזה כמו שצריך אחרי שאתה שם את העגילבהצלחה
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים איזה אקדח???? לא נראה לי שיש דבר כזה אקדח בשביל חור לגבה יש כזה דבר אקדח בשביל חור לגבה , גם חור לאוזן עושים עם אקדח \: ו
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים יש כזה דבר אקדח בשביל חור לגבה , גם חור לאוזן עושים עם אקדח \: ו מה אתה משווה?! בגבה לא עושים עם אקדח..ואם כן..אז תקום ותלך..כי לא אמורים לעשות את זה ככה..
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים גם אני די בטוח שאין אקדח לגבה כמו שציינתיאבל CJ קישר את זה לעגיל באוזן...לא יודע איך הוא עשה תקישור הזהז ???
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים איזה!עגיל בגבה רק עם מחט... אין מקום שעושים עם אקדח... ומה גם שהעגיל לגבה יותר עבה מאשר באוזן...
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אם המצ"ב לא כאב לי באופן מיוחד (פשוט הרגשת אי נעימות), אני די בטוח שהגבה לא תיהיה משו מיוחד [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.