עבור לתוכן

הטרור הפלסתיני מוצדק?

Featured Replies

פורסם

וואההה אחי אני לא אמרתי לזרוק אטום אמרתי שאם להם היה הם לא היו מהססים.

אתה רואה בעיתונות והכל שאיראן רוצים בהשמדת ישראל אז מה אתה אמור לחשוב?????????

שאם יהיה להם אטום הם ישמידו אותנו נכון?

מספיק להם אטום אחד על המרכז והם גומרים עלינו.

אז אני שואל אותך מה עדיף לך שהם ימותו או שאתה (חס וחלילה כן שלא יהיו אי הבנות.)...............

• תגובות 80
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפותח הת'ריד, אתה לא צריך לשאול האם הטרור הפלסתיני מוצדק, אתה צריך לשאול בכלליות: האם טרור זה דבר מוצדק?

משם אני מאמין שאתה תגיע לתשוב ברור שטרור לא משנה איך ואיפה אתה מעמיד אותו זה דבר לא מצודק לחלוטין!!

טרור שולל דיבור, טרור שולל שלום, טרור שולל חיים!

אז לא משנה אם אתה שמאלני או ימני אתה חייב להגיע למסכנה אחת, שטרור זה דבר פסול לחלוטין!!, ואם אתה תצדיק אותו עכשיו, בסופו של דבר גם אתה תיפגע ממנו.

פורסם

לפותח הת'ריד, אתה לא צריך לשאול האם הטרור הפלסתיני מוצדק, אתה צריך לשאול בכלליות: האם טרור זה דבר מוצדק?

משם אני מאמין שאתה תגיע לתשוב ברור שטרור לא משנה איך ואיפה אתה מעמיד אותו זה דבר לא מצודק לחלוטין!!

אז לא משנה אם אתה שמאלני או ימני אתה חייב להגיע למסכנה אחת, שטרור זה דבר פסול לחלוטין!!, ואם אתה תצדיק אותו עכשיו, בסופו של דבר גם אתה תיפגע ממנו.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

צודק. לדעתי קיבלת את התשובה הכי הגיונית.

פורסם

לפותח הת'רד, אתה לא צריך לשאול האם הטרור הפלסתיני מוצדק, אתה צריך לשאול בכלליות: האם טרור זה דבר מוצדק?

כן אם ננסה להכניס להם קצת תובנה לראש(מה שאנחנו מנסים עד עכשיו) הם ממש יעצרו ויגיד "אנחנו ממש מבינים את זה זהו מעכשיו שלום"

הם יגידו: "אנחנו ממש מבינים את זה אבל מה זה קשור אללה והבחורים מחכים לנו..."

פורסם

מה הקשר בין מה שאני אומר לבין מה שאתה אומר?

אני מדבר האם זה צודק, כן או לא, ואתה מדבר על מה הפלסתינים חושבים, אתה יודע מה, לא איכפת לי מה הם חושבים כי הם אלו שעושים טרור, אז ההסבר שלי לא טופס לגבם (זה כל כך פשוט כאשר אתה חושב מהיגיון ולא מהבטן!).

פורסם

הבעיה היא שבשבילך זה טרור אבל בשבילם זה לוחמי חופש

פורסם

אין לי בעייה עקרונית עם טרור.

אם מחליטים שמשחקים בלי חוקים אז בואו נלך עם זה עד הסוף.

הבעיה היחידה שיש לי היא עם העולם שמשום מה חושב שלפלסטינים מותר להרוג חפים מפשע ולנו אסור.

פורסם

כן, ומה אתה חושב שאני עניתי שניה לפני?

מה הקשר בין מה שאני אומר לבין מה שאתה אומר?

אני מדבר האם זה צודק, כן או לא, ואתה מדבר על מה הפלסתינים חושבים, אתה יודע מה, לא איכפת לי מה הם חושבים כי הם אלו שעושים טרור, אז ההסבר שלי לא טופס לגבם (זה כל כך פשוט כאשר אתה חושב מהיגיון ולא מהבטן!).

פורסם

מי אמר שיש סתירה? אתה יכול להיות לוחם חופש וטרוריסט באותו זמן.

והבעיה היא שהחופש אליו הם שואפים הוא החופש להשמיד את מדינת ישראל.

פורסם

לך ספר את זה ללחי ולאצ"ל..

אבל הם בצד שלנו אז בקטנה נכון?

פורסם

לך ספר את זה ללחי ולאצ"ל..

אבל הם בצד שלנו אז בקטנה נכון?

:kopfpatsch:

ידעתי שמישהו יקפוץ.....

תקשיב, הפעולות שהם העשו היו אך ורק כלפי הצבא הבריטי, הם לא הרגו אנשים אזרחים חפים מפשע.

פורסם

טרור זה נגד אזרחים זה לא לגיטימי, נגד צבא זה לגיטימי, אבל זה כבר לא נחשב טרור.

פורסם

^^^

אז פעולת החיזבאלה היא בעצם לגיטימית(חטיפת 2 החיילים)?

פורסם

לא, בגלל שזה היה בשטח הטריטוריאלי שלנו, אם זה היה בתוך שטח לבנון, אז כן. (וזה לא אומר שהיינו מגיבים אחרת אגב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים