עבור לתוכן

אינטרנט זהב מאיימת לנתק מורידים "כבדים"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איזה רוחב פס צריך כדי להוריד 10 גיגה בחודש?

זה אכן כלום לעבור את זה.

מי שיש לו חיבור של 750Kbps יכול להוריד עד 8100MB ביממה.

אם יש לכם 1.5Mbps זה כפול (16.2GB ביממה).

תיאורטית ולא מדוייק על הביט. (לפצלנים שייצאו חוצץ)

• תגובות 114
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החל מה 26 ליוני ועד ה 26 לאוגוסט הורדתי 58 ג'יגה. בעיקר סרטים לטלויזיה החדשה שלי (התכוננתי לבואה כמעט חודש מראש :lol: )

נטויז'ן התקשרו

אמרתי להם בטלפון: "שתקו או שאני מתנתק. לפס רחב לא אמורה להיות הגבלה, ואני לא משלם עוד. ואם אני מתנתק, עוד בערך 20 חברים שלי גם אחריי"

התגובה שקיבלתי הייתה "טוב אדוני, וסליחה על ההפרעה"

אני בן 16

:lol:

אדוני? D:

המ P:

פורסם

החל מה 26 ליוני ועד ה 26 לאוגוסט הורדתי 58 ג'יגה. בעיקר סרטים לטלויזיה החדשה שלי (התכוננתי לבואה כמעט חודש מראש :lol: )

נטויז'ן התקשרו

אמרתי להם בטלפון: "שתקו או שאני מתנתק. לפס רחב לא אמורה להיות הגבלה, ואני לא משלם עוד. ואם אני מתנתק, עוד בערך 20 חברים שלי גם אחריי"

התגובה שקיבלתי הייתה "טוב אדוני, וסליחה על ההפרעה"

אני בן 16

:lol:

אדוני? D:

המ P:

נראה לי שאתה מפספס את הנקודה, או שהאידיוט שהתקשר אליך הוא n00b גמור.

הם לא סופרים את המשתמשים הפרטיים ואיומים כאלה ממש לא אמורים להטריד אותם.

פורסם

10gb זה באמת כלום.

ותכל'ס מה בן אדם יכול לעשות בנדון?

אנחנו צריכים לארגן מרד מסיבי של צרכנים.

בפורומים האלה יש הרבה מאוד כח, אסור לנו לוותר.

ברגע זה נקבעים החוקים החדשים. הם מנסים להפחיד משתמשים ואם לא נעשה משהו בנדון הם לא יפסיקו לעולם! :pissed:

זה כמו במערכת יחסים חדשה, נגיד אתם רוצים מציצה (לדוגמה) וחברה שלכם אומרת שאת זה היא לא מוכנה לעשות. אם אתם מוותרים אז היא לעולם לא תמצוץ לכם אבל אם תתעקשו ולא תוותרו אז תוכלו לקבל מציצה כל יום.

אנחנו צריכים להראות לחברות התקשורת האלה שהן יכולות למצוץ לנו!! :xyxthumbs:

פורסם

מה זה איזה מצחיקים

בשבוע הראשון של החודש אני מוריד 10 גיגה

פורסם

אתה יכול גם ביום אחד, עם חיבור של 1.5

בושה וחרפה.

מה עושים בנדון?

פורסם

זה כמו במערכת יחסים חשדה, נגיד אתם רוצים מציצה (לדוגמה) וחברה שלכם אומרת שאת זה היא לא מוכנה לעשות. אם אתם מוותרים אז היא לעולם לא תמצוץ לכם אבל אם תתעקשו ולא תוותרו אז תוכלו לקבל מציצה כל יום.

אנחנו צריכים להראות לחברות התקשורת האלה שהן יכולות למצוץ לנו!! :xyxthumbs:

ROFL man :lol: :lol: :smile1::cool2:

זה היה טוב.

פורסם

נטויז'ן נותנת רוחב פס לפי סוג החיבור שלך

היה לי חיבור של 2000/96 ולא קיבלתי קצב גבוה בביטורנט

שידרגתי ל- 2500/150 והמחסום נפרץ בגדול

המסקנה שלי זה שהם מחלקים עדיפות לפי החבילה שיש לך

פורסם

נטויז'ן נותנת רוחב פס לפי סוג החיבור שלך

היה לי חיבור של 2000/96 ולא קיבלתי קצב גבוה בביטורנט

שידרגתי ל- 2500/150 והמחסום נפרץ בגדול

המסקנה שלי זה שהם מחלקים עדיפות לפי החבילה שיש לך

אין קשר זה הכל תלוי בטרקאר....

פורסם

לא הכל תלוי בטראקר.

זה תלוי גם במהירות האינטרנט.

פורסם

ממש לא קשור לטראקר

עכשיו הכל עובד מהר, גם דברים עם פחות מקורות.

פורסם

מה זה משנה? :S העיקר אותו אדם מעלה להם ת'מונה משתמשים בעוד 1 והם מגבילים אותו וגם קונסים? ביזיון.

אותו אדם גונב להם רוחב פס יקר, שזו חוצפה לא קטנה בהתחשב בכך שרוב האנשים האלה עושים זאת באמצעות רביצה 24\7 על רשתות שיתוף הקבצים.

פורסם

זו באמת בושה... אבל כל החברות האלו רק יפסידו ככה משתמשים וילמדו. אני בדיוק עברתי מנטויז'ן ל012 בלי קשר לזה וטוב בשבילי כי הייתי מוריד הרבה יותר מ-5 GB בחודש...

וזה לא עניינן של החברות כמה אתה מוריד ומה אתה מוריד. אם יש לך אינטרנט של 1.5 MPS הן צריכות לספק לך את זה לא משנה כמה זמן אתה משתמש בו, כי אתה משלם להן על זה. גם אם לא היית מוריד עוד ועוד אנשים היו מצטרפים והן היו צריכות להגדיל את רוחב הפס שלהן, אז זה שאתה מנצל את מה שאתה משלם עליו ומגיע לך זה בסדר לחלוטין.

פורסם

אותו אדם גונב להם רוחב פס יקר, שזו חוצפה לא קטנה בהתחשב בכך שרוב האנשים האלה עושים זאת באמצעות רביצה 24\7 על רשתות שיתוף הקבצים.

לידיעתך אני לא חושב שמישהו מוריד כל כך הרבה עם 56K חחח

מה זה קמצנים? כאלה שיש להם 750? כאלה שיש להם 1.5?

אם הם מתקשרים אלי אני אומר להם שאני מתנתק ואז נראה מה הם יגידו, וככה גם כל אחד פה צריך לעשות וככה נגן על הזכויות שלנו והם יבינו שהם לא יכולים לעשות מה שהם רוצים! (ולא רק לאיים! אם הם לא נרתעים פשוט לעבור!)

פורסם

שיחשבו על זה מההתחלה וישווקו חבילות במחירים שמתאימים להם

אז מה אם מישהו מוריד קבצים 24/7? אז מה? הוא שילם על השימוש באותו רוחב פס והמינימום שמגיע לו זה לקבל אותו

חוצפה עאלק, החוצפנים היחידים כאן הם אינטרנט זהב ושאר החברות כאן שמנהיגות משטר ניתוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים