עבור לתוכן

שאלה לכל מי שקנה 6800GS של PALIT

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה

דבר שני אני לא מתעצבן...... מעצבנים אותי.... חחחחחחחח סתם לא ממש

דבר שלישי למדתי מכם שאסור לחברה שמיצרת את הכרטיס להחליש אותו..... זה היה מענין

אוקי ניראה לי שאני קונה אותו שהוא הרי זול....

ואני מקווה שיהיה ניתן לשנות לו את מס הצינורות.... וכו

פורסם

לא שאסור להם לשנות, אין חוק כזה, אבל אם הם היו עושים את זה כל הרשת הייתה ממולאת בידיעות רעות על החברה הזאת, וזה היה מוריד הרבה מהמוניטין שלה.

פורסם

אז הינה לך חוות דעת מאדם שיש לו את הכרטיס קרוב לחודש :)

א. הקלוקים של הכרטיס הם אכן 1000 על 350

2963c85d70.JPG

ב. הכרטיס בהשוואה לכרטיס מסך הקודם שהיה לי גדול מאוד יחסית, צריך הרבה מאוד מקום הוא מגיע כמעט עד סוף הלוח אם שלי דבר נוסף, בנוסף לחשמל שהוא מקבל דרך חריץ ה-AGP צריך לחבר אותו לעוד שתי חיבורי חשמל רגילים במחשב כמו של ההרד דיסק כונן דיסקטים, דיסקים וכו'.

ג. הציון של הכרטיס ב-3DMARK , אז קודם כל בדקתי רק ב-2005 , הופתעתי מאוד לרעה בהתחלה מהציון שלו שהיה 4300 נק' אבל בסוף הבנתי שהגרסא של ה-AGP חלשה יותר ושזה הציון שאני אמור לקבל. לא בדקתי ב-2006 או 2003 כך שאני לא יכול להגיד לך

ד. הקירור של הכרטיס, החשש הגדול ביותר שלי הפך להיות הקטן ביותר. אפילו מבחינה חיצונית עושה הקירור רושם כלל לא רע, אבל כמובן מה שיותר חשוב זה כמובן מה באמת הטמפ' של הכרטיס. אז ככה בזמן מנוחה הטמפ' של הכרטיס עומד על 47 מעלות במאמץ [אחרי 3DMARK05 או משחק של באטלפילד נדמה לי 51 מעלות או 53, אני לא ממש זוכר, אבל זה לא משנה כי שניהם זה בכלל לא גבוה לכרטיס מסך, אני תכף אבדוק ואגיד לך..].

1375fbb770.JPG

ה. אם זה משהו חשוב לך אז המפרט של המחשב שלי הוא:

מעבד: 2.8 פרסקוט

זיכרון: 256X4 סה"כ 1024

זה מה שחשוב נראה לי :)

ו. כרטיס מסך קודם שהיה לי RADEON 9600XT 128MB , סבלתי מימנו קשות כל משחק נתקע לי, בזה כרגע לא נתקלתי בשום בעיות מיוחדות, עדין לא עשיתי לו אוברקלוקינג כי אני ממש מפחד, אשמח מאוד אם תקנה אותו ותעשה שתסביר לי בערך איך כי אני לא הכי יודע :)

זה הכל , אם יש לך עוד שאלות שאל פה ואני אשמח לענות.

פורסם

אז הינה לך חוות דעת מאדם שיש לו את הכרטיס קרוב לחודש :)

א. הקלוקים של הכרטיס הם אכן 1000 על 350

ב. הכרטיס בהשוואה לכרטיס מסך הקודם שהיה לי גדול מאוד יחסית' date=' צריך הרבה מאוד מקום הוא מגיע כמעט עד סוף הלוח אם שלי דבר נוסף, בנוסף לחשמל שהוא מקבל דרך חריץ ה-AGP צריך לחבר אותו לעוד שתי חיבורי חשמל רגילים במחשב כמו של ההרד דיסק כונן דיסקטים, דיסקים וכו'.

ג. הציון של הכרטיס ב-3DMARK , אז קודם כל בדקתי רק ב-2005 , הופתעתי מאוד לרעה בהתחלה מהציון שלו שהיה 4300 נק' אבל בסוף הבנתי שהגרסא של ה-AGP חלשה יותר ושזה הציון שאני אמור לקבל. לא בדקתי ב-2006 או 2003 כך שאני לא יכול להגיד לך

ד. הקירור של הכרטיס, החשש הגדול ביותר שלי הפך להיות הקטן ביותר. אפילו מבחינה חיצונית עושה הקירור רושם כלל לא רע, אבל כמובן מה שיותר חשוב זה כמובן מה באמת הטמפ' של הכרטיס. אז ככה בזמן מנוחה הטמפ' של הכרטיס עומד על 47 מעלות במאמץ [אחרי 3DMARK05 או משחק של באטלפילד נדמה לי 51 מעלות או 53, אני לא ממש זוכר, אבל זה לא משנה כי שניהם זה בכלל לא גבוה לכרטיס מסך, אני תכף אבדוק ואגיד לך..'].

ה. אם זה משהו חשוב לך אז המפרט של המחשב שלי הוא:

מעבד: 2.8 פרסקוט

זיכרון: 256X4 סה"כ 1024

זה מה שחשוב נראה לי :)

ו. כרטיס מסך קודם שהיה לי RADEON 9600XT 128MB , סבלתי מימנו קשות כל משחק נתקע לי, בזה כרגע לא נתקלתי בשום בעיות מיוחדות, עדין לא עשיתי לו אוברקלוקינג כי אני ממש מפחד, אשמח מאוד אם תקנה אותו ותעשה שתסביר לי בערך איך כי אני לא הכי יודע :)

זה הכל , אם יש לך עוד שאלות שאל פה ואני אשמח לענות.

נדיבותך רבה מאוד ידידי

קבל ח"ח על ההשקעה...

ובקשר לקירור זה קירור רפירנס כמו של כול כרטיסי ה68GS למעט חברות כמו VGA@ וLEADTEK וכמובן GAINWARD שמרשות לעצמן לשנות את הקירור

עוד מיתוס נשבר אודות כרטיסיה של Palit :xyxthumbs:

אגב טמפרטורות מצויינות 47C* במנוחה בחום הזה זה מעולה,בחורף זה לפחות 42C*,אגב אינך צריך לעשות לכרטיס C@ כי הוא מספיק חזק

פורסם

Guarding angel למה אתה מצטט הודעה מעלייך ועוד את כל ההודעה הארוכה הזו?

זה סתם הורס את כל הסדר בדיון. אל תעשה את זה יותר.

ודבר שני, כן לי היה נסיון רע עפ פליט ואני לא רואה שום סיבה ללכת עליה שאתה יכול ללכת על לידטק למשל בלי הבדל מחירים גדול.

פורסם

מירו תוכל בבקשה לנסות לפתוח את הצינורות הנעולים של הכרטיס דרך ריבה טיונר?

אני גם רוצה לקנות כרטיס כמו שקניתה. :cool2:

איך הקירור סטוק? מרעיש? תוכל לצלם גם תכרטיס עצמו?

פורסם

איפה אפשר לקנות 6800GS של Leadtek?

פורסם

Guarding angel למה אתה מצטט הודעה מעלייך ועוד את כל ההודעה הארוכה הזו?

זה סתם הורס את כל הסדר בדיון. אל תעשה את זה יותר.POINT TAKEN ::)

ודבר שני, כן לי היה נסיון רע עפ פליט ואני לא רואה שום סיבה ללכת עליה שאתה יכול ללכת על לידטק למשל בלי הבדל מחירים גדול.

למיטב ידיעתי Leadtek לא הוציאה 68GS לAGP,ואפילו אם כן ההבדל במחירים יהיה ממש גדול

ובקשר לניסיון מר עם חברות אני יכול לספר די הרבה,ASUS למשל עם כרטיסי הTi וVGA@ עם כרטיסי ה5200U ושלא אתחיל לדבר על XFX והקירורים המפגרים שלה לכרטיסי ה66GT שמתפרקים ולא עושים את העבודה שלהם או על הC@ המוגזם שהיא בד"כ עושים לכרטיסים שלה מבלי לבדוק אם הכרטיס באמת יכול ללעמוד בהם,קיצר הבטן שלי מלאה על החברות האלו.

לא כול החברות מושלמות לכול אחת מהחברות,אפילו מהטובות ביותר בסופו של דבר תמיד ביצור של כ-1,000,000 כרטיסים יש כמה כרטיסים שיצאו בלאי,זה דבר בלתי נמנע.

פורסם

מירו תוכל בבקשה לנסות לפתוח את הצינורות הנעולים של הכרטיס דרך ריבה טיונר?

אני גם רוצה לקנות כרטיס כמו שקניתה. :cool2:

איך הקירור סטוק? מרעיש? תוכל לצלם גם תכרטיס עצמו?

תמונה ראשונה:

http://www.2send.us/uploads/4973de6d55.JPG

תמונה שנייה:

http://www.2send.us/uploads/468ffdb615.JPG

מקווה שתצליח להבין משהו ומצטער שלא הוצאתי את הכרטיס, לא היה לי כוח פשוט כל הזמן להוציא ולהכניס אותו [בזמן האחרון עשיתי את זה הרבה והחיבור שם נראה לי מתחיל להידפק למה אני מזיז קצת את המארז ואז הצבע של המסך מתחיל להיות ורוד - היה לי גם בכרטיס הקודם ככה] בקיצור אני מעדיף שלא להוציא אותו יותר אם זה לא חובה..

ובקשר לפתיחת צינורות, אני מאוד רוצה לעשות את זה אבל מאוד מאוד חושש, עבדתי מאוד קשה על הכרטיס הזה ועם הרבה מאוד זעה קניתי אותו, אני ממש מפחד שיקרה לו משהו והאחריות שלי תיפוג, מצד אחד אני נורא רוצה, מצד שני אני נורא מפחד, מה אתם אומרים?, ובלי שום קשר לזה אין לי מושג איך עושים את זה, לא פתיחת צינורות ולא אוברקךוקינג, למה באוברקלוקינג לפי מה שהבנתי צריך להעלות קצת לליבה ויותר לזיכרון ואין לי מושג כמה וכמה, איך לבדוק אם הכרטיס עובד טוב והכל.. אשמח מאוד אם מישהו שיקנה את הכרטיס ויעשה יאכל לעזור לי בעניין, או בכלל מישהו שמבין אבל אני מעדיף מישהו עם הכרטיס עצמו.

בכל אופן זה האיסיקיו שלי: 160-160-169 אני כרגע נוסע לים עם חברים אז אני לא איהיה עד הערב ככה..

פורסם
  • מחבר

טוב שוכנעתי אני קונה את הכרטיס.........

שיהיה לי בהצלחה

אגב כדאי לפתוח צינורות.... אבל ממש אין צורך לבצע אוברקלוקינג

פורסם

תודה על התמונות.

לגבי פתיחת ציונורות הבנתי שזה לא יכול להרוס את הכרטיס.

מקסימום קורה שבמשחקים יש ארטיפקטים...

אז צריך לחפש איזה צינורות אפשר לפתוח.

פורסם

http://www.guru3d.com/article/Videocards/314/15/

מדריך לפתיחת 68GS AGP

יש אולי איזה מדריך בעברית לתוכנה, אני לא ממש טוב באנגלית ולא הכי הבנתי איך עושים את זה שם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים