פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים כשאני מפעיל defragment על קונן c מופיע לי ההודעה הבאה : disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /fאשמח לשמוע מה אפשר לעשות בכדי שאפשר יהיה להפעיל - defragment תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים זה אומר שאמור לפעול משהו ש'בודק שגיאה בכוננים', (וזה בכלל לא אומר שמשהו לא בסדר עם הכוננים שלך,אז הסר דאגה מלבך)כנראה עם הריסט הבא זה ירוץ.במידה ולא ...תבדוק האם זה מתוכנת לסריקה אוטומטית ותבטל את זה.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים תשתמש ב PEFRECT DISK.יעשה לך DEFRAGMENT הרבה יותר טוב ויסודי ממה שהזה של וינדוס יכול להציע.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר עשיתי ריסטארט למחשב ואני על סריקה אוטומטית אולי אתה יודע אם אפשר לעשות איזה אקט בנושאאני מעדיף שה defragment של הווינדווס יעבוד ואז להשתמש ב PEFRECT DISK . רב תודות
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר טוב מצאתי את הקובץ שלדעתי גרם ל defragment לא לפעולזהו קובץ png של הסקייפ (גרסה חדשה שהתקנתי וכשהחלפתי תמונת משתמש ווינדווס אמר . please run chkdsk /fאך אפשר לי להחליףבנתיים מחקתי את סקייפ חוץ מ ה png שמסרב להימחק ניסיתי אם תוכנות למחיקת קבצים אך זה לא עזרניסיתי error checking וגם שם ווינדווס לא יכל להשלים את המסימה אולי מישהו יודע איך עושים please run chkdsk /f אם יש כזה דבר אשמח לשמוע מכם ושוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.