עבור לתוכן

היום בית ספר, הביעו את דעתכם... (עמוד 13).

האם כבר התגעגעתם לבית הספר ורוצים כבר ללמוד? 1,457 הצבעות

1. 1. האם כבר התגעגעתם לבית הספר ורוצים כבר ללמוד?

• כן, מאודד.
    • לא, בכללל לאא.
    • אני לא הולך, אין לי כוח.
    • סיימתי כבר...
    • אין לי כוח לענות לסקר הדפוק הזה.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני בכיתת מחוננים בראשון (יא'), 50 שעות שבועיות זוועה רצינית :s07:

יש לי שלושה מוגברים (פיזיקה כימיה וביולוגיה שאני מכוון לעבודת גמר) אז אני יכול כעיקרון לוותר על אחד ולא יקרה כלום:).. הבעיה היא שזה לא יעזור לי!

זה סתם יצור לי הרבה חורים במערכת :kopfpatsch:

טוב נראה כבר מה נעשה.. :silly:

אני בי"א כיתה רגילה וגם לי 46 ש"ש.

9 ש"ש מחשבים

6 ביולוגיה

7 מתמטיקה (5 יחידות, השנה עושים 5 ו-6)

5 אנגלית (5 יח"ל)

3 ספרות - שעות שינה ;D

• תגובות 156
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עוד לא הלכתי לבית ספר, אני פשוט מרגיש כל כך רע (חולה) שזה לא יאומן!! הייתי מעדיף ללכת לבית ספר מאשר להרגיש ככה.

פורסם

מה ז"א מקבלים בונוס באוניברסיטה? אתה רוצה להגיד לי שאם נגיד יש לי ממוצע בגרויות של 100 אז באינטרטני הוא יהיה 100 ובאקסטרני יותר מ100? אני לא מבין :x

אם יהיה לך ממוצא 100 בבגרות, ההממוצע שלך לקבלה לאוניברסיטה יהיה הרבה יותר ממאה כי אתה מקבל בונוס של נקודות על מקצועות של חמש יחידות;

25 נוספים על הציון הסופי(הציון של משרד החינוך לא כלל את הבונוס, אלא רק השיקלול של האוניברסיטה כשאתה מגיש מועמדות) של 5 יחידות אנגלית/מתימטיקה.

20 נוספים על הציון הסופי של כל שאר המקצועות עם 5 יחידות.

כלומר אם קיבלתי 95 ב-5 אנגלית(בתעודה), אז כשיחשבו לך את הממוצע של הבגרות(שמשתכלל אח"כ עם איזה נוסחא יחד עם הפסיכומטרי) יחשבו את זה כ-120.

במקרה של בגרות אקסטרנית אחרי שעושים את הממוצע לכל הבגרויות כולל הבונוסים הם מוסיפים לך עוד 4 נקודות מעל הכל - שהן יכולות להיות קריטיות במקרים מסויימים, כאשר תנאי הקבלה הם ממוצא בגרות 110, ולך יש רק 106 או אפילו נמוך יותר אם אתה אינטרני כי המגנים ברב המקרים דופקים את ממוצא לאנשים בעלי יכולת לימוד עצמונית, אם להשתמש במונחים של עברית מודרנית.

-> סתם שאלה, כמה שעות שבועיות(באונ' כל שעה שבועית של קורס נחשבת לשעה אקדמית, נקודה לתואר) בממוצע יושב תלמיד תיכון על התחת בבית הכלא(ספר)?

פורסם

35-40 שיעורים של 45 דקות.

פורסם

תכפיל את זה בשתיים(כנגד שתי מחציות לשני סימסטרים) מדובר במשהו ששוה ערך ל-80 שעות אקדמיות(בשנה אחת בתיכון!). תואר אקדמי ראשון ממוצא הוא 120, לומדים בממוצע 20-30 שעות אקדמיות לסמסטר(6 סימסטרים) ומקבלים תואר. תיכון פשוט לא משתלם, כי את כל ההבל"צ של תיכון אפשר ללמוד בתוך שנה באקסטרני ורק את מה שנשאר במיקוד במשך חודשיים לפני הבחינה.

לכן, אם כל-כך רע לכם בתיכון - פשוט תעזבו אותו במקום להתלונן.

(אין לראות בדברי המלצה או דחיפה לעזוב בתי ספר, הפעולות הן באחריות המבצע בלבד ואין לראות בדברי כיעוץ מקצועי. ט.ל.ח.)

פורסם

במקרה של בגרות אקסטרנית אחרי שעושים את הממוצע לכל הבגרויות כולל הבונוסים הם מוסיפים לך עוד 4 נקודות מעל הכל - שהן יכולות להיות קריטיות במקרים מסויימים, כאשר תנאי הקבלה הם ממוצא בגרות 110, ולך יש רק 106 או אפילו נמוך יותר אם אתה אינטרני כי המגנים ברב המקרים דופקים את ממוצא לאנשים בעלי יכולת לימוד עצמונית, אם להשתמש במונחים של עברית מודרנית.

על מה ולמה התוספת הזו? oO

פורסם

בטכניון יש ניקוד יותר גבוה לאלקטרוניקה ורובוטיקה 25 אלק ו30 רובוטיקה אם אני לא טועה

אגב פיזיקה זה 30 וכל השאר זה 20

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים