פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים זה מעבד PIIIעם לוח גיגה בייט לא זוכר איזה דגם...ואני רואה בביוס :71 מעלותותארו לכם כמה זה בשעת שיא!עכשיו אני לא יכול למדוד את הטמפרטורות בווינדוס משום מה ניסיתי עםMBM 5 וזה פשוט מראהsensor 1 : 0Sensor 2 :0....כאילו אין סנסורי חום אבל יש כי זה מראה בביוס!!!!בעע!!!!!מה לעשות ??? ???
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים סביר להניח שלא הגדרת את התוכנה נכון.. תשחק עם זה קצת.ולגבי הטמפ', זה הרבה מעבד לטמפ' שהמעבד צריך לשהות עליה.. תבדוק עם הגוף קירור יושב על המעבד כמו שצריך - לא הפוך, שיש משחה וכל שאר הדברים האלה מסביב..עריכה - ועוד דבר, יכול להיות שאחד החיישנים פשוט שבק חיים וזה הסיבה לטמפ' הגבוהה שאתה רוצה בביוס, אבל.. תקווה שזה אכן הבעיה.. בכלמקרה, תבדוק את כל מה שציינתי.
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים הוצאת את המאוורר או משהו? תבדוק אותו. מצד שני, יכול להיות שהביוס משקר, והלכו החישני חום או משו. תגע בו עם היד, ותקווה לטוב :
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים 99 אחוז החיישן נדפק ! 71 מעלות זה הרבה ! אני בספק אם המחשב לא היה נכבה לבד או נתקע כל רגע
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים נקודה נכונה71 סתם ככה בלי full load זה גבוהה בצורה חשודה...קשה לי להאמין...במיוחד אם מעבד כזה שלא כל כך מתחמםיחסית...
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים מחבר כוס עמס מה הטמפ' הממוצעת שצריכה להיות לכזה מעבד ? ועוד שאלה : האם כדאי לעשות לו אוברקלוק ? (בעזרת מאוורר טוב ויעיל כמובן....) ועוד משהו.... לא ראיתי בביוס אפשרות להעלות את מהירות המעבד ולא הבנתי את כל העניין הזה של המכפלות והבאסים והזכרונות בעעע! שמישהו יסביר לי בבקשה תודה
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים גם לי יש פנטיום 3 - והסנסורים שלי שעל הלוח נדפקואז קניתי HardCano2.המעלות אצלי למעבדבמנוחה 27 מעלותמאמץ (שעה ב Prime95 שזה יותר מכל דבר!) 39 מעלותוזה אם אוברקלוק
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים גם לי קרה משהו כזה פעם אבל זה קרה בגלל שלא שמתי משחה טרמית תנסה לשים משחה ותראה אם זה משפר
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים מחבר יוו איזה בעעע גדול!!!!!!!עכשיו אני צריך לקנות לוח אם חדש בשביל לדעת מה המעלות ????איך זה הגיוני שהחיישנים נדפקו ??
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים לא שמתה לב לתגובה שלי ?תבדוק קודם!גם לי קרה משהו כזה ובסוף התברר שהוא בסך הכול לא שמתי קירור מספיק טוב ובMBM אתה צריך להגדיר את החיישן אמרו את זה כבר פה ..ויש עוד תוכונת שאפשר לבדוק איתן
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מחבר זה נראה לך הגיוני שהמעבד שלי נמצא על 80 מעלות ????????לא מכינים מזה מנגל ??????LOL:\
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מממ אני מציע את הדבר הכי ברור שיכול להיות: תגיע במעבד עם היד. עם הוא חם בצורה מיוחדת, אז תדע שזה נכון, אם הוא פושר, אז אין סיבה לדאגה.
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מממ אני מציע את הדבר הכי ברור שיכול להיות: תגיע במעבד עם היד. עם הוא חם בצורה מיוחדת, אז תדע שזה נכון, אם הוא פושר, אז אין סיבה לדאגה. LOL ! איך הוא יכול לגעת במעבד ?! המעבד מכוסה ע"י המאוור !
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים מחבר אוקיי חברים! בעייתי נפתרה ! ;D 8) כן כן סך הכל הוצאתי את ההיטסינק והחזרתי וזה הסתדר בIDLE המחשב על 35-40 בפול לואד וגם שמפעילים הרבה תוכנות אז הוא על 53 אני עוד מעט יקנה היטסינק טוב וולקנו 7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.