עבור לתוכן

אינטרנט זהב מאיימת לנתק מורידים "כבדים"

Featured Replies

פורסם

יש לנו בעיה אחרת

כבל לאירופה יכול לעבור באחת משתי דרכים

דרך לבנון וטורקיה (טורקיה תסכים, אבל לבנון לא)

או דרך המים

השכנים שלנו תמיד מחפשים דרך לדפוק אותנו...

אגב, זה לבנון סוריה וטורקיה.

"האופציה האחרונה היחידה האפשרית והיא יקרה בעשרות מונים

אם ספקית משקיעה X מסוים של כסף, כשחלק עצום ממנו הולך על שימוש בכבל התת מימי נשאר פחות לשרתים באירופה וארה"ב

כשיש פחות צריכים לקחת רוחבי פס יותר נמוכים משרתים בחו"ל (כדי לשלם פחות), ולהשתמש בשרתים יותר חלשים (ששימוש בהם עולה פחות) עם חיבורים פחות טובים (כנ"ל) ולכן יש רוחבי פס צעצועיים וזמני תגובה תלת ספרתיים

10GB זה שרירותי ומטומטם"

נכון מאוד, אבל זה לא נותן להם לגיטימציה למכור הרבה מעבר להספק שלהם ואז להאשים אותנו.

"לדעתי אין בנאדם שעושה קצת יותר מקריאת אימיילים שלא עובר את המגבלה"

לדעתי יש הרבה שלא עוברים את זה, אבל כל מי שיש לו 2 מחשבים + על הקו לא רואה 10GB ממטר.

"כמובן שהם לא פונים לכל אחד שמוריד 10GB ומעלה, אלא מתחילים במורידים הכבדים, אבל הם שומרים לעצמם את האופציה לנתק גם משתמשים שעברו 10GB לחודש. וזה כבר מטומטם"

צודק, להעיף אחד שמוריד כמו 20 זה "Good business" .

מה שהם לא לקחו בחשבון זה שהטופ יוזרים שלהם מאורגנים תחת פורום אחד, ויש להם הרבה מאוד כוח השפעה. אם ננצל את זה כמו שצריך נוכל אנחנו להכתיב את התנאים להמשך קיום האינטרנט בארץ.

אגב, אני בשום פנים ואופן לא טוען שיש הצדקה לשיתוף קבצים לא חוקיים בגדלים מטורפים. הבעיה שלי זה שיש לי קבצים מאוד גדולים חוקיים, ואני רוצה לשתף אותם עם חברים שלי בחו"ל וההפך.

ואני גם רוצה לשחק עם פינגים נמוכים, ובטח שלא קורה מקרה שאני מתקשר לספק שלי ושואל אותו למה יש לי 1000ms פינג לשרת בארה"ב והם מחזיקים אותי מעל 5 שעות (במשך כמה שבועות) ונותנים לי לעשות כל מיני בדיקות והתקנות שטותיות כשהם יודעים בוודאות שהבעיה אצלם.

אני משלם, ומצפה לשירות טוב. אני לא משלם הכי זול ואני לא מתמקח איתם על כל שטות אבל זה ביזיון מה שהם עושים. ולא, לא התנקתי מהם בגלל זה ובדיאבד טוב שכך כי החברה הזאת לא שולחת מכתבים (עדיין?).

בהההההההההה! נמעסו עלי המשחקים האלה

(עריכה, השארתי תג bold פתוח... אופס)

• תגובות 114
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע, על הגולשים שטוחנים נפחים תלת ספרתיים (בג'יגות) במחירים של החבילות הזולות הם פשוט לא מרוויחים כסף לדעתי, והם יכולים להרשות לעצמם לבעוט אותם החוצה.

אם ירצו לנתק כל מי שמוריד מעל 10 פשוט יעיפו חלק גדול מהלקוחות שלהם - וזה פשוט יהיה לא פרודוקטיבי.

אותם הם יכלו לרדוף גם בלי ההגבלה המטופשת הזו

Nihility

זה לא משנה כל עוד יש לפחות מדינה אחת שאי אפשר להעביר דרכה כבל

וזה לא שיש לך הרבה אופציות אחרות (אלא דרך ירדן, עיראק ועוד בערך 6 מדינות עד לאירופה)

פורסם

אותם הם יכלו לרדוף גם בלי ההגבלה המטופשת הזו

Nihility

זה לא משנה כל עוד יש לפחות מדינה אחת שאי אפשר להעביר דרכה כבל

וזה לא שיש לך הרבה אופציות אחרות (אלא דרך ירדן, עיראק ועוד בערך 6 מדינות עד לאירופה)

אני יודע, אני רק מציין כמה שאין סיכוי בעולם שזאת תהיה אופציה (למרות שאני במקומם הייתי נותן להעביר כבל ופשוט מנטר את הפעילות שלהם)

חבל שלווין זה כלכך יקר.

אז מה עושים בנדון?

אולי נקשור את עצמנו בשלשלאות לכבל התת ימי?

הפגנות, בלאגנים?

רעיונות?

פורסם

:lol:

פורסם

בזק בינלאומי לא מגבילים מבחינת תעבורה חודשית, זה לא מצויין בחוזה שלהם (העבירו לנו תדריך על הנושא, ברגע שנטוויז'ן התחילה עם כל הקטע).

דרך אגב, איך קוראים לתוכנה שפועלת כל הזמן ומודדת מה התעבורה החודשית של האינטרנט במחשב?

פורסם

Net Limiter?

פורסם

אני יודע, אני רק מציין כמה שאין סיכוי בעולם שזאת תהיה אופציה (למרות שאני במקומם הייתי נותן להעביר כבל ופשוט מנטר את הפעילות שלהם)

חבל שלווין זה כלכך יקר.

אז מה עושים בנדון?

הפגנות, בלאגנים?

רעיונות?

מה יש לסוריה / לבנון להרוויח מזה?

כסף? הסכומים לא מספיק גדולים כדי להצדיק "לשכב עם האויב"

התרומות מהאחים המוסלמים יותר גדולות

מה עושים בנידון? הרבה אין מה לעשות, לקוות ליותר קווים יותר רחבים

פורסם

נסראללה בטח יהיה מוכן לשכב עם חלקם בחינם.

בכל אופן, כבל תת ימי או כבל דרך מדינות שכנות לא נשמע כמו פרוייקט רווחי לספקי האינטרנט, מהסיבה הפשוטה שמעט מאוד מהמשתמשים שלהם באמת צריכים את זה,

אז פרויקט כזה יגרום לפשיטת רגל של החברות שמשתתפות בפרוייקט, או יגרום לכך שכל אחד מאיתנו יצטרך לשלם הרבה יותר, או שזה יגרום לפתיחת חבילות גיימרים וביזנס, אבל אני מאמין שלא הרבה ילכו על החבילות האלו כי הן יהיו חייבות להיות יקרות, לכן המסקנה היא שהחברות פשוט יפשטו את הרגל.

פורסם

לא כל חברה מניחה כבל

למעשה יותר סביר שמדינת ישראל מניחה כבל והחברות משלמות על השימוש בו

פורסם

מה המחיר הממוצע של אינטרנט 2.5m/128k לתשתית+ספק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים