פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים אומנם חלקכם עדיין לא הגיע לגיל בו אפשר לרכב\לנהוגאך כל מי שחובב ספורט מוטורי - מוזמן להגיע ביום שישי לכפר סבא, שבה מתקיימת אליפות דריפטינגאני מאוד חובב ספורט מוטורי (אופנועים, קארטינג, מכוניות בעלות הנע(א)ה אחורית (ו"במקרה" מחזיק אחת))בקיצור - יהיה נחמד לראות אתכם שם\לשמוע מה אתם אוהבים\מתחרים \משתתפים
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים דריפטים הא... אחרי הפעם האחרונה יצאתי עם פנצ'רים... חחח הסביבה לא הייתה משהו... חבל אם היה לי זמן הייתי מגיע! בכל מקרה בהצלחה
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים אני מהאוהדים הגדולים של ספורט מוטורי.לצערי אני לא מגיע לאף אירוע בגלל שאני לא גר באזור של המפגשים.
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים מחבר מומלץ להגיע, הארוע מבטיח מאודנערכו אימונים לפני כן, ומדובר באנשים רצינייםזה אליפות לפי מה שהבנתיבסוף אמורים להכתיר את DK ככל הנראה..הארוע מתחיל בשעה 10 אם אני זוכר נכון(ואני עוד בא מירושלים :-X )
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים אני יבוא , יש לי מוסטנג GT אבל אני צריך להתאמן עד יום שיש , מחר אני יתחיל
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים במקרה מוסטנג GT חדשה בצבע אפור?נתקלתי באחת כזאת חונה בכפר סבא לפני כמה חודשים (3-4)...
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים אני יבוא , יש לי מוסטנג GT אבל אני צריך להתאמן עד יום שיש , מחר אני יתחיל מכונית ממש יפה ונדירה על כבישי ישראל.אבל בחאיית, מכונית לדריפטים היא לא-לרוב המכוניות האמריקאיות אין בורג אחד שמיועד לסיבובים, תן לה לעשות מה שהיא יודעת הכי טוב.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.