עבור לתוכן

היום בית ספר, הביעו את דעתכם... (עמוד 13).

האם כבר התגעגעתם לבית הספר ורוצים כבר ללמוד? 1,457 הצבעות

1. 1. האם כבר התגעגעתם לבית הספר ורוצים כבר ללמוד?

• כן, מאודד.
    • לא, בכללל לאא.
    • אני לא הולך, אין לי כוח.
    • סיימתי כבר...
    • אין לי כוח לענות לסקר הדפוק הזה.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים :hi:

לחלק מאיתנו מתחיל ביום ראישון דבר הנקרא "בית ספר".

הגדרה של בית ספר, מתוך איןציקלופדיה:

בית ספר(ביטוי: בית צפר, Bit-tzefer) זוהי הגדרה נחמדה למקום שבו כולאים ילדים קטנים ותמימים, שלא כמשתמע מהשם, אין שם ספרים כלל רק אנשים מבוגרים ש"אוהבים" ילדים (ראו ערך: מייקל ג'קסון) והרבה הרבה ערסים. שם זה אינו מרמז דבר על אופיו השנוי במחלוקת של המוסד- בתחילה נראה כאילו יש בו רק ספר אחד, אך יופתעו הקורא המשכיל וההדיוט המצוי לגלות, כי למעשה ישנם ספרים רבים בתוכו, אשר לרובם אין כל הצדקה או שימוש (למעט בית-שימוש, שם ספרי בני-גורן ממצים את תפקידם בצורה הנעלה ביותר). בתי הספר נוסדו במטרה לחנך את הנוער להיות איכותי ולא-ערסי בעליל אך האויב, לימור ל., השתלט עליהם ועכשיו הם הפכו למוסד להכשרת ערסים.

בתי הספר הופיעו לראשונה בתנ"ך, כאשר אבותינו ניסו לחנך את העמלקים לדרך הישר. כשלונו הראשון של בית הספר הוא גוליית הידוע לשמצה, אשר לא הקשיב למוריו והמשיך להתגרות בחברו ללימודים ולקרוא לו "ג'ינג'י כלבסה", וכאשר שלף נגדו סכין הג'ינג'י כלבסה התחמם והתחיל לזרוק אבנים. יש לזכור כי בית ספר הוא בזבוז זמן ומקום מוחלט, משום שאנשים כל הזמן כולאים ספרים בכמויות בתוך ארונות ומזוודות למיניהן, ועד כה לא נשמעה תלונה ולא נתקבלה אפילו קובלנה אחת מפיהם של הספרים. במקום מבנה חסר תועלת שכזה, ניתן היה לבנות מוסדות כמו בית-פרוצות, בית-פרוצות לקוקסינליות מטול-כארם, ומכרה לוויינים.

כן, כן, עצובב. אין מה לעשות.

מה דעתכם?

• תגובות 156
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ללמוד? ממש לא

לשבת עם על החברים ולהריץ צחוקים? מאוד מתגעגע.

פורסם

בית-ספר? :smile1::lol:

פורסם
  • מחבר

מי אלא ההדיוטים שענו "כן" ? :smile1:

לשבת עם על החברים ולהריץ צחוקים? מאוד מתגעגע.

מתגעגע? מה עשית בחופש?

פורסם

כשאתה לומד בבית ספר כמו שלי, לחזור ללמוד זה חלום.

פורסם

אני עולה לי"א ובניגוד לשאר החופשים שבהם בשבועיים האחרונים כבר התחיל להיות לי משעמם, בשבועיים האחרונים לחופש התחלתי להתרגל לאללה לחופש... כל יום ים/בריכה איזו הופעה או סתם לשבת בלי דאגות....

לא רוצה לחזור :<

משתמש-בעל-נרגילה-כאווטר:

מה כ"כ חלומי בבית ספרך? מורות לערבית? ^^

פורסם

מי אלא ההדיוטים שענו "כן" ? :smile1:

מתגעגע? מה עשית בחופש?

עבדתי, ירדתי למקלט, העבירו אותי ממקום למקום בדרום, עשיתי שיעורי נהיגה ואחרי שנגמרה המלחמה נסעתי לחברים ללילה אחד והשתכרנו מאיזה פראייר אחד שקנה לנו מלא בירות וודקה אבסולוט :smile1:

פורסם

אני עולה לי"א ובניגוד לשאר החופשים שבהם בשבועיים האחרונים כבר התחיל להיות לי משעמם, בשבועיים האחרונים לחופש התחלתי להתרגל לאללה לחופש... כל יום ים/בריכה איזו הופעה או סתם לשבת בלי דאגות....

לא רוצה לחזור :<

משתמש-בעל-נרגילה-כאווטר:

מה כ"כ חלומי בבית ספרך? מורות לערבית? ^^

לא, אני לומד בבית ספר שיש בו רק שתי כיתות, יא ו יב, אנחנו 60 ילדים בכול הבית ספר, וככה כולם בסולחה, המורות הכי סבבה שיש, והמנהל הכי טוב בעולם, ולא לדבר על הבנות שיש לנו בבית ספר :silly:

פורסם

ממש מתגעגע לחברים למרות שיצאנו למסיבות תמיד אבל עדיין זה לא כמו לשבת בכיתה ולהריץ דחקות.

פורסם

עולה לי"ג,החופש עבר בטיל :silly:

פורסם

תכלס אני מחכה מאוד.. כאילו רק ליום הראשון..

ליום שלא לומדים בו כלום..

רק מריצים צחוקים כל היום..

לימודים.. איכס.. ועוד השנה יש לי סביבות ה 6 בגרויות..סיוט מתמשך

פורסם

אני עולה לכיתה י' (אני ביחיד בשיכבה עם DankF )

והיה לנו יום גיבוש ביום רביעי (משהו מטומטמם אבל הינו צרכים לראות את הכיתות החדשות והגיעו המון ילדים חדשים )

ואנחנו לא לומדים היום בגלל שאנחנו לא לומדים ימי שישי D:

אז מתחילים רק ביום ראשון

אני לא ממש מתגעגע לבה"יס (אבל לשעות שינה כן ) אבל חייבים ללכת :'( בגלל הבגרויות

פורסם

לא סובל את הבי"ס שלי, המקום הכי דוחה ומגעיל בעולם. עולה לי"ב.

שוקל ברצינות לפצוע את עצמי פציעה רצינית (איזה סכין בבטן או משהו) בשביל לדחות את החזרה בכמה שיותר זמן, ולהקל את המשך השנה גם אחרי החזרה |:

אין לכם מושג עד כמה אני לא סובל את המקום הארור והדוחה הזה.

איפה הסיבוב השני של המלחמה?! יאללה קדימה! X_X

פורסם

שוקל ברצינות לפצוע את עצמי פציעה רצינית (איזה סכין בבטן או משהו) בשביל לדחות את החזרה בכמה שיותר זמן

בית חולים פסיכיאטרי הוא אלטרנטיבה סבירה :|

ולנושא, אני סיימתי את התיכון די מזמן

פורסם

קודם כל נגיע לבית ספר ואחר כך נחליט אם מתגעגעים או לא....

דרך אגב, אני עולה לי"ב, ואני מאוד מרחם על אלו שעולים ל-י'\י"א.

וגם יש לי מורה (נקבה) חדשה למחשבים, נקווה שהיא לא תהרוס לי את ההסדר שהיה לי עם המורה (נקבה) הקודמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים