עבור לתוכן

שאלה לכל מי שקנה 6800GS של PALIT

Featured Replies

פורסם

בקשר לכרטיס מסך של PALIT שנימכר בזול... 6800GS

מה מהירות הליבה ומהמהירות הזיכרונות..... פשוט הפרטים האלו לא מופיעים אפילו באתר של PALIT

ואם יש פרטים נוספים שכדאי לדעת אנא ספרו....

אני מעונין לקנות את הכרטיס ורצה לדעת פרטים עליו

פורסם

אני לא קניתי את הכרטיס אבל אני יודע שזהו כרטיס 6800GS AGP סטנדרטי ולכן הקלוקים שלו הם 350/1000 לליבה ולזכרונות בהתאמה.

פורסם
  • מחבר

הממ... אתה כניראה לא שמת לב למה שכתבתי....

באתר של PALIT לא רשום מהירות הזיכרון ( שידועה במהירות ה 1000MHZ) שהרי למה לא ההתפאר בה??? או שיש משהו אחר כאן

וזה מה שרשום באתר של PALIT שים לב RAMDACs: 400 MHz

לפי דעתי וזו תחושה בלבד..... שמשהו אחר מסתתר כאן תחת השם 6800GS שהו הרי זול משמעותית מיצרנים אחרים... ומה שמעלה את החשד שלי

הוא חוסר נתונים שהם הבסיס שעליו נשענים הקונים.... שים לב ששאר היצרנים מתפארים בפרטים כולל פרטים שהם לא רלווניטם, אבל כן מפרסמים

בגלל האמינות...

הנה קישורית.... http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS.html

פורסם
  • מחבר

ועוד דבר אחד לידיעה בקשר ל RAMDAC

ה RAMDAC קורא את התוכן של זיכרון הוידאו, הופך אותו לאות RGB אנלוגית ושולח אותה דרך קבל הוידאו למוניטור.

הרבה פעמים תוך שנייה . במיקרה שלנו 400 MHZ

יש ממיר דיגיטלי לאנלוגי אחד DAC לכל אחד משלושת הצבעים העיקריים שה CRT משתמש ליצור ספקטרום שלם של צבעים.

זה עושה זאת על ידי שימוש בטבלה להפוך את האות הדיגיטלית לרמת מתח בשביל כל צבע

המהירות שבה הRAMDAC יכול להפוך את האינפורמציה והעיצוב של המעבד הגרפי עצמו מכתיב את טווח של אחוז הרענון שהכרטיס הגרפי יכול לספוג. התוצאה הסופית היא הערבוב הנכון ליצור צבע מפיקסל יחיד

הRAMDAC גם מכתיב את מספר הצבעים האפשריים ברזולוציה נתונה, תלוי במבנה הפנימי שלו.

פורסם

הכרטיס במהירות של כל שאר הכרטיסים שלא באו עם OC מהמפעל. אני לא מבין בכלל מה הבעיה. :-\

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מה הבעיה אני הולך להשקיע 870 שח על כרטיס שלא שפרטיו לא ידועים..... אני לא יודע מה בקשר אליך

אבל אצלי הכסף לא נופל מהעצים ואין לי אבא שיזרים לי מזומנים ואני מנסה לברר אם כדאי לי להשקיע בכרטיס הנל ...

אני חושב שכאן המקום לברר את זה, לא כן??? ואם לא כאן אז היכן??

מה שטוב אצלכם אתם ממש נאיבים.... "הכרטיס במהירות של כל שאר הכרטיסים שלא באו עם OC מהמפעל" (מאיפא הידע?? קנית כבר את הכרטיס הזה??)

שימו לב אף אחד בפורום לא קנה את הכרטיס המדובר

אבל עצות וידע לא חסר לאף אחד....

בקיצור עד שאני לא מקבל חוות דעת של אחד שקנה את הכרטיס הנל ( ראה כותרת) בעיני הכרטיס חשוד

פורסם

עשה לעצמך טובה ותחפש חברה אחרת.

ואגב, אני חושב שיש כרטיסים משתלמים יותר מה6800GS היום, תלוי בכמה אתה משיג אותו.

פורסם

יותר כדאי לך 7600GS או 7600GT (יש ל AGP)

פורסם

יותר כדאי לך 7600GS או 7600GT (יש ל AGP)

שטויות!

ה - 7600GS עולה אותו הדבר ופחות טוב.

וה - 7600GT הרבה יותר יקר אז הוא בכלל לא שיקול.

פורסם

תרגע קודם כל, אנחנו מנסים לעזור לך בסך הכל.

מהירויות הרפרנס של הכרטיס הם 350MHZ לליבה ו 1000MHZ לזיכרונות מ NVIDIA, היצרנית לא רשאית להוריד את המהירויות הללו בלי ציון מדוייק וברור שהכרטיס מוחלש. זאת אומרת שאתה יכול להיות בטוח בקשר לזה שהכרטיס לא מוחלש.

עשה לעצמך טובה ותחפש חברה אחרת.

למה אתה חושב ככה?

ה"בעיות" שהופיעו בכרטיסים של PALIT יכולים לקרות באותה המידה גם בכרטיסים של חברות אחרות, הבעיות כבר "עברו" כי הרבה מאוד כרטיסים מומלצים כאן בפורום הם מחברת PALIT (שהיא מוכרת בעזרת כרטיסיה הזולים) ואף אחד עוד לא התלונן.

ואגב, אני חושב שיש כרטיסים משתלמים יותר מה6800GS היום, תלוי בכמה אתה משיג אותו.

מדובר בכרטיסי AGP ולא PCIE, ל AGP הוא הכרטיס המומלץ ביות בטווח המחירים 700-1000 ;)

פורסם

3DGOD, אני מסכים אם מה שאתה אמרת אבל יש תיקון קטן הקלוקים של הכרטיס הם 350/1000 ולא 300/1000 כמו שאתה רשמת.

פורסם

פליט תמיד באה עם קלוקים רגילים היא אף פעם לא משנה..אין להם שום כרטיס OC

פורסם

פליט תמיד באה עם קלוקים רגילים היא אף פעם לא משנה..אין להם שום כרטיס OC

ומה עם גרסאות ה - SONIC/BLITZ ?

פורסם

זה של פליט? אם כן אף פעם לא שמעתי ומוזר שלא ראיתי אף פעם את אלה באתר הרשמי..

פורסם

לפליט יש והיו הרבה כרטיסים ממוהרים, ויש גם גרסאות של כרטיסים "סופר ממוהרים", למידע נוסף חפש בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים