פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אבקש להגיב על הפסלים ולא על צורת הצילום סה"כ צלמתי עם מצלמה של הפלאפון והתעקשתי להראות לכם כמה פסלים נחמדים! הדובדבן שבקצפת
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אתה כותב שצילמת פסלים, ואני רואה רק פסל אחד....אבל יפה מאוד! [הפסל...]....
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר אתה כותב שצילמת פסלים, ואני רואה רק פסל אחד.... אבל יפה מאוד! [הפסל...].... הינה העלתי עוד.. ה http://www.imageshack.us/ עושה בעיות נראה לי הו מגביל אותי...
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים תמונות נחמדות רציתי ללכת לשם מחר ואולי גם לצלם, אבל בסוף זה לא מסתדר.. :-\ היום הלכתי ל "צלילים" במגדל דוד בירושלים...
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר תהרגו אותו אבל לא מצאתי עדיין את הקשר בין פורום צילום ופיסול בחול ???כי זה עדיין צילומים שאני עשיתי ולא הבאתי מאיזה אתר... כאילו...
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אם אם אני יצלם את המחשב שלי וידבר עליו אני צריך לעשות את זה בפורום צילום ולא בפורום מודינג?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים 1. הנושא צריך להיות בפורום כללי או אקטואליה ותרבות מכיוון שפורום צילום מיועד לצילום אומנותי.2. הייתי שם שלשום, תערוכה נחמדה מאוד, קצרה, לא התלהבתי יותר מדיי, אבל יפה ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.