פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אני לא מעשן סיגריות.אבל אני כן מעשן נרגילה פעם ביומיים שלוש ככה עם חברים במרפסת פנאני
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים סיגריות בזבוז של כסף, אף אחד לא יעשן אצלי בבית, בטח שלא באוטו, בקשר לדברים אחרים אז השתיקה יפה, אבל אם כבר אז לא סיגריות. יען - סיגריות לא, אבל דברים שהשתיקה יפה להם כן?
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מי שמעשן סיגריות והוא צריך את זה אז הוא לא יראה את הסיגריות בתור בזבוז כסףאבל משהוא שלא מעשן ידע שזה בזבוז כסף
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מי שמעשן סיגריות והוא צריך את זה אז הוא לא יראה את הסיגריות בתור בזבוז כסףאבל משהוא שלא מעשן ידע שזה בזבוז כסףלא נכון בהכרח. הרבה מכורים שמנסים להגמל מדברים על זה שאחת הסיבות היא שזה שורף להם הרבה כסף. תאר לך מישהו ממוצע שמעשן בערך קופסה וחצי ביום, 20 שקל בערך - 600 שקל בחודש. תאר לך שהוא מרוויח משכורת מינימום של 3,500 ותבין שיש לו בעיה גדולה שגם הוא מודע לה. תאר בכלל ששני ההורים מעשנים, שליש מההכנסה הולכת על זה. וגם אנשים שהסיגריות לוקחת להם לפחות 10% מהמשכורת, ורבים כאלו, רואים בזה ביזבוז גדול. האמת שגם השמנה גורמת לביזבוז כסף, מעניין למה לא מדברים על זה.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים בכל מקרה צריך לעשן את הדברים שהשתיקה יפה להם עם טבק, לא תלוי מה. אחחחח, געגועיי לתאילנד :'(
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים 5 קרובי משפחה שלי מתו מסרטן ריאות (כולם נהגו לעשן).למרות שאני לא חובב גדול של סיגריות, הסיבה המרכזית שבגללה אני לא מעשן היא גנטית.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אתה צודק!!וחוץ מזה שאתה שומר על הבריאות שלך אתה מרוויח עוד דברים מזה שאתה לא מעשן!!
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים סיגריות זה הוצאה ענקית.. אני שאין לי עבודה קבועה כל כך... מעשן כמעט קופסא ביום... 19 שקל... זה המון כסף... אבל זה סוג של סיפוק שקשה לתאר.. רק מי שמעשן יודע מה זה...
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אתה רק חושב שזה סיפוק.... אולי רק בגלל שאתה רגיל לזה כמה שנים המוח שלך לא יכול בלי זה (הניקוטין) ואם אתה נמצא בלי סיגריות כול פרק זמן קבוע אתה נהיה עצבני... אתה באמת רק חושב שזה סיפוק אבל זה לא....אני גם לא סובל שמעשנים לידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.