עבור לתוכן

Logitech mx500 vs. Microsoft Explorer Optical

Featured Replies

פורסם

מה עדיף, לקנות את המייקרוסופט ב130 (פלוס/מינוס) או לחסוך ולהשקיע בלוגיטק שעולה בסביבות ה 280???

או אולי עכבר אחר באותו טווח מחירים (אין צורך העל-חוטי)

thanks dudes & dudets!

פורסם

תשקיע בלוג'יטק.

לי יש אותו והוא שווה כל גרוש.

המיקרוסופט עכבר גרוע, אתה מרגיש שהוא מתפרק לך ביד...

פורסם
  • מחבר

רגע, אז בסוף פתרת את בעיית המשחקים שלך?

(איך?)

פורסם

עכבר יכול ללוות אותך בגאון מספר שנים, בעכבר אנחנו גם משתמשים כל היום וכל הזמן, לכן אני הייתי הולך כל הכי טוב שאני יכול, כלומר ה-MX500 בשבילך... ;)

פורסם

השתמשתי בכמה Explorer-ים ופשוט זוועה יחסית ללוגיטק (ולי יש את האופטי הכי פשוט שלהם לא mx500) הדיוק של העינית והזמן תגובה שאתה ממש מרגיש אותו! בעיקר באלחוטיים..

פורסם

עכבר יכול ללוות אותך בגאון מספר שנים, בעכבר אנחנו גם משתמשים כל היום וכל הזמן, לכן אני הייתי הולך כל הכי טוב שאני יכול, כלומר ה-MX500 בשבילך... ;)

נימוק טוב.

אני חושב כך כבר הרבה זמן.

כנ"ל במקלדות.

הEXPLORER אשכר'ה מתפרק כזה?

חלקים והברגות לא איכותיות?

פורסם

:nono:

ממש ממש ממש ממש שטויות, מתפרק... בוא תיסחף!

כבר שנים אני משתמש באקספלורר, עכשיו הגירסאות הישנות (2.0, 1.0) לא היו משהו בכלל, גדולים, מגושמים, לא מדוייקים, ענטיקות, לעומת זאת ה3.0 מצויין, הוא אצלי כבר יותר משנה ואין תלונה אחת, מדוייק להפליא, יפה מאוד, מאוד נוח, הוא נפל לי מספר רב של פעמים ואין אפילו סריטה!

חוץ מזה אני ממליץ לחכות כי סדרת העכברים החדשה של מיקרוסופט מגיע עוד מעט והם יגיעו לארץ בשניות! ואז רק כדי לבדוק...

לסיכום, ברור שהלוג'יטק יותר טוב אבל ממש ממש לא שווה עוד 150 שקל!

פורסם

לך על ה MX 500 ותהנה מעכבר איכותי ביותר.

לוג'יטק מייצרת עכברים ברמה גבוהה הרבה יותר מזו של מיקרוסופט והיא מוכיחה את זה בכל פעם שהיא מוציאה מוצרים חדשים שלא ניתן בכלל להשוותם לאלה של מיקרוסופט.

פורסם

אני תוהה אם תוכלו להבהיר לי משהו...

יש את הדגם של לוג'יטק עם 2 עיניים, אבל יש את ה MX500 שהוא רק עם אחת,

אם אני צריך דיוק וזמן תגובה טוב, מה עדיף לי?

פורסם

ןעוד סיבה טובה למה לוגיטק , מלבד זה שהעכברים שלהם זה ליגה אחרת ..

פשוט לא לקנות מיקרוסופט, זה כסף לכיס של ביל גייטס המנייק :)

תחשוב על זה בפעם הבאה שאתה צריך לאתחל את המחשב.

;D :P

פורסם

די להתלהב...

דיוק וזמן תגובה? אז ברור שהשתי עייניות עדיפות אבל! ההבדל הוא קטן מאוד עד בלתי מורגש לכל אדם נורמלי.

אז שיקול שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים