עבור לתוכן

הטרור הפלסתיני מוצדק?

Featured Replies

פורסם

על איזה זכות הפלשתינים נלחמים?

על הזכות הצודקת להרוג יהודים ולגזול להם את האדמות? ::)

• תגובות 80
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל מה שקורה כאן במזה"ת הוא תוצאה ישירה של קונפליקטים בין דתות. כמעט כל מלחמה בעולם חורחרה ונדחפה הלאה מטעמי אמונות שונות.

מכיוון שכך, הדיון הזה וגם שאר העולם חייב לכוון את הוויכוח הזה כלפי אותה נקודה.

אבל אני מכיוון שאני לא דתי אני חושב על נושא זה כך:

אנחנו עם (לא מעניין אותי איזה עם או מה שהם שלנו) ואנחנו צריכים ארץ. מכיוון שכך הגענו לכאן מסיבות אלו ואחרות וגירשנו מכאן את הפלסטיניים שהיו מפוזרים בארץ ישראל, ובנינו לנו מדינה. כשהם היו כאן במשך מאות שנים הם לא עשו עם הארץ הזאת כלום. כל נקודות הרלוונטיות להם שנמצאות כאן במדינת ישראל, פתוחות לפניהם לפי הידע שלי (תקנו אותי אם יש צורך). עכשיו כשאנחנו בנינו את הארץ חלקם יושבים פה ונהנים מהעבודה שלנו יותר מכל אחד אחר בארץ!

לפגוע באזרחים תמימים ע"מ להשיג מטרות מדיניות (ממש לא מדיניות, אם אתם חושבים שהשחיתות שלנו ושל ארה"ב גרועה, תראו את מצב האזרחים בכל מדינות ערב, פשוט מזעזע, אז שלא ידברו איתי על הומניות, כל הנססראללים הרוצחים למניהם), ממש לא בא בחשבון אך משום שארצות ערב לבשו את מסכת ה אנימסכן\אנימקופח\אניעני אז כל העולם תומך בהם. תוסיפו את האנטישמיות וקיבלנו את המצב הנוכחי כיום.

יש לי עוד הרבה מה להגיד רק ששכחתי .... :silly::kopfpatsch::nixweiss:

פורסם

על איזה זכות הפלשתינים נלחמים?

על הזכות הצודקת להרוג יהודים ולגזול להם את האדמות? ::)

אממ........לכל עם יש זכות שתהיה לו מדינה?

פורסם

אם הם רוצים תהיה להם, ועוד בשטח שבו הם חיים עכשיו. והערבים ישראליים שחיים פה עכשיו לא יוצרים התנגדות אלימה מבפנים, ככה שהם לא אלו שנלחמים למען השאיפה הזאת.

פורסם

אם הם רוצים תהיה להם, ועוד בשטח שבו הם חיים עכשיו. והערבים ישראליים שחיים פה עכשיו לא יוצרים התנגדות אלימה מבפנים, ככה שהם לא אלו שנלחמים למען השאיפה הזאת.

מסכים עם כל מילה,הטרור המסריח שלהם לא מוביל אותם לשום מקום,ואם הוא יגרום למשהו,זה לדבר ההפוך בידיוק.

עם הם היו מנהלים משא ומתן קצת יותר מתורבת לפני כמה שנים,אולי הם היו מקבלים משהו.

פורסם

הפלסטינים הם לא עם ולכן לא מגיע לו מדינה בכלל והאבסורד הוא שהכיבוש (המוסלמי) לא נפסק ועוד אנחנו סבבא מקבלים את זה ולא יוצאים למלחמות לגאולת א"י השלמה והם לא מפסיקים להכות בנו ועל זה עוד צריך לתת להם מדינה? חס וחלילה!!

ולכל השמאלנים יפי הנפש הטרור הערבי בישראל היה קיים עוד מלפני קום המדינה

פורסם

יש הצדקה לפעולות הפלסטינים כנגד החיילים. זהו מאבק של עם כנגד עם אשר מסרב לתת לו עצמאות(כמו ארה"ב וישראל בממלכה המאוחדת) אך זאת מלחמה!!!!! על כל המשתמע מכך.

פורסם

הצדקה?

אם הם רוצים מלחמה על שטח, שיארגנו צבא מוסדר. אי אפשר לנהל לוחמה של אזרחים חמושים VS צבא. הם רוצים מלחמה אמיתית? שיהיה להם קודם צבא. עד שלא יהיה להם צבא ידובר בפעולות גרילה של מיליציות טרור, ולכן לא חוקיות בעליל.

פורסם

הצדקה?

אם הם רוצים מלחמה על שטח, שיארגנו צבא מוסדר. אי אפשר לנהל לוחמה של אזרחים חמושים VS צבא. הם רוצים מלחמה אמיתית? שיהיה להם קודם צבא. עד שלא יהיה להם צבא ידובר בפעולות גרילה של מיליציות טרור, ולכן לא חוקיות בעליל.

המממ תזכיר לי מה היו ההגנה או האצ"ל או הלחי ?

אנחנו לא בדיוק פיות טובות שירדו מהעץ -גם אם זה לא נעים לשמוע...

פורסם

לא

פורסם

תסלחו לי אבל אי אפשר לקיים משא ומתן עם טרוריסטים שקוראים להשמדתה של המדינה היחידה שלנו.

פורסם

המממ תזכיר לי מה היו ההגנה או האצ"ל או הלחי ?

אנחנו לא בדיוק פיות טובות שירדו מהעץ -גם אם זה לא נעים לשמוע...

ההגנה האצ"ל והלחי היו גרילות שנלחמו נגד המנדט. לא נגד אזרחים :nixweiss:

ולכן לא היו טרוריסטיות.

עצם ההשוואה מטומטמת. אני לא זוכר שפעילי ההגנה או האצ"ל, או המקימים של הפלמ"ח (שאחד מהם אני מכיר אישית), דגלו אי פעם בהשמדת ה"אומה הבריטית" לצורך ג'יהאד יהודי עולמי.

לא

מה לא?

תסלחו לי אבל אי אפשר לקיים משא ומתן עם טרוריסטים שקוראים להשמדתה של המדינה היחידה שלנו.

מסתבר שיש כמה חולמים במדינה

פורסם

טרורריסט הוא מי שמבצע פעולות טרור

מי שקורא להשמדת עם הוא רוצח המונים (או היה רוצה להיות כזה)

עכשיו נשאלת השאלה מה היא פעולת טרור ?

אתה חושב שפעולות שביצעו האצ"ל או הלחי או ההגנה לא נפגעו אזרחים במתכוון ?

אם כן תבדוק את עצמך

גם הפלסטינים טוענים שהם נלחמים נגד הכיבוש (תקרא לזה מנדט אם אתה רוצה)

רק שתבין אני גם כן טוען שהטרור הפלסטיני הוא מפלצת שאין כדוגמתא בעולם אבל מסיבות אחרת ...

גם לדעתי אין בסיס להשוואה אבל מסיבות אחרות

הם (הטרוריסטים הפלסטינים) חסרי כל מצפון בניגוד לכל השאר ועוד עשרות רבות של סיבות שאני יכול למנות..

הם גדלו והתחנכו לדם והרג זו דרך חיים בשבילם

האימהות שלהם שמחות במותם

הם לא משכילים ולא רוצים להיות משכילים אם זה לא קשור לרצח או פיגוע..

ועוד ועוד

אבל אין קשר בין הטיעונים שאתה טוען.

אבל אני לא טוען שאני יותר טוב מהם כי אני לא הייתי טרורריסט.... אני טוען שאני גם במידה מסויימת הפעלתי טרור.. וגם שם מתו אזרחים.

יש הבדל אבל תבדוק מה הוא בדיוק... לפני שאתה יוצא בהצהרות כאלו.

פורסם

טרורריסט הוא מי שמבצע פעולות טרור

מי שקורא להשמדת עם הוא רוצח המונים (או היה רוצה להיות כזה)

אם כן תבדוק את עצמך

רק שתבין אני גם כן טוען שהטרור הפלסטיני הוא מפלצת שאין כדוגמתא בעולם אבל מסיבות אחרת ...

גם לדעתי אין בסיס להשוואה אבל מסיבות אחרות

הם (הטרוריסטים הפלסטינים) חסרי כל מצפון בניגוד לכל השאר ועוד עשרות רבות של סיבות שאני יכול למנות..

הם גדלו והתחנכו לדם והרג זו דרך חיים בשבילם

האימהות שלהם שמחות במותם

הם לא משכילים ולא רוצים להיות משכילים אם זה לא קשור לרצח או פיגוע..

ועוד ועוד

אבל אין קשר בין הטיעונים שאתה טוען.

אבל אני לא טוען שאני יותר טוב מהם כי אני לא הייתי טרורריסט.... אני טוען שאני גם במידה מסויימת הפעלתי טרור.. וגם שם מתו אזרחים.

יש הבדל אבל תבדוק מה הוא בדיוק... לפני שאתה יוצא בהצהרות כאלו.

נתחיל קטע קטע.

שקורא להשמדת עם הוא רוצח המונים (או היה רוצה להיות כזה)

תן לי לחדש לך. מה אתה חושב שהחמאס או החזבאללה (שאגב, שואב כוח ממחנות פליטים פלשתיניים בדרום לבנון) רוצים לעשות? לדגדג אותנו? לא נראה לי. הם רוצים להרוג. כמה שיותר. ואין פה שום דיון על "האם הם טרוריסטים או לא".

אם כן תבדוק את עצמך.

יודע מה? אני לא פוץ. ובדקתי.

מתוך הערך של ה"הגנה" בוויקיפדיה:

אנשיה נמנעו ככל הניתן מפגיעה בחפים מפשע
לקראת סיום מלחמת העולם השנייה, הייתה פעולתה של "ההגנה" נגד השלטונות הבריטים נתונה לפעולות מרי מוגבלות בלבד, שכללו הגברת ההעפלה, צבירת נשק ונקיטת פעולות של הכשרה ואימונים צבאיים לקראת הקמת צבא עברי. הנהגת היישוב הקפידה ש"ההגנה" לא תפגע בבריטים, בגלל רצונה לשמור על אופי הארגון כגוף חוקי למחצה המקיים קשר עם שלטון המנדט, ואף הקימה לשם כך ועדה ציבורית בשם "ועדת השמונה".

כשאמרתי מנדט, התכוונתי לשלטון הבריטי עצמו. לא דיברתי על זכויות השלטון בארץ.

פורסם

אם כן תבדוק את עצמך

אין שום קשר בין מוות של אזרחים לפעולת טרור.

פעולת טרור היא התקפה אלימה שמכוונת כנגד מטרה אזרחית שאינה מעורבת בלחימה בכוונה לקדם מטרה פוליטית.

מכאן שיכולה להיות התקפת טרור בה אף אזרח לא נהרג. מצד שני, יכול להיות הרג של אזרחים שאינו פעולת טרור. אף אחת מפעולותיהן של המחתרות כנגד הבריטים לא עונות להגדרה של פעולות טרור - הם אמנם היו התקפות אלימות שנועדו לקדם מטרה פוליטית, אבל הן לא כוונו נגד מטרות אזרחיות.

חושב אחרת? תביא דוגמה. וכהקדמת תרופה למכה, על ההתקפה על מלון המלך דוד כבר דשנו מספיק, מדובר בהתקפה על מפקדה צבאית ולא על מטרה אזרחית.

לפלשתינאים היו הרבה הזדמנויות להקמת מדינה משל עצמם מאז 1948. הם לא ניצלו אף אחת מהן. מסקנה: הפלשתינאים לא רוצים מדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים