עבור לתוכן

ZALMAN VF900-CU VS. ARCTIC COOLING ACCELERO X2

Featured Replies

פורסם

לפי הביקורת הזאת - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=13&artpage=1800&articID=405

ה - ACCELERO X1 גם מקרר טוב יותר גם ב - 50% וגם ב - 100% מאשר ה - VF900-CU ב - 12V (שזה כמו 100% אצל הזלמן, נכון?) וגם שקט יותר ב - 100% מאשר הזלמן ב - 12V.

רציתי לשאול האם זו ביקורת אמינה מספיק ושאכן ה - ACCELERO מתעלה על ה - VF900-CU בכל מובן (זול יותר, מקרר טוב יותר, שקט יותר) ?

שאלה שנייה היא האם גרסאות ה - X1 וה - X2 של ה - ARCTIC COOLING ACCELERO שוות ביצועים ?

פורסם

לא בטוח במה שאני אומר אבל לא נראה לי שהם שוות ביצועים כי אם כן אז למה להוציא שתי גירסאות זהות של אותו מוצר

פורסם
  • מחבר

לא בטוח במה שאני אומר אבל לא נראה לי שהם שוות ביצועים כי אם כן אז למה להוציא שתי גירסאות זהות של אותו מוצר

יש שתי גרסאות בגלל שאחת מהם - ה - X1 מתאימה לכרטיסים החדשים של NVIDIA ואילו השנייה - ה - X2 מתאימה לכרטיסים החדשים של ATI וחוץ מזה הם עולים אותו הדבר.

פורסם

לא ראיתי את האקסלרו בפעולה אבל אני יכול להגיד לך שאVF900 הוא תותח...הוא שקט ושומר על הכרטיס מסך ממש קריר...

פורסם

ע"פ כל ביקורת שראיתי עד היום הVF900 היה יותר טוב (אני קניתי X1 בעיקר ביגלל המחיר ).

צריך ליזכור שהVF -900 הוא מנחושת ככה שיש מצב שמדובר במארז/מקום חם ואז הVF מאבד מיתרונו שגם ככה לא גדול במיוחד.

סה"כ יצא לי לעבוד עם שניהם ..

ה X1 שקט יותר אבל זה דיי זניח.. שניהם מאוד שקטים !

הX1 דיי גדול ומנופח.. הVF קטן וחמוד ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים