עבור לתוכן

תגובה למאמר: AM2 - הפתרון הזמני?

Featured Replies

פורסם

:yelclap:ליאור,סחטן..נראה לי המלחמה הושיבה אותך לביצועים ומאמרים ברצף.כל הכבוד.

בסה"כ לא הייתי מספיד את AMD,עוד יש לה מה להציע לפי הביקורת.אבל אין ספק שבחלק מהבנצ'ים היא נושפת ל-E6XXX בעורף.

לגבי טבלת המחירים-נראה לי שזה צ"ל הפוך.כי מחירי היום של AMD גבוהים בטבלה ממחירי אוגוסט 2004.

יש מצב שבלוחות אחרים יהיו הפרשי ביצועים משמעותיים יותר אפילו לטובת AMD?האם לא כדאי לעשות ביקורת כזאת אבל עם לוח אחר ולראות מה ההבדל?

בכל-אופן,אחלה מאמר.ואתה "מרעיב" אותנו עם ביקורות.. :silly: מה בקנה עכשיו?

עריכה:אגב,הכותרת של המאמר קצת עם קונוטציה שמזכירה משהו..הייתי משנה אותה.

• תגובות 54
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז ככה

* מחירים - אני חושב שאתה צודק, אני אבדוק את הנושא.

* ביצועים - למעט בבנצ' אחד, ה-X2 5000 לא היווה תחרות נקודה, וגם אז זה בנצ' זניח יחסית. אפילו לא Real World.

* לוחות אחרים וביקורות עתידיות - אני לא יכול לספר על מה אני עובד עד שהכל מוכן ומחכה לעריכה. הביקורת הבאה שלי כנראה לא תהיה בשבוע-שבועיים הקרובים, אולי קצת יותר מאוחר, אני כן יכול להגיד שהיא הולכת להיות דיי מעניינת ועם חומרה מטורפת

* כותרת - לא בחירה שלי, אני אעביר הלאה

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:סבבה ליאור.

תודה לך בכל מקרה על המאמר,ועל התגובה.

פורסם

תושבת AM2 היא תופעה נוספת בסגנון ה"Windows ME".

מוצר נחות, חסר איכות שמשמש כפתרון זמני להכנסות עד יציאת מוצר ממשי.

עוד לפני השקת התושבת היה ידוע שכל הטכנולוגיה העתידית מתוכננת לתושבת שונה לחלוטין, אשר מתוכננת לצאת בקרוב (AM2 לא החזיקה זמן רב).

אולי, אבל רק אולי יצאו מעבדי K8-G לתושבת AM2, מעבר לזה אין כלום.

פורסם
  • מחבר

ליאור:

האם יש לך תשובות לגבי מה שכתבתי?

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה.

עבר מספיק זמן ואני חושב שמגיעה התיחסות למה שכתבתי.זה מאוד מפריע לי ובייחוד המשפט:

הפתרון הזמני.

לגבי השאר גם שווה התיחסות.

פורסם

תושבת AM2 היא תופעה נוספת בסגנון ה"Windows ME".

מוצר נחות, חסר איכות שמשמש כפתרון זמני להכנסות עד יציאת מוצר ממשי.

עוד לפני השקת התושבת היה ידוע שכל הטכנולוגיה העתידית מתוכננת לתושבת שונה לחלוטין, אשר מתוכננת לצאת בקרוב (AM2 לא החזיקה זמן רב).

אולי, אבל רק אולי יצאו מעבדי K8-G לתושבת AM2, מעבר לזה אין כלום.

ראבק :kopfpatsch: מה הקשר בכלל? AMD עברו ל-DDR2 אז מה אתה רוצה שהם יעשו?

אולי יכינו לך קפה.

פורסם

ראבק :kopfpatsch: מה הקשר בכלל? AMD עברו ל-DDR2 אז מה אתה רוצה שהם יעשו?

אולי יכינו לך קפה.

מעבר כולל לDDR2 היה יכול להיות מעולה.

אך במקום לפתח ארכיטקטורה אשר אמורה לתפקד ביעילות מול DDR2, הם פשוט המירו את הטכנולוגיה העדכנית לתושבת החדשה.

פורסם
  • מחבר

אך במקום לפתח ארכיטקטורה אשר אמורה לתפקד ביעילות מול DDR2, הם פשוט המירו את הטכנולוגיה העדכנית לתושבת החדשה.

עומרי,יש בכלל בנצ'ים שמשווים M2 VS 939

פורסם

יש גרסאות AM2 לכל מעבד AMD שיש (כמובן שגם ייצוג מבחינת מחירים), אז זה לדעתי נחשב "מעבר כולל". אולי אתה רומז ש-AM2 לא מצליחה להשתמש ב-DDR2 כראוי? מה נחשב מבחינתך ל"יעילות"?

פורסם

נו...אז מה אתה רוצה? שהם יסבלו מאפקט אוסבורן כמו שאינטל עכשיו סובלת.

חוצמיזה התושבת החדשה מחכה ל-K8L או REV G, אני מאמין שהם כבר בייצור.

פורסם

יש גרסאות AM2 לכל מעבד AMD שיש (כמובן שגם ייצוג מבחינת מחירים), אז זה לדעתי נחשב "מעבר כולל". אולי אתה רומז ש-AM2 לא מצליחה להשתמש ב-DDR2 כראוי? מה נחשב מבחינתך ל"יעילות"?

העובדה שAMD Athlon 64 FX-60 (מוגדר עם זכרונות DDR מתקדמים) מפיק ביצועים גבוהים יותר מAMD Athlon 64 FX-64 (מוגדר עם זכרונות DDR2 מתקדמים), שבכלל עובד בתדר גבוה יותר מראה על חוסר יעילות.

וארכיטקטורות K8-G/L בכלל מתוכננות לתושבת הבאה, אך יש סיכוי למעבדי K8-G לAM2.

פורסם

אז למה להוציא עווד סוקט?

אם AM2 יתמוך בו, מה AMD בא להשיג כאן?

פורסם

אז למה להוציא עווד סוקט?

אם AM2 יתמוך בו, מה AMD בא להשיג כאן?

להציג שלב מעבר בין טכנולוגיות? אולי כדי לנצל שוק ומערכת (ייצור ושיווק) שלא מוכנים עדיין ל-DDR3, אבל עדיין לספק מערכת (מחשב) שגם תספק את הצרכים של היום וגם חלק מאלו של מחר? מה עוד אפשר לדרוש? אולי אתה שואל "למה AMD טורחת בכלל לייצר מעבדים, אם הם לא מביאים לי את הטכנולוגיה של מחר כבר היום? מדוע AMD מייצרת מעבדים בסוקט קיים שמאפשרים לשוק הבינוני-ומטה (וכמובן גם למעלה מכך) לרכוש מחשבים שמאפשרים שדרוג של המערכת לאורך כמה שנים במקום לייצר כל יומיים סטנדרטים חדשים ויקרים?"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים