עבור לתוכן

אינטרנט זהב מאיימת לנתק מורידים "כבדים"

Featured Replies

פורסם

החל מה 26 ליוני ועד ה 26 לאוגוסט הורדתי 58 ג'יגה. בעיקר סרטים לטלויזיה החדשה שלי (התכוננתי לבואה כמעט חודש מראש :lol: )

נטויז'ן התקשרו

אמרתי להם בטלפון: "שתקו או שאני מתנתק. לפס רחב לא אמורה להיות הגבלה, ואני לא משלם עוד. ואם אני מתנתק, עוד בערך 20 חברים שלי גם אחריי"

התגובה שקיבלתי הייתה "טוב אדוני, וסליחה על ההפרעה"

אני בן 16

:lol:

אדוני? D:

המ P:

זה בידיוק מה שעשיתי שהתקשרו לאח שלי מנטוויזן,פשוט בחוזה שלהם בכלל לא כתוב שמי שעובר על 10 גיגה בחבילת פס רחב ינותק,אז חוקית שילכו להזדיין,על מי הם חושבים שהם מאיימים ללא לגיטימציה.

• תגובות 114
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בארה"ב לא העזו בכלל לפתוח את הפה לפני שאנשים הגיעו ל350 GB בחודש.

ביזיון במדינה הזאת

10GB?

אני עובר את זה חופשי על הקו שלי.

יש פה 6 אנשים.

פודקאסטים, וידיוקאסטים, סטרימינג של רדיו ווידיאו, גוגל וידיאו, אי-מיילים, פלאג אינים שונים, תוכנות, אתרי פלאש...

זה בדיחה

פורסם

חברה אל תהפכו את הדיון ללא חוקי! ותאלצו אותי לנעול

כל ספקית וספקית משמרת את הלקוחות שלה ורוצה שאותם לקוחות ישארו בחברתם בין אם זה לקוח 1 או יותר.

לפי דעתי ההגבלה לא תחזיק מעמד ומהר מאוד יבטלו אותה.

בארה"ב ובארצות אחרות ישנם גם הגבלות מסוימות אבל שוב זה לא יחזיק מעמד.

פורסם

אין בעיה...אני רוצה לראות אותם מנתקים 200 אלף איש ופשוטים את הרגל..

פורסם

היום קיבלתי את האימייל:

לקוח יקר,

מבדיקותינו עולה כי הנך חורג בהיקף ניכר מנפח מגבלת ההורדה (Download) המותר במסגרת תנאי ההתקשרות לקבלת שירותי אינטרנט מחברתנו. נפח ההורדה המוקצה לכל לקוח הינו 10 גיגה בחודש.

לאור האמור לעיל, הנך מתבקש להשתמש בשירותי האינטרנט בהתאם לנפח ההורדה המוגדר. לתשומת לבך, במידה ונפח השימוש ימשיך לחרוג מהנפח המותר אנו שומרים לעצמנו הזכות לנתק את השירות המסופק תוך התרעה של 7 ימים.

ניתן לעיין בהסכם תנאי ההתקשרות לקבלת שירותי אינטרנט בכתובת: www.smile.net.il/terms .

לקבלת מידע נוסף ולבירורים בנושא ניתן ליצור עמנו קשר בדואר האלקטרוני בכתובת: abuse@smile.net.il ואנו נשמח לסייע.

בכבוד רב,

הדס שני

מחלקת אבטחת מידע ו-Abuse

smile אינטרנט זהב

לא יעלה על הדעת שהם יגידו לי מה לעשות עם החיבור שלי!

אני 24/7 מחובר לרשת ועובד דרכה. רק העבודה השוטפת שלי, לא כולל גלישה והורדות עוברת 10 גיגה...

HELL, אני מקבל ספאם של גיגה מדי חודש!

שלחתי להם מייל שאני רוצה להתנתק, אחרי שאני לקוח שלהם יותר מ-5 שנים!

ביזיון!

פורסם

לא מספיק שרק בן אדם אחד מתנתק.

זה חייב להיות גורף. המצב הזה לא ייתכן.

הם צריכים לראות 400 אנשים מתנתקים ועוברים למתחרה שלא עושה את הביזיון הזה.

חייבים לפעול עכשיו! :angryfire:

פורסם
אותו אדם גונב להם רוחב פס יקר, שזו חוצפה לא קטנה בהתחשב בכך שרוב האנשים האלה עושים זאת באמצעות רביצה 24\7 על רשתות שיתוף הקבצים.

איך זה גניבה אם זה בתשלום? אם הם רוצים שאנשים יורידו עם הגבלה אז שיפסיקו להציע חבילות עם מהירויות הורדה נמוכות. מזל שיש תחרות ולא צריך להסכים לבולשיט הזה.

פורסם

לא מספיק שרק בן אדם אחד מתנתק.

זה חייב להיות גורף. המצב הזה לא ייתכן.

הם צריכים לראות 400 אנשים מתנתקים ועוברים למתחרה שלא עושה את הביזיון הזה.

חייבים לפעול עכשיו! :angryfire:

ואיך אתה יודע שהמתחרה לא יעשה אותו דבר?

אני מצטער להגיד את זה חברה,אבל נראה לי שבאמת שיתוף הקבצים בישראל מגיע לסוף.הספקיות אוכלות הרבה *** בתביעות שהן לא מוכנות לגלות את הפרטים של המשתמשים,ואולי הספיק להם.

אנחנו חיים על זמן שאול ידידיי.

פורסם

אם ייפלו עליך 400 משתמשים חדשים מהמתחרים אתה כנראה תבין את הפואנטה.

אם לא תעשו כלום וסתם תסתכלו מהצד אז באמת חבל על הזמן של כולנו.

פורסם

הם יהיו מסכנים אם הם יילכו עם זה עד הסוף

עד היום החברות הלכו בדרך של הגזר (תשלום מופחת על הגבלת תעבורה)

עכשיו בדרך המקל?

פורסם

אני מציע לאנשים עם מקום פנוי על ההרד דיסק סתם להוריד תכנים של עשרות ג'יגה ללא צורך ממשי,

סתם, כדי לדפוק את הספקיות הפושעות הללו.

פורסם

זאת תוכנית גאונית. אתה זה שמנסה לתפוס את הROADRUNNER במקרה?

כמו מה שרונן עשה, אם הם אומרים לכם דבר כזה, תגידו להם תנתקו אותי עכשיו ומיד כי אני לא מתכוון לשנות את הרגלי הגלישה שלי, ואני אעבור לספקית אחרצ, ואדאג שכל מי שאני מכיר יעבור גם. פשוט ביזיון.

ואני מזכיר לכם:

חוקי הפורום

6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.

החוק הזה רלוונטי גם לכאן. בינתיים אין עם זה בעיה, אבל רק שתקחו לתשומת לבכם.

פורסם

ואיך אתה יודע שהמתחרה לא יעשה אותו דבר?

אני מצטער להגיד את זה חברה,אבל נראה לי שבאמת שיתוף הקבצים בישראל מגיע לסוף.הספקיות אוכלות הרבה *** בתביעות שהן לא מוכנות לגלות את הפרטים של המשתמשים,ואולי הספיק להם.

אנחנו חיים על זמן שאול ידידיי.

כי ברגע שכמה חברות ינסו את ההגבלה ויאכלו חרא כשהלקוחות הכבדים שלהם עוברים לחברות אחרות לא רק שהחברות הנוספות לא יגבילו אנשים, אלא שגם אלו שניסו יפסיקו כדי לעשות בקרת נזק ולהתחנן על ארבע שיחזרו אליהם לקוחות.

אני מבטיח לך שתוך זמן קצר הם יחטפו כאלה נזקים שאין לך מושג איזה מבצעי חיבור יבואו אח"כ.

פורסם

לא יודע מה יתכם אבל הם לא יגידו לי איך לחיות - אני מתנתק. :pissed:

פורסם

אממ כן בטח :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים