עבור לתוכן

אלימות הולכת וגוברת

Featured Replies

פורסם

:ol:

חבורת חוליגנים מופרעים .

אני צוחק, כי אני שמח שאינני שייך לחבורת האפסים הקשורים לכדורגל בארצינו הקטנטונת.

המזעזע מכל הוא ציור צלב קרס עם הסימן של הפועל.

חולירות.

• תגובות 42
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

:ol:

.

אני צוחק, כי אני שמח שאינני שייך לחבורת האפסים הקשורים לכדורגל בארצינו הקטנטונת.

לא כל מי שקשור לכדורגל בארץ או אוהב כדורגל הוא אפס יהודה. צריך פשוט לנהוג ביד קשה כנגד אלימות מסוג זה. תאמין לי שבאנגליה המצב היה חמור יותר ועם חוקים נוקשים ואכיפה מוגברת הצליחו להתגבר.

פורסם

אופס , אני חושב שכן.

אני לא מכיר אף שחקן כדורגל בלי אף בשמיים.

אני לא מכיר אף עסקן כדורגל לא מושחת, דוחה וכ....

כל השוק הזה מגעיל אותי והליגה בארץ גורמת לשאת נפש ודחייה אצל אזרחים רבים.

פורסם
חבורת חוליגנים מופרעים .

אני לא מכיר אף עסקן כדורגל לא מושחת, דוחה וכ....

כל השוק הזה מגעיל אותי והליגה בארץ גורמת לשאת נפש ודחייה אצל אזרחים רבים.

פורסם

פלא פלאים! הריי ברור שיהיה מהומות בכדור-רגל, אומנם לא כולם, אבל חלק נכבד מהאוהדים הוא פשוט אספסוף מופרע. כך את כל האנשים בעלי הרמה הנמוכה, תן להם משהו לאהוד והם יעשו בעיות. מה לעשות שחלק מהאוהדים בכדור-רגל מייצגים את הזבל של ישראל.

בואו נגיד שאני לא שמעתי על מהומות על מגרשי הטניס לאחרונה (או איי פעם) והריי ידוע שטניס זה ספורט לאנשים מתורבים לרוב והתתי רמה לא מגיעים אליו מחוסר עניין. גם לא שמעתי על מהומות במשחקי השח לאחרונה, ואתם?

סתם חומר למחשבה.

פורסם
  • מחבר

פלא פלאים! הריי ברור שיהיה מהומות בכדור-רגל, אומנם לא כולם, אבל חלק נכבד מהאוהדים הוא פשוט אספסוף מופרע. כך את כל האנשים בעלי הרמה הנמוכה, תן להם משהו לאהוד והם יעשו בעיות. מה לעשות שחלק מהאוהדים בכדור-רגל מייצגים את הזבל של ישראל.

בואו נגיד שאני לא שמעתי על מהומות על מגרשי הטניס לאחרונה (או איי פעם) והריי ידוע שטניס זה ספורט לאנשים מתורבים לרוב והתתי רמה לא מגיעים אליו מחוסר עניין. גם לא שמעתי על מהומות במשחקי השח לאחרונה, ואתם?

סתם חומר למחשבה.

אוסף כזה של שטויות לא ראיתי הרבה זמן. את הדעות הפרימיטיביות שלך תשמור לעצמך ותחסוך אותן מדפי הפורום. מאיפה אתה מביא את המידע הסטטיסטי הזה? מי שצריך חומר למחשבה הוא אתה ולא אוהדי הכדורגל או גולשי הפורום.

פורסם

סתם חומר למחשבה.

איזה שטויות! >:(

חבל שאתה משמיץ ככה ציבור גדול כלכך של אנשים שרובם הגדול הם אנשים שרוצים לראות כדורגל, וחלק קטן הם מתפרעים שיש לנקוט נגדם יד קשה. והסיבה שלא שמעת על מהומות במשחקי שח היא שאת כמות אוהדי השח בישראל אפשר לספור על יד אחת (והתנצלות מראש לחובבי השח).

פורסם

אוי נו באמת אל תנסו להגן עליהם, אתם נלחמים בקרב אבוד.

זה ברור שכדורגל זה ספורט שהאוהדים שלו (אגב לא רק בישראל אבל במיוחד בישראל) הם באמת חבורה של מתפרעים לרוב, וזה לא רק חלק קטן כמו שציינת, זה כמעט רוב הקהל (אני מזכיר לכם התפרצויות למגרש של אוהדי מכבי חיפה, איפה בעולם זה קורה???).

רק שבישראל זה מרחיק לכת אל מחוץ למגרשים ולזמן המשחק, משום מה יש קשר חזק בין כדורגל לונדליזם\אלימות.

פורסם

למרות ההצלחות של הישראליות בארופה הכדורגל בישראל הוא ח*א של כדורגל פשוט משעמם וכל שנה זה הולך ונהיה גרוע יותר

אם זה הרמה של הכדורגל או הרמה של האוהדים של מכבי תל אביב מה סלים טועמה עשה להם????

הם מקללים אותו כל משחק ולא משנה איזה קבוצה משחקת נגדם לפי דעתי צריך לסגור את הכדורגל בישראל רק בגלל דברים כאלה!!!

מי יודע בהתחלה הם מקללים אחרי זה אבנים אחרי זה סכינים

אני לא רואה אפילו משחק אחד בליגת העל

הליגה הלאומית היא ליגה למופת עם אוהדים שבאים לעודד את הקבוצה שלהם ואין אלימות יש רמה של כדורגל

יאללה הרצליה!!!

פורסם
  • מחבר

הליגה הלאומית היא ליגה למופת עם אוהדים שבאים לעודד את הקבוצה שלהם ואין אלימות יש רמה של כדורגל

למרות חיבתך הלא מובנת למכבי הרצליה תרשה לי לתקן אותך: בליגה הלאומית יש אלימות. לא ראיתי משחק אחד של שתי קבוצות מהמגזר הערבי שלא הסתיימו במכות. אבל זה לא רק נגמר שם. האלימות (לצערי) נמצאת בכל מקום ובכל ליגה.

פורסם

ראית בטח את המשחק האחרון של סכנין נגד הרצליה שהסתיים בבלגן גדול

אבל חוץ מזה אני בטוח שאין עוד מקרים של אלימות בליגה הזאת

כשהרצליה תעלה ליגה אתם תראו איך חוגגים עלייה ולא מתפרצים כמו מטורפים למגרש בלי מטרה

ודווקא האוהדים של אחי נצרת ונצרת עלית זה תענוג לראות אותם מעודדים את הקבוצות שלהם

פורסם

לא כולם מחפשים מכות, וטיפשים יש בכל קבוצה.

רוב אוהדי הכדורגל שאני מכיר באים לראות משחק, ולא באים למצוא מכות עם כל מי שלא אוהב את הקבוצה שלהם, ולדעתי זה כולל את רוב

אוהדי הפועל (כל הפועל).

פורסם
  • מחבר

ג'ובאני רוסו - טיפוס אלים או סתם ממורמר? על השאלה הזו הוא, כנראה, יצטרך לענות למשטרה לאחר שהוא מואשם בתקיפת צעיר בן 19 החיפה לאחר ויכוח על הכביש.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2587795,00.html

פורסם

:lol: :lol: :lol:

פאבריציו , נו ג'ובאני .

פוור ג'ובאני.

הם חושבים שמותר להם הכל , שחקני כדור רגל ארורים.

פורסם

כמו שאמר שחקן שגם לא חסר לו בהתכסחויות במגרש - "אפילו את הזרים הם בוחרים לפי השחצנות". (אבוקסיס על מכבי, אבל אחרת)

ועכשיו קצת להפיג את המתח בסיפור על כדורגלן המאה- אלון מזרחי. כמה אוהדים של י"ם מוכנים להשבע שהם שמעו את המאמן אומר לו "אלון, שמור על קור רוח" ואז מזרחי אמר "אין בעיה, איזה מספר הוא".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים