פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים איזה מאורר זה ?וחוץ מזה יכול הליות שהוא דפוק והוא זז בשמיניות אז זה עושה רעש נוראי ומעצבן !
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מחבר המאורר חדש והוא צמוד לחלק הקדמי של המארז בתוך תושבת המיועדת לזהבחלק האחורי יש גם מאורר כזה (מתחת לספק) שהגיע עם המארז (מקורי) והוא לא מרעיש
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים המאורר חדש והוא צמוד לחלק הקדמי של המארז בתוך תושבת המיועדת לזהבחלק האחורי יש גם מאורר כזה (מתחת לספק) שהגיע עם המארז (מקורי) והוא לא מרעישמה הדגם המדוייק של המאורר?
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים did you make sure he has a place to suck the air from?does the panel you connected it to has air holes? make sure they're big enough.I had holes in the panel, but I remove them completly to make sure there will be no noise. I used a disksaw to everything, but the hole for the scraws.
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים חפש מצערת, חפש מסלול, תגביר מנוע ותמריא. לגבי השאלה המקורית, קרה לי כמה פעמים עם המאוורר של המעבד שהיו קרובים אליו מדי חוטים, או באזור, ובזמן שהוא עבד הם התנגשו בו וזה יצר רעש יחסית חזק ומעצבן.
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים תנסה להוצי אותו משם וסתם לשים אותו מחוץ למחשב מחוברותראה אם זה הרעש האמיתי שלו או שזה בגלל המיקוםאם זה בגלל המיקום אז תחזק טוב את הברגים
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מחבר הוצאתי את שני המאוררים מהמארז והפעלתי את המחשב . אז באמת המאורר החדש הרבה יותר חזק ויותר מרעיש.שמתי את המאורר החזק יותר מאחורה אז הרעש טיפה נחלש . אבל עדיין מאוד רועשאני חושב אולי לוותר עליו?נ.ב המאורר החזק מחובר לחשמל עם מפצל מולקס והשני עם חיבור ישיר ללוח-אם .האם יש קשר?בכלל מה עדיף אם יש שינוי בעוצמת המאוררים .מה לחבר קדימה (שיכניס אויר) ומה מאחורה (שיוציא אויר)תודה
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים טכנית להכניס יותר אויר משמוציאים..(גם כך הספק מוציא גם אויר, אז תכלס יש לך שניים מוציאים ואחד מכניס..לא?)בקשר לחוזק, תנסה להרחיק בצורה כלשהי את המאוורר מהפנל שאליו הוא מחובר.. צריך להיות מרווח של מספר מילימטרים עד חצי סנטימר מהמאוורר עצמו לפנל אחרת הוא יוצר הרבה רעש.אולי סתם יש לך מאוורר של סונון מהסדרה שעושה לא מעט רעש, וכן יש להם כאלה, תבדוק לפי הדגם של המאוורר.
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים מחבר שמתי גומיות בין הפאנל למאורר ומה אני יגיד לכם אני לא שומע את עצמי מרוב שקט !!!(בדקתי שוב אם המאוררים עובדים (במקום לצבות את עצמי ולבדוק אם אני ער))תודה תודה תודה!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.