עבור לתוכן

אינטרנט זהב מאיימת לנתק מורידים "כבדים"

Featured Replies

פורסם
החברה החלה לשלוח מכתבי התראה לגולשים המורידים קבצים בנפח של יותר מ-10 גיגה בייט בחודש,

לפיהם ינותקו אם לא יצמצמו את צריכת הפס

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296711,00.html

יכול להיות לא נעים בכלל אם זה ייתממש.

ברגע שחברה אחת תתחיל השאר יילכו בעקבותיה.

בזיון בושה וכלימה לשוק הישראלי (חברות האינטרנט) שתופסות אותנו, המשתמשים, בביצים.

ומה נותר לעשות? עוד מרד צרכנים אומלל?

נקווה שלא נגיע לזה והכל יתבהר כעורבא פרח.

• תגובות 114
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הם אומריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אולי כמה חברות ילכו אחריה אבל אם לא יצא חוק כזה שיגביל את הISP-ים אז אחת או שתיים יעשו משהו מלוכלך (ביזנס מה לעשות) ובזמן שכמה ספקיות מגבילות אז הן "יגנבו" להן את הלקוחות בכך שיפרסמו את העצמם עם רוחב פס Unlimited.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296711,00.html

יכול להיות לא נעים בכלל אם זה ייתממש.

ברגע שחברה אחת תתחיל השאר יילכו בעקבותיה.

בזיון בושה וכלימה לשוק הישראלי (חברות האינטרנט) שתופסות אותנו, המשתמשים, בביצים.

ומה נותר לעשות? עוד מרד צרכנים אומלל?

נקווה שלא נגיע לזה והכל יתבהר כעורבא פרח.

מה אתה דואג? אתה מבין כמה ניתוקים יהיו לחברות אם הם יעשו את זה ברצינות? כמה פרסומת שלילית? הרי הספקיות שלא יעשו את זה ירוויחו בענק כי כולם יעברו אליהם ,זאת תהיה התאבדות מצידם לעשות כזה דבר באופן גורף, פעם ב- איזו ספקית עושה קצת רוח כמו נטויז'ן בזמנו ואז מהר מאוד יורדת מהעץ , אין מה להתרגש מזה :)

פורסם

קראתי את הכתבה בדיוק לפי רבע שעה ;D מ

ממש זבעה אבל לא הבנתי מה בעיה שלהם??? הם סתם הורסים להם את המשתמשים ואת הלקחות החדשים!

לקוח חדש רוצה להצטרף, למה שיהיה לו איזה שהיא סיבה להתחבר דרך אניטרנט זהב ? (בהתחשבות שהוא לא מעל גיל 30[כלומר מוריד](למרות שזה בכלל מראה על יחס ושרות גרועה עם לקוחות.....))

פורסם

לפי מה שהבנתי זה מופנה בעיקר ללקוחות קמצנים שמיצד אחד רשומים לשרות זול

ומיצד שני מפעילים תמחשב כל הזמן כדי להוריד במהירות האיטית שלהם כמו שהיה לפני כמה שנים

אני לא מאמין שהם ינתקו לקוחות רצינים שמשלמים מספיק למהירות נורמלית כדי להוריד בלי ליתפוש את הקוו 24\7

פורסם

לפי מה שהבנתי זה מופנה בעיקר ללקוחות קמצנים שמיצד אחד רשומים לשרות זול

ומיצד שני מפעילים תמחשב כל הזמן כדי להוריד במהירות האיטית שלהם כמו שהיה לפני כמה שנים

אני לא מאמין שהם ינתקו לקוחות רצינים שמשלמים מספיק למהירות נורמלית כדי להוריד בלי ליתפוש את הקוו 24\7

מה זה משנה? :S העיקר אותו אדם מעלה להם ת'מונה משתמשים בעוד 1 והם מגבילים אותו וגם קונסים? ביזיון.

פורסם

היה אותו דבר בארה"ב

גם נטוויזן עשתה את זה ול-013 יש חבילות גלישה מוגבלות נפח

פורסם

:lol:

קיבלתי גם טלפון בנוגע לזה מנטויז'ן, גם לגבי ההורדות וגם לגבי התיבת דואר שאני בכלל לא משתמש בה ומקבל רק פרסומות מפגרות.

הם הציעו לי לשלם תוספת של 12 ש"ח בחודש להרחבת התיבת דואר ואפשרות להמשיך להוריד יותר מהמותר, אמרתי להם לא תודה.

פורסם

מה זה משנה? :S העיקר אותו אדם מעלה להם ת'מונה משתמשים בעוד 1 והם מגבילים אותו וגם קונסים? ביזיון.

לא הבנתי מה אתה רוצה וחוץ מיזה בדרך כלל מזהירים לפני

ואני כן חושב שאנשים שמשלמים איזה 50 שקל על הכל ואולי אפילו פחות

לא צריכים להוריד 24\7 רק כי החיבור שלהם איטי

כי זה גם דופק אחרים גם הם עצמם נידפקים מחשבון החשמל וגם זה מזיק לספקיות וחברות התשתית

שיגלגלו את זה לצרכנים ככה שאם מישהו קמצן וחושב שהוא דופק תמערכת אבל בפועל דופק הכי הרבה את עצמו

עדיף שינתקו אותו או שהוא ישלם על חיבור מספיק מהיר

פורסם

מעולה. ככה אפשר ל"התנתק" בלי לשלם קנס בתקופת ההתחייבות.

פורסם

^^^

בדיוק על זה חשבתי.. :lol:

פורסם

החברות כנראה לא מפסידות מזה, כי עובדה הן עושות את זה.

מה אכפת להן להעיף 100 אנשים שתופסים רוחב פס כמו 5000...

איזה רוחב פס צריך כדי להוריד 10 גיגה בחודש?

פורסם

10G זה כלום זה פחות מ3 משחקים.......

פורסם

10G זה כלום זה פחות מ3 משחקים.......

אבל אתה שוכח שעושים את זה לקמצנים ולא לאלה שרשומים למהירויות נורמליות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים