פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים ???שלום לכל המבינים בצריבה...קניתי היום צורב חדש : TEAK 40X12X48 , בחרתי ספרייה עם שירים (Mp3), וצרבתי אותה כ- DATA לאחר שהצריבה נסתיימהרציתי לראות מה נצרב ומשום מה איני רואה כלום על הדיסק. תוכנת הצריבה שלי היא Nero 5.5. האם הייתי צריך לעשות מה שנקרא נעילה של הדיסק? אם כן איך אני עושה זאת.נ.ב.חבל שאין כאן פורום מדריכים... זה היה מסייע להרבה חברים ומונע שאלות מיותרות.
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים אני יודע שיתכן וזה טריוויאלי, אבל אחרי שפעם מישהו שאל אותי את אותה שאלה, והסתבר היה שהוא פשוט לא הוציא והכניס את הדיסק מחדש אחרי הצריבה, אני כבר לא לוקח צ'אנסים אז בקיצור, רק תאשר שאכן הוצאת את הדיסק מהכונן והכנסת אותו מחדש אחרי הצריבה.
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים אולי עשיתה סימולציה ולא צרבתה .תסתקל לפי העם לדיסק יש גודל איזה שהוא? או שתסתקל מאחורה של הדיסק עם הוא צרב משהו
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מחבר זה צרב בוודאות, אני רואה את הצריבה פיסית על הדיסק.מישהו פה יכול להסביר איך צורבים עם נרו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.