פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים מחבר איפה קנית את כל החלקים ?ואם רנית חלקים אחרים אשמח אם תשלח לי תודהjunkqwe1@hotmail.comכמעט את כל החלקים קניתי ב"כשיוף אלקטרוניקה" במרכז העיר בירושלים.את מה שלא קניתי משם (נגד ו- 2 קבלים) לקחתי מהמורה לאלקטרוניקה שלי...יצא לי הכל בערך 35 שקל (קניתי עוד דברים חוץ מהרכיבים האלה אז אני לא בטוח במחיר).
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים כולל את הIR device? בטוח?למה לא?לפי מחירים של חו"ל הוא אמור לעלות פה בסביות ה5 ש"ח
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים כולל את הIR device? בטוח?למה לא?לפי מחירים של חו"ל הוא אמור לעלות פה בסביות ה5 ש"חאנחנו בישראל אם לא ראית (כל המחירים בחול זולים בהרבה מכאן)
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים בניתי גם מקלט כזה. עכשיו.....ה WINLIRC עובד סבבה ואפילו מצאתי את הקובץ לשלט שלי התקנתי את IRAssistant והוספתי לו את ה DLL של ה WINLIRC אבל הוא לא מגיב לשלט שלי ???????עזרה בבקשה
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים לפי המדריך זה נראה כאילו זה ישב מאחורי המחשב, הוספת כבל או שהשארת את זה מאחורי המחשב?
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים כולל את הIR device? בטוח?אם אני קניתי הכול מוכן, מקלט+שלט(פאקרד-בל ישן - מחנות-רשת-ישראלית-אחת) ב56 שקלים חדשים,אין סיבה שלא.
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים מחבר כולל העינית אינפרא.היא עולה לבד 15 שקל.אני משתמש בשלט רגיל של הוידאו שלי,המקלט כרגע נמצא מאחורי המחשב - דבר שישתנה בקרוב עם קניית כבל מאריך.
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים אשמח מאוד אם מישהו יוכל להשיג לי את החלקים ולשלוח לי אותם בדואר תמורת סכום מכובד....
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים אם זה "תמורת סכום מכובד" עדיף לך כבר לקנות את השלט של פאקרד בל ב-55 שקל... אלא אם כן זה בשביל הכיף והנסיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.