פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים זה ה"אימון" השני בסדרה, הפעם הבאה הולכת להיות התחרות עצמה ואלייה אני אבוא. אני פשוט עובד ולא יכול לקחת חופש לכל אימון נהיגה שיש בארץ. כמו שאמרו זה ברמת הכובש, והפעם גון מתחרה גם, נראה מתי אריק יכנס עם הבובה שלו או שאולי הוא שומר הפתעה לתחרות
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים עם מדינה כזאת לא נגיע לשום מקום : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1057837#post1057837
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים בטח שנגיעלשאוב עצים ולחטוב מים (לא זאת לא טעות, ויש רק מישהי אחת שיכולה להבין אותי ;D )
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים בטח שנגיעלשאוב עצים ולחטוב מים (לא זאת לא טעות, ויש רק מישהי אחת שיכולה להבין אותי ;D )חחחח שמענו עליך בעיתונים וקראנו עליך ברדיו.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים דוד שלי מנהל את אלטרנטיבי הוא כנראה לא הודיע לי על זה בגלל שזה התבטל מההההההההההה ??? :s05:
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים חחחח שמענו עליך בעיתונים וקראנו עליך ברדיו. אני לא שמעתי. נו תפסיקו להשאיר אותי במתח על מה מדובר פה?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים כמו שאמרתי יש רק מישהי אחת שיכולה להבין את זה יותר מדי פסיכומטרי והיא אמרה "שואבי עצים וחוטבי מים" מאז אני יורד עליה בגלל זה ומטעות זה הפך לקטע קבוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.