עבור לתוכן

צריך עזרה בחיפוש מפרט לעבודה משרדית, תקציב: מפורט בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך עזרה בשביל להרכיב מפרט של מחשב שכל מטרתו היא להיות מעבד תמלילים. למחשב צריך להיות לוח אם שיעשה את העבודה ויהיו מובנים עליו כרטיס רשת וכרטיס מסך שיעבדו טוב עם וינדווז 98. אני רוצה שיהיה כונן דיסקים מאוד איכותי שלא יעשה בעיות אבל שלא יעלה גם מלא כסף. ספק כוח שלא יהיה יקר וידע לשמור טוב על המסמכים. מעבד שיעשה עבודה טובה עם קבצים מאוד גדולים של וורד וגם מספיק זיכרון שיעשה עבודה טובה עם קבצים גדולים.

תודה רבה.

פורסם

תקציב? ציוד ההיקפי?

פורסם

RJ1

ברוך הבא לפורום :)

ערוך בבקשה את כותרת ההודעה כך שתכיל את התקציב

קרא בבקשה את חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0

פורסם
  • מחבר

תיקונים:התכוונתי לכונן דיסקטים ולא דיסקים. שחכתי להוסיף שאני מחפש כונן קשיח טוב אך לא גדול(20GB~)

תקציב: כמה שיותר נמוך יותר טוב אבל שלא יבוא על איכות. אם איכות טובה שתספק את צרכי תדרוש יותר כסף אני יהיה מוכן להשקיע עוד.

לא דרוש אף ציוד היקפי.

פורסם

תן תחום ובכותרת

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה תחום?

אני רוצה שהוא ישמש לעבודה עם WORD זה כל מה שהוא צריך לדעת לעשות. אז התחום הוא: עבודה משרדית?

פורסם
  • מחבר

אני ינסח הכל מחדש.

במשך 10 שנים היה לי מחשב שהריץ WINDOWS 3.11 וכל מטרתו הייתה לכתיבת מסמכי וורד. המחשב שבק חיים ואני מחפש מחשב חדש.

מטרתו היחידה של מחשב היא להיות "מכונת כתיבה", WORD ולא יותר מזה. על המחשב ירוץ WINDOWS 98.

תקציב: כמה שפחות.

מטרה: WORD(עבודה משרדית).

דרישות מיוחדות: 1. כונן תקליטונים(דיסקטים) איכותי. 2. ידע לעמוד בקבצי וורד מאוד גדולים. 3. על הלוח אם יהיו מובנים כרטיס רשת וכרטיס מסך.

מה לא צריך במחשב: 1. כרטיס קול. 2. כונן קשיח גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים