פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים 1. לידע כללי - עם הפעלת המחשב לוחצים F4 ואז low level format , מה תהליך זה עושה בדיוק ? 2. אני מנסה להתקין במחשב שלי xp sp2 , והדיסק התקנה רושם שהוא לא מזהה כונן קשיח setup did not find any hard disk drire install . למרות שלדעתי יש,מה עושים? 3. במקרה של שגיאה כלשהי במחשב כיצד ניתן לפרמטו לפני שהוא עולה ? (כי שם הבעיה..) דרך לחיצת DEL כשהוא עולה או F4 או כל דבר אחר? תודה רבה מראש לעוזרים.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים תשובה ל-3:תיכנס ל-Setup של הווינדוס. לפני שאתה בוחר לעשות התקנה יש לך אפשרות ללחוץ R כדי להגיע ל- Recovery console.שם תוכל לבחור איזה התקנת ווינדוס אתה רוצה לתקן ואז זה פשוט כמו במסך רגיל של דוס- לרשום את פקודת הפורמט כמו שאתה יודע.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר אותה שגיאה :setup did not find any hard disk drive installed on your computer
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים איזה Hardisk מדובר? SATA?ה-Hardisk מזוהה ב-BIOS אבל בהתקנה של ה-windows הוא לא מזוהה ?אם ה-HD זה SATA , אז צריך להיות דיסקט דרייבר בשבילובהתקנה לפני ההעתקת קבצים ב-win xp , יש שלב שרשום למטה ללחוץ F6 אם אתה רוצה להתקין RAID או SCSI ..משהו בסיגנון.תלחץ F6 ושם תכניס את הדיסקט דרייבר של ה-Hardisk.תעדכן אם זה עבד..
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר איזה Hardisk מדובר? SATA? ה-Hardisk מזוהה ב-BIOS אבל בהתקנה של ה-windows הוא לא מזוהה ? אם ה-HD זה SATA , אז צריך להיות דיסקט דרייבר בשבילו בהתקנה לפני ההעתקת קבצים ב-win xp , יש שלב שרשום למטה ללחוץ F6 אם אתה רוצה להתקין RAID או SCSI ..משהו בסיגנון. תלחץ F6 ושם תכניס את הדיסקט דרייבר של ה-Hardisk. תעדכן אם זה עבד.. זה בדיוק הפתרון דוד שלי הגיע לפני חצי שעה ותיקן לי את זה עם הדיסקט והF6 בהתקנת xp sp2 . המון המון תודה!! כרגע המחשב בשלב פורמט ולאחר מכן יותקן מחדש הXP . רק ששכחתי לעשות f disk כלומר לחלקו ל2 כוננים כיצד מתקנים זאת ?
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אל תדאג - אתה יכול לעשות את זה אח"כ עם תוכנות כמו PARTITION MAGIC.תתחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.