עבור לתוכן

תגובה למאמר: AM2 - הפתרון הזמני?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מצטער לשמוע על כך שחלק ממשפחתך הם ניצולי שואה, אבל לדעתי הקישור בין "הפתרון הזמני" לשואה הוא ממש farfetched.. ועוד "דמיון מצמרר"? בחייך.

אני לא רואה שום בעיה של ממש בכותרת הנוכחית של הכתבה; "הפתרון הסופי" הוא בהחלט ביטוי שיש לו קונוטציה לשואה - ביטוי לגיטימי בעברית, מיותר לציין. "הפתרון הזמני", לעומת זאת, הוא ביטוי שאין כל קשר בינו לבין "הפתרון הסופי" ו/או השואה. אנחנו לא יכולים לשנות את התוכן שלנו בכל פעם שמישהו מגלה איזושהי מילה שמזכירה בצורה עקיפה משהו שפוגע בו.

אין לי אלא רק להצטער על תשובה אומללה של עורך ומנהל ראשי באתר.

• תגובות 54
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים לגמרי עם דברי העורך. איך בכלל הצלחת להעלות את הקונוטציה הזו אני לא מבין...

עד שמישהו רשם את ההקשר עליו אתה מדבר לא הצלחתי להבין מה מטרת האשכול בכלל.

גם אחרי שרשמו אני עדיין לא מצליח להבין איך אתה מקשר בין הדברים.

פורסם

באמת שעד שאמרת מפורשות מה זה מזכיר לך לא הבנתי למה אתה מתכוון...

מדובר בפראנויה.

פורסם

אני מאזן לטובת AMD, וזה בטל ב-60 לעומת הקרדיט שאינטל מקבלת פה.

בנוסף, מה יש לי לתמוך באינטל איפה הם היו שלוש שנים! הם גם לא מחדשים כלום! OK הם סוף, סוף... התעלו על K8 לאחר 3 שנים,

הבעיה הגדולה שלהם עכשיו זאת לא AMD, הם פשוט ירקו לבאר שממנה הם שותים, ועכשיו הם משלמים על זה בגדול! מה שנקרא "אפקט אוסבורן".

ת'אמת אתה נראה לי פאן של אינטל, אבל לי זה ממש לא מפריע, לכל אחד יש את הזכות להעריץ חברה מסוימת.

בדיוק כמו בכדורגל, כל אחד והקבוצה שלו :xyxthumbs:

אם אתה מאשים את אינטל בחוסר חדשנות כדאי שתירד מהסוס...

הפיגור שלהם נבע מכשלון של הפרסקוט. זה לא שהם לא עשו כלום - זה שתוכנית א'נכשלה ולקח זמן לעבור לתוכנית ב'.

זה לא כאילו AMD לא היו במצב הזה - מהשחרור של הנורתווד בינואר 2002 ועד שחרור ה K8 שנדחה אין ספור פעמים בספטמבר 2003

AMD הייתה זו שדרכה במקום.

פורסם

AM2 - נקודה שהתעלמתם ממנה: מחיר.

המחיר של DDR2, בין אם AMD היתה או לא היתה מצטרפת איליו, יהיה זול משמעותית מ DDR1.

בגלל שאינטל עדיין שולטת ב 75%+ מהשוק והיא מכתיבה את המעבר ליצור המוני של DDR2...

לכן, עד כמה ש AMD היתה רוצה אחרת, המעבר ל DDR2 עכשיו הוא טוב יותר בשביל הלקוחות שלה.

AMD אמרה מספר פעמים שה K8L מתוכנן לעבוד על הסוקט הנוכחי אז אני לא יודע מה הקטרנות...

פורסם

iiB

אני מבקש לא לכתוב 3 תגובות ברצף, אלא תגובה אחת

תרגיש חופשי להשתמש באופציית העריכה, ובאופציית ה"הכנס ציטוט" שנמצאת בחלון התגובה

לגבי ה-AM2, ה-K8L מתוכנן לסוקט AM3, אך יתאים גם ל-AM2

התיכנון הוא ל-AM3, ותמיכה ב-DDR3

אך כדי לאפשר שדרוג (ועל כך כל המחמאות ל-AMD) בקר הזכרון יכלול תמיכה גם ב-DDR2 והסוקט תוכנן כך שמעבד AM3 יתאים ללוח AM2.

פורסם

סליחה. כיוון שכל הודעה הייתה מיודעת למישהו אחר חשבתי שזה יותר הגיוני לכתוב אותם בנפרד.

זה לא נובע מכך שאני רץ אחרי post count... אלף הודעות בחמש שנים.

אני חושב ש AM3 הוא לא משהו שיקרה עד 2008.

ואני בספק אם מעבדי ה K8L שיצאו ראשונים יתמוכו ב DDR3

AMD אף פעם לא אמרו בצורה ברורה שה K8L תומך ב DDR3.

כשהם הציגו את ה K8L הם כתבו על בקר הזיכרון " DDR2 with migration path to DDR3"

איך שאני קורא את זה זה אומר שהמעבדים הראשונים לא יתמכו ב DDR3 למרות שהבקר נבנה מראש

עם מחשבה למעבר עתידי ל DDR3.

בכל מקרה זה אומר ש סוקט AM3 לא יושק עם ה K8L אחרת הם היו פשוט כותבים מפורשות שהוא תומך ב DDR3...

http://www.realworldtech.com/page.cfm?ArticleID=RWT060206035626

בנוסף לכך סוקט F לסרברים סביר להיח שלא יוחלף עד של AMD תיהיה ארכיטקטורה חדשה

לא סתם יש לו 1207 פינים. הוא בנוי עם מחשבה קדימה.

פורסם

בסוף 2007 כנראה נקבל את ה-AM3 (הוצהר בעבר ע"י AMD שכל 18 חודשים תוחלף התושבת, מה שמשאיר אותנו עם סוף נובמבר 2007)

פורסם

אם הם יכולים לעשות את הכל הקטע של תמיכה אחורנית בDDR2, אז למה לא לעשות את זה גם שהיה 939?

הרי יכלו לעשות אתז הבכיף, על מעבדי "AM2" לשים גם כן בקר שהוא יהיה בשביל DDR.

פורסם

כנראה בלתי אפשרי

DDR2 ו-DDR3 מאוד דומים

DDR ו-DDR2 בכלל בכלל לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים