עבור לתוכן

אינטרנט זהב מאיימת לנתק מורידים "כבדים"

Featured Replies

פורסם

הם כל כך רוצים לכרות את הענף שעליו הם יושבים?

• תגובות 114
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זה יתרחב וייושם בכל החברות אני עובר לחבילה של 48K (אם יש עדיין) וגמרנו עם הורדות וגלישה מהירה. ככה לפחות לא ירוויחו עלי הרבה כסף.

פורסם

יש את הספקיות הלא מוכרות .. מה איתן? הן גם יעבירו שינוי? אם בכלל?

פורסם

OMG לא מספיק נותנים לנו חרא של אינטרנט בארץ עוד רוצים להגביל אותו :kopfpatsch:

דיי באמת זה כבר ממש עלוב, ועוד הגבלה עלובה של 10 ג'יגה? :nixweiss:

אני מגיע בממוצע ל-30 בחודש ובחודש ממש טוב גם ל-80 :\

מקווה ששאר הספקיות לא ייגררו אחרי אינטרנט זהב

Holography אל תדאג אני עושה את זה באופן סדיר(מוריד תוכן לא סתם אבל מוריד הרבה) :xyxthumbs:

פורסם

מקווה שזה יגרום לעזוב אותם

חברה ושרות חרה

פורסם

זה באמת נשמע לי מוזר, חבל שטכנולוגיית האינטרנט מפגרת בישראל בכמה שנים משאר העולם.

הרי העתיד זה סרטים, בקרוב Amazon פותחת שירות חדש, הורדת סרטי DVD בתשלום (במקום לקנות פיזית את ה DVD), אז מה? אני יוכל לקנות סרט וחצי בחודש ולקרוא קצת אימילים?

חבל שברוני האינטרנט המהיר בארץ לא קוראים קצת חדשות.

פורסם

אני לא מבין בכלל את הרעיון של זה ...

בשביל מה אז בכלל בזק עושים ניסיון של ADSL2

22Mbps ... תוך כמה שעות ואתה עובר 10GB .

ובכלל מה הרעיון של אינטרנט מהיר בארץ אם מגבילים אותך , תאורטית זה כמו להחזיר את כולם ל56K .

פשוט גלישה מהירה , זמני תגובה נמוכים יותר .

לא יודע לאן זה הולך להתפתח , אני מאמין שיהיה בלאגן .

פורסם

כי ADSL2 זה יהיה לחברות ולא לכל האנשים (אמממ ילדים) שמורידים סרטים ושירים.

פורסם

אאוץ', אני עם חבילה של 3 מגה.

יש ימים שאני סה"כ משתמש בכמה מגהבייטים בודדים, אבל יש ימים שאני שואב מעל 20 ג'יגה.

אני ב-012 בינתיים.

בכלאופן, אני צופה שתהיה מגמת עלייה, במיוחד במחירים של החבילות הזולות ללא הגבלה.

מצד אחד יציעו חבילות זולות עם הגבלת תעבורה, ומצד שני חבילות יקרות יותר בלי הגבלת תעבורה.

לדעתי גם יש בזה מן הצדק שאדם אשר צורך יותר משאבים ישלם יותר.

פורסם

היום קיבלתי את האימייל:

לקוח יקר,

מבדיקותינו עולה כי הנך חורג בהיקף ניכר מנפח מגבלת ההורדה (Download) המותר במסגרת תנאי ההתקשרות לקבלת שירותי אינטרנט מחברתנו. נפח ההורדה המוקצה לכל לקוח הינו 10 גיגה בחודש.

לאור האמור לעיל, הנך מתבקש להשתמש בשירותי האינטרנט בהתאם לנפח ההורדה המוגדר. לתשומת לבך, במידה ונפח השימוש ימשיך לחרוג מהנפח המותר אנו שומרים לעצמנו הזכות לנתק את השירות המסופק תוך התרעה של 7 ימים.

ניתן לעיין בהסכם תנאי ההתקשרות לקבלת שירותי אינטרנט בכתובת: www.smile.net.il/terms .

לקבלת מידע נוסף ולבירורים בנושא ניתן ליצור עמנו קשר בדואר האלקטרוני בכתובת: abuse@smile.net.il ואנו נשמח לסייע.

בכבוד רב,

הדס שני

מחלקת אבטחת מידע ו-Abuse

smile אינטרנט זהב

לא יעלה על הדעת שהם יגידו לי מה לעשות עם החיבור שלי!

אני 24/7 מחובר לרשת ועובד דרכה. רק העבודה השוטפת שלי, לא כולל גלישה והורדות עוברת 10 גיגה...

HELL, אני מקבל ספאם של גיגה מדי חודש!

שלחתי להם מייל שאני רוצה להתנתק, אחרי שאני לקוח שלהם יותר מ-5 שנים!

ביזיון!

אני ישמח אם תעדכן איך זה נסגר.

מעניין אותי אם החברה תעדיף לוותר על לקוח לטובת רוחב פס או שתגיע איתו לפשרה.

פורסם

אני לא מבין אותכם ???

עד כמה שידוע לי בפעם הקודמת שזה היה זה היה ללקוחות קמצנים שמורידים 24\7 בחיבור יחסית איטי

ומשלמים מאט על החיבור הזה

ואף ספקית נורמלית לא תירצה טפילים כאלה

אין לה ריווחיות בזה אלה רק הפסדים וביגלל זה המיכתבים

גם לקמצנים זה לא עוזר כי על החשמל הם משלמים הרבה שהמחשב דלוק כל הזמן

ככה הכי טוב שהמורידים הכבדים יעברו למהירות נורמלית להורדה ובעיקר להפלוד נורמלי ולא יפעילו תמחשב 24\7 כי ההורדות יסתימו מהר

ואנשים שרק גולשים 5 דקות ביום ישלמו קצת על מהירות שטובה רק לגלישה

זה הכל

והכשיו אם תגידו לי שזה מכוון לכל המישתמשים אז גם אני יתעצבן ולא יבין תספקיות

פורסם

זה מיועד לכל מי שעובר 10 ג'יגה בחודש

פורסם

זה מיועד לכל מי שעובר 10 ג'יגה בחודש

אבל בפעם הקודמת הפנו את זה לקמצנים והשאלה אם זה גם הפעם או שעושים את זה לכולם?

פורסם

אני חושב שהבעיה בארץ זה המחירים , ההורים שלי בארץ משלמים 15 שקל לאינטרנט זהב על החבילה 1.5 שלהם . זה כלום!

פה (לוס אנגלס) עולה לי 60 דולר לחבילת הבסיס שהיא 5 מגה ביט (ולפני שכולם יתחילו להגיד "אבל לך יש 5 מגה ביט" אם אתם חושבים שאיי פעם קבלתי 5 מגה ביט אתם טועים. ו60 דולר זה בערך 275 שקל.

פה החבילה הכי נמוכה באי די אס אל שזה ה750 עולה 15 דולר לחודש

עם המחירים בארץ בהתחשב שיש להם גם שימוש בקו המאוד יקר דרך הים לחו"ל המחירים פשוט לא יכולים להיות כל כך נמוכים.

אני לא חושב שהם באמת מכתוונים לזה תאמת אני חושב שזה רק כדי להפחיד אנשים אולי ישנו הרגלים.

כל אלו שאמרו שהם ישר יעברו ספק כי ספקיות אחרות לא יעיזו לעשות דבר כזה. חשבתם אולי שאם זה באמת חוסך כסף לאינטרנט זהב (שקנתה את 012 ) ספקיות אחרות לא ילכו בעקבותיה?

פורסם

בן דוד שלי בקנדה משלם 200-300 שקל (לא זוכר כמה בדיוק) עבור 20MBS הורדה ו10 העלאה בערך.

רק בארץ מגבילים את בזק מפני העלאת המהירויות לשוק הביתי בגלל שהיא מונופול, ובדרך דופקים את שאר המשתמשים. אין לי תלונות על המחרים - דווקא בסדר יחסית, אבל לפחות תנו לנו מהירויות נורמליות. במזרח הרחוק על פחות מ-20 מגהביט לא מסתכלים בכלל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים