פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים איזה מעצבן זה..ובקשר לזה שאמרת קמצנים..אז אני משלם סביבות ה 100 שקל ל2 מגה או 2 וחצי לא זוכרוהמחשב שלי דולק כל הזמן אני מוריד בחודש מעל ל 20 ג'יגה קבוע כל חודש..מותר להם לנתק אותי?אני לא זוכר שמישהו הגביל אותי בכמות הורדה שהתחברתי..הם מפרים את ה הסכם ..אני יכול לתבוע אותם
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים איזה מעצבן זה..ובקשר לזה שאמרת קמצנים..אז אני משלם סביבות ה 100 שקל ל2 מגה או 2 וחצי לא זוכרוהמחשב שלי דולק כל הזמן אני מוריד בחודש מעל ל 20 ג'יגה קבוע כל חודש..מותר להם לנתק אותי?אני לא זוכר שמישהו הגביל אותי בכמות הורדה שהתחברתי..הם מפרים את ה הסכם ..אני יכול לתבוע אותםאבל מה שחשוב זה לא ה2 מגה הורדה אלה מהירות ההפלוד ו100 שקל זה עוד בסדר אני מדבר על אנשים שעל הכל משלמים פחות מ50 שקל בחודש בכל מיקרה אם ישלחו לך מיכתב תגיד לנו כדי שנתחיל להבין מאיזה רמת מחירים הם שולחים מיכתבים
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים שימו לב מה עושים:פשוט אומרים- "זה לא הופיע בחוזה. נתקו אותי ואני אתבע אותכם משפטית על הפרת חוזה"זהו, קל, פשוט, ונכון.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אבל זה כן מופיע בחוזה איי עם החוזים באינטרנט האלה...כל יום אפשר לשנות תאמינו לי צריכים להתחיל לדרוש חוזה בכתב
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים שאתה מחדש מנוי דרך הטלפון, זה בעיה... אתה מסכים לחוזה בעל-פה.גם נכון..אבל אפשר לבקש שישלחו חוזה מעודכן לאותו התאריך שבו חידשת את המנוי דרך הדואר או משו(כלומר תיאורטית פתרון לכל השינוי חוזים האלה)
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים הם לא ישלחו (אל תשאל אותי למה, אני לא יודע).גם אני יודע שהם לא ישלחו כמו שאמרתי- רעיון תיאורטי לא אמרתי שהוא יתממש
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים הפיתרון הוא דיי קלתגידו להם שתתראו איתם בבית המשפט, מחובתם להודיע לך לפני ההתקשרות על כל הגבלה בעיסקה מרחוק
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים ליאור ישנו חוזה וזה מופיע שםהפיתרון הוא לפני כול חידוש חבילה לדרוש מה התווסף לחוזה
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים בהנחה שלפחות 90% מהמשתמשים הכבדים לא חידשו בשבוע האחרון את המנויוהסעיף לא הופיע שם לפני (אחרת היו אוכפים אותו)אין להם קייס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.