עבור לתוכן

היום בית ספר, הביעו את דעתכם... (עמוד 13).

האם כבר התגעגעתם לבית הספר ורוצים כבר ללמוד? 1,457 הצבעות

1. 1. האם כבר התגעגעתם לבית הספר ורוצים כבר ללמוד?

• כן, מאודד.
    • לא, בכללל לאא.
    • אני לא הולך, אין לי כוח.
    • סיימתי כבר...
    • אין לי כוח לענות לסקר הדפוק הזה.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אצלי יום ראשון לא מתחיל בית ספר

אצלי יום ראשון מתחיל שבוע שדאות :-\

• תגובות 156
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי יום ראשון... ממשיך החופש

אולי בפעם הראשונה בחודשיים האחרונים יהיה פחות מדף אחד ליום בכללי

פורסם

כל מי ששלח:"אין לי כוח לענות לסקר הדפוק הזה" .

למה שלחתם את זה בכלל?

פורסם

כדי לציין שאנחנו מהגזע העייף.

פורסם

כל מי ששלח:"אין לי כוח לענות לסקר הדפוק הזה" .

למה שלחתם את זה בכלל?

כי זה עוד אחד מהסקרים בפורום כללי, מה חשבת ;D

בכל אופן, הצבעתי שאין לי כוח, אבל למען האמת - אין לי כוח לחזור לבצפר ולא לענות לסקרים הדפוקים :smile1:

פורסם

סוף סוף חוזרים לבית הספר,כמה זמן אפשר לשבת בבית בלי עיסוק.

פורסם

זה מעצבן כי רק לקראת סוף החופש אני נהנה ממנו. ראיתי גם את המערכת שלי בכלל התבאסתי... למה אומרים שי"א השנה הכי קשה?

חשבתי אני אהיה עמיד לכל השעות האלה אחרי חלק נכבד מהבגרויות, אבל עכשיו זה נראה יותר מדי אמיתי... :-[

פורסם

חשבתי גם על זה. להעמיד פני משוגע בשביל להיכנס לבי"ח פסיכיאטרי לכמה חודשים, ואז לעשות את הבגרויות במתכונת אקסטרנית, בלי להיות חלק מהזוועה הזו שנקראת בי"ס.

אין לך מושג עד כמה הבי"ס הארור הזה הוא גיהנום בשבילי, אני מעדיף שיטביעו אותי כל יום במיכל של נחשים חיים מאשר להיות במקום הארור הזה

תדלג על השלב הפסיכיאטרי.

אם אתה אחרי גיל 16 או סיימת י'(מה שבא קודם) - אף אחד, ולא משנה מה יגידו לך המורים/המחכנים/היועצים/המנהלים, לא יכול למנוע ממך ללכת לשלוחה האקסטרנית הסמוכה למקום מגוריך ולפתוח תיק אקסטרני. כל מה שאתה צריך זה אישור שאתה לא לומד יותר בתיכון - דבר שלא בעיה להשיג, בלי לעבור את הסבל שאתה רוצה להעביר עצמך.

תוכל גם ללמוד רק מה שנשאר במיקוד, שמתפרסם חודשיים לפני הבגרות - במקום לסבול שנתיים ואז להבחן על מה שנשאר.

נ.ב.

אתה גם תגלה עם הזמן שמרבית הנושאים שאתה לומד בעצמך לבד נקלטים הרבה יותר טובה, ואתה יכול להרחיב לפעמים בנקודות שהמורים שלך אפילו לא מסוגלים לחלום שיהיה להם ידע בנושאים הקשורים למקצוע שהם מלמדים.

פורסם

תדלג על השלב הפסיכיאטרי.

אם אתה אחרי גיל 16 או סיימת י'(מה שבא קודם) - אף אחד, ולא משנה מה יגידו לך המורים/המחכנים/היועצים/המנהלים, לא יכול למנוע ממך ללכת לשלוחה האקסטרנית הסמוכה למקום מגוריך ולפתוח תיק אקסטרני. כל מה שאתה צריך זה אישור שאתה לא לומד יותר בתיכון - דבר שלא בעיה להשיג, בלי לעבור את הסבל שאתה רוצה להעביר עצמך.

תוכל גם ללמוד רק מה שנשאר במיקוד, שמתפרסם חודשיים לפני הבגרות - במקום לסבול שנתיים ואז להבחן על מה שנשאר.

נ.ב.

אתה גם תגלה עם הזמן שמרבית הנושאים שאתה לומד בעצמך לבד נקלטים הרבה יותר טובה, ואתה יכול להרחיב לפעמים בנקודות שהמורים שלך אפילו לא מסוגלים לחלום שיהיה להם ידע בנושאים הקשורים למקצוע שהם מלמדים.

אני בן 16 וחצי, ועולה לי"ב.

מה מונע את הקטע של לפתוח תיק אקסטרני? הכוח החזק מכל, חזק יותר מהצונאמי ששטף את דרום אסיה ב 2004, חזק יותר מקתרינה שהכתה בניו אורלינס, וחזק יותר מהמטאור שהשמיד את הדינוזאורים:

אמא שלי

ואני לומד בבית כימיה ופיזיקה בשביל הכיף. זה מעניין, שלומדים את הנושאים שבאמת צריך ובאמת יכולים לעניין מישהו, במקום את הבולשיט שלומדים בבי"ס.

אני גם במגמת הנדסת תוכנה. המורות ממציאות מבחנים עם שאלות מופלצות מהגיהנום, ובגלל זה אני מקבל חרא ציונים. ושמגיעה הבגרות, הפלא וואפל, קיבלתי פתאום 88. הכיצד?! מעניין -___-

פורסם

אם יש לך ת.ז. אתה יכול להציב עובדות בשטח.

בכל מקרה, אני מזדהה איתך במאה אחוז - רק חבל שלא עשית את הצעד הזה קודם.

פורסם

אני בן 16 וחצי, ועולה לי"ב.

מה מונע את הקטע של לפתוח תיק אקסטרני? הכוח החזק מכל, חזק יותר מהצונאמי ששטף את דרום אסיה ב 2004, חזק יותר מקתרינה שהכתה בניו אורלינס, וחזק יותר מהמטאור שהשמיד את הדינוזאורים:

אמא שלי

ואני לומד בבית כימיה ופיזיקה בשביל הכיף. זה מעניין, שלומדים את הנושאים שבאמת צריך ובאמת יכולים לעניין מישהו, במקום את הבולשיט שלומדים בבי"ס.

אני גם במגמת הנדסת תוכנה. המורות ממציאות מבחנים עם שאלות מופלצות מהגיהנום, ובגלל זה אני מקבל חרא ציונים. ושמגיעה הבגרות, הפלא וואפל, קיבלתי פתאום 88. הכיצד?! מעניין -___-

המורה שלי לתנך אמרה שאני עובר את הבגרות בקושי , הביאה לי מגן 70 (ציון אחד מעל 80 כל השאר באיזור ה60) קיבלתי 87 בבגרות

באזרחות: 75 מגן 94 בבגרות

כל הזין באינטרני, אבל ככה זה, מורים חושבים שהם יודעים עליך הכל

פורסם

אני עולה לבית הספר שבו הערסים והסקייטרים הם בשלטון והם כול הזמן מתחרים אחד בשני... (לא ממש אבל יש מלא ערסים ויש מלא סקייטרים)

-_- זה ממש מתסכל כי הערסים שלנו הם ערסים מעל ממוצע הטיפשות/ערסיות הרגילה זה פשוט מפחיד!!!! :errrr:

אני עכשיו צריך לסבול עוד שנה עם שכבה/בית ספר שכן (יש בינינו גדר מפרידה בין 2 החטיבות) מלא בערסים (עם הסקייטרים אין בעיה למרות שהם לפעמים מעצבנים :hat:)

פורסם

המורה שלי לתנך אמרה שאני עובר את הבגרות בקושי , הביאה לי מגן 70 (ציון אחד מעל 80 כל השאר באיזור ה60) קיבלתי 87 בבגרות

באזרחות: 75 מגן 94 בבגרות

כל הזין באינטרני, אבל ככה זה, מורים חושבים שהם יודעים עליך הכל

זה בדיוק העניין שהם לא. יש המון בורות(ש"ע) בקרבם, לפעמים יש נושאים(במקצועות ההומנים) יש מספר דיעות, ובספרות האקדמית תמצא חילוקי דיעות - או במילים אחרות, מספר אנשים הבינו את אותו עניין במספר דרכים שונות. ותלמיד תיכון, גם אם מבין בצורה שונה ומביא לכך תימוכין מספר, המורה יגידו לו שהוא לא הבין ויחזור על המנטרה הקבועה ויוריד נקודות. בבגרות אקסטרנית מקבלים כל תשובה שמופיעה בספרי הלימוד המקובלים - ויש כאלה מעולים שבד"כ המורים מעדיפים לא לתת אותם לתלמידים.

המסקנה: עושים בגרות אקסטרנית, ואפילו מקבלים על זה תוספת של 4 נקודות ללממוצע הבגרות(אחרי הבונוסים) מטעמם המועצה להשכלה גבוה כאשר נרשמים לאוניברסיטה.

פורסם

אגב בבגרות אקסטרנית [מה שאני עושה] אין מגן, מה שאתה מקבל בבגרות זה מה שיהיה.

פורסם

אתה מתכוון מה שאתה מקבל בבגרות.

בכל מקרה צריך להסתכל על היתרונות.

1. אפשר ללמוד, בעיקר במקצועות העיוניים, רק מה שנשאר במיקוד שמתפרסם חודשיים לפני הבגרות.

2. אין מגן ואין צורך ללקלק לאיזה מורה שלא מבינה מהחיים שלה במשך שנתיים כדי לקבל ציון גובה. המשמעות: ציון סופי גבוה יותר, כפי שניתן לראות בפער שאנשים מציינים פה בין מגן לבגרות. כלומר, ציון סופי גבוה בכ10-20 נקודות.

3. מקבלים בונוס ברישום לאוניברסיטה.

4. אפשר להבחן גם במועד חורף וגם במועד קיץ - ולא רק במועד אחד(קיץ) כמו בתיכון. כלומר, אפשר לסיים מה שעושים בשנתיים בתיכון בשנה אחת.

מסקנה: בבגרות אקסטרנית לומדים רק מה שצריך ורוצים לבגרות בפחות זמן, מקבלים ציונים גבוהים יותר מתקבלים יותר בקולת לאן שרוצים באוניברסיטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים