פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים אני ממליץ לך להפסיק לפני שתתמכר + זה מסוכן מאוד!אני כבר מזמן מכורבגלל זה צריך להיזהר בהודעות שמפרסמים בפורומים שאני מנהל
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים סיגריות - מבחינתי זה נחמד רק פה ושם ככה, אחרי ארוחה טובה או עם בירה, לא יותר מזה. אבל מה שאני באמת אוהב ומעשן קבוע, זה כמה dime שחבר הביא מארה"ב, משהו איכות ישר מהסלאמס שבניו-יורק. והוא פאקין העביר את זה דרך jfk במזוודה, בלי להשקיע יותר מדי בהחבאה של זה. היה מעניין אתמול
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים אני מעשן אזהרות לפחות אתה לא מכור לבאנ(ג)ים . לא מעשן. עישנתי פעם סיגריה, לא גרם לי להשתעל, אבל היה די משעמם האמת. חסר טעם, די מסריח, שוב - לא מעניין וזהו.
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים לפחות אתה לא מכור לבאנ(ג)ים . לא מעשן. עישנתי פעם סיגריה, לא גרם לי להשתעל, אבל היה די משעמם האמת. חסר טעם, די מסריח, שוב - לא מעניין וזהו. אם הייתי מכור לבאנים הייתי מקצץ משתמשים על ימין ועל שמאל
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים ^ חח תפסתה אותו עם התחתונים למטה מפורום של גיקים זה הפך לפורום של נרקומנים. נו נו... :
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים אתה לא צריך לצטט הודעה מעלייך בניתי על זה שיהיו לפחות שתי הודעות חדשות בזמן שאני כותב את התגובה
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים אם הייתי מכור לבאנים הייתי מקצץ משתמשים על ימין ועל שמאלאפשר לסדר את זה.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אני לא משעשן ולא מתכוון גם כן לעשן מי שמעשן במשפט אחד בישבילכם:אתם משלמים בשביל למותתתת.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים סיגריות בזבוז של כסף, אף אחד לא יעשן אצלי בבית, בטח שלא באוטו, בקשר לדברים אחרים אז השתיקה יפה, אבל אם כבר אז לא סיגריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.