עבור לתוכן

אלימות הולכת וגוברת

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני רואה עליה ברמת האלימות בקרב אזרחי המדינה.

אמנם אנחנו מדינה לחוצה אך לדעתי הדבר נובע מחוסר יכולת של הרשויות לטפל. יש צורך בענישה מחמירה יותר ואולי זה ימגר את התופעה.

הנה שתי דוגמאות מה-24 שעות האחרונות:

1) אוהדי הכדורגל שבינינו אשר צפו במשחק בין בני יהודה ת"א להפועל ת"א ראו את זריקת האבנים אשר הייתה לקראת סוף המשחק. הייתי שמח לומר שבחיים לא ראיתי דבר כזה אך לפני שנתיים, במשחק בב"ש, נזרק לעברנו בקבוק שתיה מלא אל תוך המגרש ע"י מישהו ששהה מחוץ לתחומי האיצטדיון.

2) רק עכשיו אני קורא שצעיר נדקר כאשר העיר לחבורה של צעירים שהרעישה מחוץ לביתו.

לאן עוד נגיע???? האם לחיי אדם אין שום ערך???

• תגובות 42
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האלימות היתה קיימת כאן מאז ומעולם וזה תקף לאלימות בין בני נוער ובמגרשי הספורט...אני יכול להזכיר כאן כמה מקרים אלימים שביניהם פריצת הקהל של מכבי חיפה למגרש במשחק האליפות שכתוצאה ממנה נפצע אמיר רנד ועד היום חסר הכרה(אגב הייתי ממש בשער שהמקרה קרה..)ועוד מקרה גם כן עם בני יהודה לפני שלוש שנים וגם כן עם אוהדי הפועל תל אביב....כמו כן כמעט כל חודש ריסוס כתובות נאצה ואיומים על אנשים אלו או אחרים....בקיצור דוגמאות לא חסר.

בקשר לאלימות שלא קשורה לספורט זה מצער מאוד שהיא קיימת(רק לפני יומיים חבר שלי חטף אגרוף מרוסי מכיוון שלא רצה לתת לו כסף לחזור הביתה..)אבל היא בלתי נמנעת והיא נובעת מהיותנו חברה עצבנית ולחוצה וכמו כן מהחינוך הפשוט ר-ע שאנחנו זוכים לו ובמידה רבה חינוך רע מהבית.

פורסם

פשוט זו מנטליות כזאת, שלא מיוחדת רק לישראל, דווקא.

ואוהדי כדורגל, במיוחד כמו של בית"ר ובני יהודה, הם לא בדיוק האנשים הכי נחמדים, לפחות לא במגרש. תגידו מה שתגידו, אבל זה נכון

פורסם

זה באמת עצוב... ובאמת יש הרגשה שזה נהיה גרוע יותר ויותר כל הזמן... אבל יכול להיות שזה בגלל שאני זוכר רק את הזמן האחרון / לא התעניינתי פעם...

פורסם

תראו את אנגליה - שיא התרבות והנימוס, ועם זאת הכדורגל שלה מפורסם בחוליגנים שלו.

פורסם
  • מחבר

תראו את אנגליה - שיא התרבות והנימוס, ועם זאת הכדורגל שלה מפורסם בחוליגנים שלו.

היה מפורסם. עכשיו אתה שומע פחות ופחות על השתוללויות במגרשים. כי שם לא דופקים חשבון ונכנסים במתפרעים. רק פה צריך לשבת במכלאות בכדי לראות משחק כדורגל. עצוב מאוד.

פורסם
תראו את אנגליה - שיא התרבות והנימוס, ועם זאת הכדורגל שלה מפורסם בחוליגנים שלו

זאת אומרת שהם עדיין לא הגיעו לשיא ...

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קראתי היום על שני אירועים אלימים, האחד מצחיק משהו והשני ממש לא:

המקרה הראשון הוא של נער שדקר את נהג האוטובוס מפני, שלטענתו, לא עצר בתחנה. אותו בחור נחמד שלף סכין באורך 10 ס"מ ופשוט דקר את הנהג, לאחר שהתפתח ויכוח בין השניים. מזל שהוא לא טעה בעודף כי אחרת הוא היה מוציא בזוקה ויורה לו ישר בין העיניים.

המקרה שהני מצחיק טיפה: שני נרקומנים מב"ש תכננו לעשות שוד באחת הפיצוציות בעיר. הם הגיעו אל הפיצוציה כאשר הם אוחזים בנשק.

הנשק בו אחזו היה לא פחות מאשר קרל גוסטב - נשק ממלחה"ע ה-II.

SWEDKB-mast.jpg

אחד השודדים רצה להראות שכוונותיו רציניות ורצה לירות יריה באוויר אך במקום זה יצא לו צרור יריות, אשר פצע את אחד המוכרים.

לבסוף נתפסו צמד הנוכלים.

פורסם
  • מחבר

הוא שכח קצת שהוא קצת מייצג את ישראל (קפטן הנבחרת) וחוץ מזה הרבה ילדים רואים בו מודל להערצה (למרות שלו ברור לי למה). יכול להיות שהוא מוציא את התסכולים שלו, שנובעים ממשחק לקוי ואנמי, על הקהל.

בכל מקרה - תתבייש לך. תתעסק עם ילדים בגודל שלך.

פורסם

מה עוד אפשר לצפות ממדינה קורסת עם כלכלה בבוץ וטרוריסטים?

פורסם

להגנתו של שלף, אוהדים של הפועל ת"א מרבים לצעוק את שם אביו שנפטר משום שהיה 'הפועל' בדם.

איני יודע מה האוהד הספציפי הזה צעק הפעם, ואני לא חושב ששלף צדק, אבל ראבאק, אתם מעודדים נגד נבחרת ישראל...

פורסם
  • מחבר

להגנתו של שלף, אוהדים של הפועל ת"א מרבים לצעוק את שם אביו שנפטר משום שהיה 'הפועל' בדם.

איני יודע מה האוהד הספציפי הזה צעק הפעם, ואני לא חושב ששלף צדק, אבל ראבאק, אתם מעודדים נגד נבחרת ישראל...

לא משנה מה הוא עשה או אמר לשלף אסור היה לו להכות אותו ובמיוחד שהוא קטין. בכל מקרה הנער הזה יעשה מספיק כסף מהתביעה האזרחית שלו כנגד שלף.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני קורא היום על עוד מקרה של אלימות: ישנו חשד שגבר זרק את אשתו מהחלון של הקומה השלישית במהלך ויכוח. האשה מאושפזת במצב בינוני. היא, בכל אופן, טוענת כי היא נפלה :-\. קשה לי להאמין שהיא נפלה. אני רק לא יודע אם היא טיפשה או סתם אוהבת את בעלה כי לא ברור לי למה היא מחפה עליו. נו טוב, האהבה עיוורת.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אולי פשוט צריך לשים את הת'רד הזה בסטיקי כי הוא פשוט אף פעם לא מתיישן. עוד מעט הדרבי הגדול בכדורגל וכרגיל העניינים מתחממים.

הרכב של שמעון גרשון (קפטן הפועל ת"א) הוצת - של יוסי אבוקסיס חובל. זה מתחיל ברכב בלהבות ולבסוף נגמר בביה"ח (במקרה הטוב) או במקרר בית החולים (והמבין יבין).

http://www.one.co.il/next.asp?id=36374&Bz=0&categoryid=1&tableid=1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים