פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים כי זה עוד אחד מהסקרים בפורום כללי, מה חשבת ;D בכל אופן, הצבעתי שאין לי כוח, אבל למען האמת - אין לי כוח לחזור לבצפר ולא לענות לסקרים הדפוקים בדיוק איך שאני מרגיש....
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אלוהים אלוהים הרחום וחנון כך את אורט אליך שרוף אותו בידיך בא לי לבכות אני עולה לכיתה י המגמה הכי קשה מדעית הנדסית אולי למישהו יש מושג עד איזה שעה אני הולך ללמוד ???
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אלוהים אלוהים הרחום וחנון כך את אורט אליך שרוף אותו בידיך בא לי לבכות אני עולה לכיתה י המגמה הכי קשה מדעית הנדסית אולי למישהו יש מושג עד איזה שעה אני הולך ללמוד ???
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים יאללה מחר ביצפר עולה לי''א שנת הגינהום של החיים שלי צריך לחרוש :-[אני איתך אח שלו אני גם אומלל עם מערכת עצבנית של 4 ימים 10 שעות
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אני הולך לבית ספר חדש, אז אני קצת מרגיש מבולבל, חוץ מזה כל החברים הטובים שלי בבית ספר אחר בשם ליאו באק. טוב מקווה שהייה מחר בסדר. אני עולה ל י'א. שנה פוריה לכולם והעיקר שלא תהיו עם אנשים דפוקים או ערסים
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים היסטוריה? לא אמרת ערבית :s05: כשלמדתי בחטיבת שז"ר בכפ"ס הייתה לנו מורה לערבית כוסית בשם טלי...
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים לא, נראה לי קראו לה גלית, אני כבר לא זוכר.(כן, היא היתה מורה לערבית... תקרא עוד פעם מה שכתבתי), בן כמה אתה... (או באיזה שנה סיימת)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.